2014. augusztus 9.a párjával járt itt 15 A kornyek gyonyoru, a fahazak aranyosak, epp annyira otthonosak, hogy az ember mindjart jol erzi benne magat. Amiert megis szornyu volt ez a ket nap az, hogy nem valaszthajuk meg a szomszedainkat, ugye, es egy tarsasag a szomszed fahazban bomboltette a technot, keso este, majd reggel 6-tol ujra.
Alig aludtunk valamit, zombik voltunk egesz nap, es alig vartuk, hogy hazajohessunk kipihenni a "nyaralasunkat". Az ok, hogy hotel nem tehet a taho emberekrol, de nem voltak segitokeszek, nem helyeztek at keresre se minket masik fahazba, mondvan, hogy nincs ures (korbejartunk, es volt, tobb is). Az egyetlen "extra" keresunk a foglalasnal annyi volt, hogy a leheto legtavolabbi, csendes fahazat kerjuk. (Amihez elsetaltunk, es ures volt. ) Azzal nyugtatgattak, hogy a szomszedaink a masodik napunkra mar elmennek. Nem mentek. A kulso medence a nagy vihar miatt nem uzemelt, ami vis major, ok. De ket nap alatt sem birtak megjavittatni a vizcserelo rendszert, ami mar nem ok. A belso medence egy picike kacsausztato, tele gyerekkel, hasznalhatatlan. Az etteremben ettunk ketszer finom vacsorat, de a masodiknal teljesen elment az etvagyunk az eloetelkent felszolgalt libatepertotol, amiben nem csak a tollak, de a tokok is benne voltak! Eletemben nem lattam meg ilyen gusztustalan dolgot asztalon. Kaptunk 10% kedvezmenyt emiatt, ami szep gesztus, de az elmenyt megvaltoztatni utolag mar nem lehet. A reggelinel szurke volt a rantotta, es kulon kerni kellett egy pohar vizet, mert az nem volt kiteve. Osszessegeben: ha valaki mashol eszik vagy maganak foz a fahazban, illetve mazlija van es nem fog ki agyhalott taho zenebombolteto szomszedokat, akkor nagyon szuper hely lehet. Amugy pedig felejtos.