2016. július 26.családjával járt itt 45 kellemes, megfeleleő szolgáltatás,szinte egész nap a fürdőben van a nyaraló,esti pihenéshez,reggeli készülődéshez nagyon megfelelő. Üdülési hét vételével a legjobb ár-érték arány érhető el. közel van a fürdőhöz. Ha busszal megy valaki,a csomagokért kimegy az apartman sofőrje.
Mindenkinek ajánlom,aki nem a szállásra akarja elkölteni a nyaralás alatt a pénzét,mégis jól fogja érezni magát.
2015. március 7.a párjával járt itt 45Nagyon szép napot töltöttem ott "valakivel"akivel régóta kedvesek voltunk egymásnak, ez is igazán megszépitette, Cantry szobában voltunk,különleges a berendezés, az összhatás olyan vidékies-nyugoft,pedig tényleg a város központban van. A fürdőszoba is kellemes,modern,az ágy kényelmes. . . . igazán romantikázásra való hely. Nem pihe-puha ,de extra érzés.
2014. február 2.barátokkal járt itt 55 Mindenkinek meleg szívvel ajánlom! A hotel és étterem-lovarda-wellnes a kis ,de nagyon is takaros falu szélén van. Kívülről picinek tűmik,de minden olyan mint a képeken-nagyon kiváló. Kellemes. tiszta. hangulatos a szoba, az étterem ,a személyzet az ételek kifogástalanok. A welness kint van az udvaron,de nem zavaró.
Panorámás nagyon nagy szauna van, igen jó meleg és a szabadban a jakuzzi kb. testhőmérsékletű,de szauna után kiválóan frissít. Ami talán jó lenne, hogy a szauna előterét meg lehetne nagyobbítani és akkor lehetne ott pihenni, egyenlőre csak visszaballagva a hotelbe lehet-kis árnya, kivilágított úton. Nagy sétákat ,túrákat lehet tenni a hegyekbe: kilátó, Fehértó, és sok-sok erdő. A faluban van egy gazdag gyűjteményű tájház, B. András Úr kezeli, őt kell keresni és minden régiséget,korai életet megmutat. Kis társasággal voltunk ott,szülinapot ünnepeltünk,pihentünk-szívesen visszamennénk máskor is.
2013. december 28.a párjával járt itt 453x jártunk ott párommal,kiváló a wellness és az étterme fantasztikus! Csendes, nyugodt hely,mindenkinek ajánlom. Kár,hogy a kozmetikát nem próbáltuk ki,mert nagyon jó csomagok vannak. Wellnesben a teázás igen igen jó ötlet és választékos, jó a pihenő rész és jó meleg van. Tökéletes a konyha,az ízek, a felszolgálás,az idény jellegű ételek.