2024. január 7.egyedül járt itt 35 Nos. . lenne még mit javítani bőven. . A fonott székek kényelmetlenek, mert nincs karfa rajta. Az ablakokon semmi függöny. Jó lenne ha elhúzható is lenne. De ha az ablakhoz űlsz, az arcodba süt a nap. Én csak oda szeretek. . . Mivel innen belátok mindent. Meghittebb lenne,, meg olyan szempontból is, hogy a kinti ember nem nézné ki A szádból a falatot.
Fogas a kabátnak, csak elvétve van felrakva. Az ételek tűrhetők! A sütemény is. Az árakat kicsit lejjebb kéne vinni. A minőséggel, színvonallal legyen egyenrangú. A kiszolgálók néha türelmetlenek. . Egyébként rendben vannak. A tisztaság. . . a mosdóban nem mindig van szappan. A kézszárítót nem szeretem. Hideg levegőt fúj, meleg helyett. A papír törcsit, levették. Ez rendben van. Higiénikusabb a szárító. Gazdaságosabb is. D e legalább ne hideget fújjon. Az ajó nyitó gomb elegáns. Tisztaság, rendben. Viszont a rádió zene, zavaró nekem. Az étterem meghittségéhez, stílusához kellene alakítani. . . Instrumentális, halk zenére gondoltam. A világításon is változtatnék. . Gyenge, nem ide való. . . Az éttermi asztalok, a célra megfelelőek. . . Hát ennyi gyorsban. Őszinte voltam, mint mindig. . . Hogy miért járok oda? . . Közel van, ennyi. Lehetne sokkal hangulatosabb is. A vendégkőr is nőne ezáltal.