2019. november 18.családjával járt itt 15 El kell hogy mondjam, hogy mérhetetlenül csalódtunk az elején segítőkész tulajban és éttermében. Esküvőnket tartottuk ott, senkinek nem ajánlom. Az étterem bejárata büdös állatanya. A megállapodások helyett félkész szobákat kaptunk amik koszosak voltak, szobabeosztást önhatalmúlag változtatták.
Kompromisszumra csak a ceremónia mesterünk miatt voltak, mondván ez egy ". . . . 50 fős lagzi pénteken, mit hepázunk. . . . " Így kipakolhattam a saját magam hozott vendégvárókat. . . . A szertartás helye tele volt cigaretta csikkel az esküvő előtt 2 órával, sógorom szedte össze és rakta rendbe a padokat. Italcsomag életbelépésekor könyörögni kellett a bunkó, unott és undorodó személyzettől a felvizezett italt. Csorba tányér az ifjú párnak. . . . A 90. 000 ft-s tortánkat nem tették hűtőbe ami a felvágásakor derült ki, majdnem szétcsúszott. . . Bánom őszintén hogy kifizettem és hogy hagytam a jó adottságai miatt hogy őket válasszam. Nem ajánlom, erősen nem!