2020. március 8.a párjával járt itt 25 Párommal szerettük volna kipróbálni az éttermet. Az ajtón belépve kellemesnek tűnt a hely de csalódás lett a vége. Megkérdezte a pincér ,hogy csak ketten szeretnénk e enni mondtuk hogy igen ketten lennénk,mondta rendben foglaljunk helyet.
A kétszemélyes asztaloknál kiválasztottunk egy tetszőlegeset mert nem volt kis kártya egyiken sem ,hogy foglalt,erre oda lép a pincér ,hogy oda ahhoz az asztalhoz nem ülhetünk válasszunk a két szélső közül. Nem értettem miért állított fel az asztaltól ráadásul nem túl udvariasan. ( hozzá teszem étkezésünk alatt annál azsztalnál sem volt senki amit előszőr választottunk! ) Legszívesebben már akkor sarkon fordultam volna de gondoltuk ha már betértünk ,ebédelünk. Megrendeltük a kiválasztott ételt ,kihozták viszont elfelejtették a salatát a rendelésünkhöz kihozni jeleztük is a hiányosságot a pincér annyit sem mondott hogy elnézést,és bár megkaptunk mindent a végére amit rendeltünk de ahelyett hogy egy jó hangulatú ebéd lett volna a párommal végig kellemetlenül éreztem magam az asztaltól való felállítás,majd az étel hiányos felszolgálása miatt. Mi egyhangúan úgy döntöttünk a párommal ,hogy biztosan többet nem leszünk vendégei az étteremnek.