2021. december 9.a párjával járt itt 55 A szálloda elegáns és tágas, a személyzet udvarias és segítőkész, eddig ilyen szállodát csak filmeken láttam, és ez nem túlzás. Az elhelyezkedés is ideális, könnyen elérhető a belváros, nagyon meg voltunk elégedve mindennel, az ellátás (reggeli) is kitűnő volt.
Minden megtalálható a szállodában ami a kikapcsolódáshoz szükséges, wellness, játékszoba, ahol billiárd csocsó léghoki és társasjátékok is díjmentesen igénybe vehetőek. Ajánlom mindenkinek aki jól szeretné érezni magát, és felhőtlenül akar kikapcsolódni.
Mercure Székesfehérvár Magyar Király válasza
Kedves Andrea!
Örömmel vettük értékelését. Bízunk benne, hamarosan ismét vendégül láthatjuk Önöket szállodánkban.
2021. december 13., , Mercure Székesfehérvár Magyar Király
2020. február 17.barátokkal járt itt 45 Tavaly már jártunk a Baranya Hotelben, és ár-érték arányban megfelelőnek találtuk. Sajnos az idén több negatív tapasztalat arra sarkall, hogy legközelebb egy másik szállodában töltsük el ezt a pár napot. A Comfort szoba sajnos nem hozta a hozzá fűzött reményeket.
A szőnyegpadló gusztustalanul foltos, a fürdőszobában pereg a vakolat, a mosdó el van dugulva, a csap egyfolytában csöpög, a zuhanyzónál nem lehet állítani rendesen a hideg-meleg vizet. A TV kb. negyven éve kiment a divatból, azt gondolom hogy ma már egy síkképernyős készülék nem egy horribilis beruházás a Comfort kategóriában, melynek a középkategóriánál jobbnak kéne lenni. A telefonon a portát elérni nem lehetett, a szobában sem tájékoztató sem csatorna kiosztásról szóló papír nem volt, bár a tv-n csak 5 csatorna volt fogható, azok is olyanok amelyeket még véletlenül sem néz senki. A takarítás abból állt, hogy minden nap egy guriga WC papírt kitettek, törölközőt és ágyneműt a 6 nap alatt nem cseréltek. Az ágyon a lepedő állandóan csúszkált, annyi fáradtságot nem vettek, hogy egy plédet terítsenek a lepedő alá, hogy "comfortosabb" legyen az érzetünk. . . :-) A pincérek, és a személyzet kedves volt, de ez nem feledtette azt az "élményt" hogy a hétköznapokon az ételválaszték a vacsoránál meglehetősen szegényes volt, a levesek pedig ehetetlenek. Az ajándék koktél inkább ne lett volna, mert annyira rossz volt, hogy koktélt most pár évig nem iszom. A szállodának rendkívül jó adottságai vannak, (a fürdővel szemben helyezkedik el) és a hangulata is nagyon jó. Kis odafigyeléssel, és némi törődéssel lehetne nagyon jó szolgáltatást is nyújtani. A hét végén például a vacsora nagyon finom és bőséges volt. A parkolás az udvarban ingyenes, és kényelmes. Jó lenne ha ezeken a dolgokon változtatnának, mert alapjában véve szívesen mentünk oda, és leszámítva ezeket a negatívumokat még így is jól éreztük magunkat.