2016. november 12.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A nyár utolsó három napját töltöttük a Kristály Hotelben Keszthelyen. Még nem jártunk ez előtt a Balaton ezen részén. Csodálatos szép környezetben helyezkedik el a hotel. Nagyon kedves és segítőkész volt a személyzet. A szoba ízlésesen volt berendezve, minden igényt kielégített. Már több szállodában is jártunk, de ilyen jól még nem éreztük magunkat.
Kilátás remek volt, gyönyörű panoráma tárult elénk, az erkélyről szemlélhettük a csodás Balatont. Az ételek finomak és bőségesek voltak. A svédasztalos reggelit finom ebéd, majd kuglóf parti követte. A gyertyafényes vacsora nagyon hangulatosan telt el, több lehetőségből lehetett választani. Mindenkinek csak ajánlani tudom a hotelt, ha szeretne kellemesen eltölteni egy pár napot a Balaton partján.
2016. május 16.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Szegedi Szent István étterem vendéglátását két alkalommal is élvezhettük. A két lányom diplomaátadóját követően a vendégeink az étterem svédasztalos specialitását kóstolhatták meg és egy kellemes délutánt tölthettünk el a hangulatos étteremben. A kedves fogadtatás a csodálatos teríték és a finomabbnál finomabb ételek lenyűgöztek bennünket.
Nagyon jól éreztük magunkat és nagyon finom specialitásokat kóstolhattunk meg. Nem véletlen, hogy két év elteltével ugyan arra helyre hívtuk meg az ünneplő vendégeinket. Mindenkinek csak ajánlani tudom az éttermet! :)
Egy csodálatos éjszaka... -
Hotel Bella Szeged
2016. május 16.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Szegedi Tudományegyetemen történő államvizsgám előtti éjszakát töltöttük a párommal a Hotel Bella szállodában, amely felejthetetlen volt számunkra. Mind az elhelyezés, mind pedig a kiszolgálás kiváló volt. A csodálatos kilátás,ami az erkélyről tárult elénk szemet gyönyörködtető látványt nyújtott.
A szoba hangulata és kényelmes berendezése maximálisan lehetőséget biztosított a nyugodt pihenésre. Másnap reggel svédasztalos reggeli fogadott bennünket, amely változatos és bőséges volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom.