2014. augusztus 26.a párjával járt itt 55 Tokajból mentünk át 2-en a 4. évfordulónk alkalmából a Rezidenciába egy 7 tételes borvacsorára. A vacsora felejthetetlen volt! Finom ételek, még finomabb borok, tökéletes tálalás, ízharmónia!
3 órán keresztül ettünk és ittunk, a pincér kedves és figyelmes volt, nem járt a nyakunkon, hagyta hogy élvezzünk mindent, amit felszolgált nekünk, teljesen elvarázsolódtunk, szavakba nem lehet önteni amit az éjszaka során kaptunk, ennyi élményt megélni és nehéz, hát még elmondani! Nagyon szépen köszönöm amiért felejthetetlenné tették számunkra az estét!
2014. augusztus 26.családjával járt itt 55 Hegyalja fesztivál folyamán több napi menüt is elfogyasztottunk, illetve szállodai lakóként félpanzióban is volt alkalmunk itt enni. Kategóriájához nézve teljesen megfelelő a kínálat, a felszolgáló hölgy is kedves, figyelmes. Szeretek az étterem kinti teraszán ülni és nézni a sétáló embereket.
Megnyugtat onnan kémlelni az utcát és a ház finom borait iszogatni. Jövőre is!
2014. augusztus 26.a párjával járt itt 55 Hegyalja fesztivál idén elmaradt, de nincsen nyár Tokaj nélkül, így ide mentünk, hiszen a fesztivál ideje alatt az étterem már sokszor biztosított elérhető áron főtt ételt számunka. Meglepődtünk, amikor kiderült, hogy hotel és kisebb wellness rész is tartozik hozzá.
Nagyon jól éreztük magunkat, kedves a személyzet, finomak a borok (a ház borai is), csak a szobában rövid volt az ágy, sajnos csak 180cm hosszú, nem 200cm vagy 220cm. Jövőre ugyanitt :)
2014. május 23.a párjával járt itt 35 Más ajánlására kerestem fel az éttermet. Eléggé válogatós vagyok, de az étlap csirkés oldala hamar szimpatikussá vált, eldöntöttem, hogy végigkóstolom őket. Először nagyon meg voltam elégedve vele, friss volt, finom volt a hús és a zöldséges köret is. Mikor másodjára mentem, egy másik csirkés ételt kértem, de a kihozott végeredmény és az ízvilág hasonló volt az először evetthez.
. . Minél többször mentem, annál többször ettem ugyan azt az ízvilágot, és unalmassá vált számomra. Egy év kihagyás után újra arra vitt az utam, az étlapjuk egyáltalán nem változott. Menüzni jó lesz.
2014. május 23.a párjával járt itt 55Életem legjobb, legfinomabb vacsoráját ettem itt!
Legjobb hely Győrben! Soha nem gondoltam, hogy bélszínt fogok enni házi tésztával, szarvasgombás szósszal, rukkolával és ennyire ízleni fog!
Páromnak is nagyon tetszettek a kis fordulatok, például a sültalma hurkával tölve, ami fagyiként volt az almára gombócozva
Kiváló minőségű alapanyagok, normál adagok normál árak, udvarias kiszolgálás!
megérdemlik és büszkén viselhetik a séf-sapkákat!
2014. május 23.a párjával járt itt 35 Először csak Churrost mentem enni, sajnáltam, hogy sima, és nem fahéjas cukorral adták, mondták, hogy úgy még nem hallottak róla. A kiszolgálás kedves és gyors. Másodjára párommal mentem. Ő gazpachot kért, nagyon finom volt, én sült-paradicsomlevest, szintén finom volt, csak volt benne egy számomra felismerhetetlen zöldség, az nem ízlett.
Másodiknak én paellát kértem, óriási adag, megenni nem bírtam, nem volt rossz, de nagyon jó sem. . . Párom pedig paradicsomszószos húst evett. Megdöbbentő volt, amikor a hús ugyanazzal a "szósszal" volt leöntve, amit én előző fogásként levesnek ettem. . . Ez eléggé elvette a kedvünket, de legalább a churrost desszertként fahéjas porcukorral kaptam.