2016. november 1.családjával járt itt 35 Régen látott családtagokkal úgy döntöttünk, hogy Szekszárdon megebédelünk. Kedvenc helyünkön teltház volt, így úgy döntöttem, a korábban megismert, nem túl olcsó, de jó konyhával rendelkező Aranykulacsot választjuk. Sajnos csalódás ért. A megrendelt ételre egy órát vártunk, mint később kiderült, azért mert csoportot is fogadtak.
Erről elfelejtettek tájékoztatni. A második csalódást az ételek minősége okozta. A kétszemélyes tálon az étlap szerint velő rózsák lettek volna, ami sajnos elfogyott, igaz választhattunk helyette gombát. Ugyancsak elfogyott az almás krokett, helyette kaptam sima krokettet. A kacsamell és a marha kopogós keményre sült, a libacombra sem lehetett mondani, mennyire omlós. A pincérek vélhetően a csoporttal lehettek elfoglalva, mert fizetni is a pultnál tudtunk. Sajnálom, hogy ez a hangulatos hely, ahol korábban jó benyomást szereztünk, most komoly csalódást okozott.
2016. február 28. járt itt 15 Bár nem volt teltház, az étteremben 10 perc elteltével sem vették észre, hogy ott vagyunk. Tovább nem vártunk, felálltunk és kifelé jövet megkérdeztem, hogy fontosak-e a vendégek. Csodálkoztak, hogy valóban ott voltunk. Három pincér dolgozott, a mellettünk levő asztalnál fizettek, mi sem értettük ez hogyan lehetséges.
Furcsa, hogy egy kurta elnézést kérekkel elintézték az ügyet. Ide biztosan nem megyünk soha többet.