2023. augusztus 19.barátokkal járt itt 35 Többször jártam már ott. Természetesen azért ,mert elégedett voltam. Egyrészt majdnem felére "zsugorodtak" a szeletkék az utolsó vásárlásom óta,másrészt becsomagoltattam 7 darabot,amiből 5 - azaz - öt a vége volt. Ez nyilvánvalóan csak akkor derült ki ,amikor kedveskedtem vele ismerősömnek. Mit mondjak:kínos volt! ! ! !
Az ízével nem volt baj, de a meggyesben túl sok volt a keményítős "kiegészítés" és kevés a meggy.
2023. augusztus 19.barátokkal járt itt 25 Cigánypecsenyét kértünk. Kaptunk helyette egy ízetlen pörköltszerű szószban néhány ,darabjaira hullott ,párolt karaj szeletkét,ami ugyanolyan ízetlen volt ,mint a szósz. Hozzá egy kisebb hagymadarab,amit gondolom karamellizálni akartak - sikertelenül. Ugyanilyen volt a "kakastaréj",még üvegesre sem sikerült megsütni.
A pincér szeme sem rebbent a szokásos kérdésére(ízlett? ) kapott válasz után. Itt így készítik! Negyedóra "jelentkezés" elteltével kaptam el egy dolgozó tekintetét,hogy fizethessek. Végre a pincér kezében volt a blokk,amikor két új vendég érkezett,azoknak előbb adott étlapot,majd végre fizethettem. Azóta közel száz cigánypecsenye receptet néztem át,egy hasonlított az ott kapottéhoz. Sohatöbbé,a környékére sem. . .
2014. szeptember 28.családjával járt itt 45 Pár év után újra elmentünk családommal-a nagyon finom füstölt harcsa emlékét feleleveníteni-egy vasárnapi ebédre. Az említett harcsa változatlanul kiváló volt. Nem úgy a harcsából készült halászlé,ami aznap teljesen vízízűre sikeredett. A pincér rá is érzett,hogy valami nem "kerek" -látva a megmaradt mennyiséget!
Ha olvassa e sorokat biztosan emlékszik a párbeszédre! ! Megjegyzem ,nem egy és nem csak amatőr gasztronómiához értő van családunkban. Visszatérve:magára sokat adó étterem, a lecsószezonban nem használ fel konzerv lecsót(lásd a pontyfilé). A többi étel megütötte az átlagos szintet. Pincérünk munkája kifogástalan volt. Összességében, egyik szemem sír a másik meg mosolyog. Természetesen inkább mosolyogva szerettünk volna távozni ,az otthagyott 32000 forintért cserébe(5 felnőtt,5 gyerek). Utóirat:az asztalok fölött lógó légyfogók már nagyon megértek a cserére! Csak a füstölt harcsáért még visszatérek! ! ! ! ! ! ! ! !
2014. szeptember 25.családjával járt itt 55Ebédidőben jártunk ott,így természetes volt a kevés várakozás,amit bőven kárpótolt az étel íze,frissessége.Csupán a parkolás nehézsége miatt nem fordulok meg itt gyakrabban.Nálunk Debrecenben is népszerű lenne egy ilyen halas-kajás hely!Ne feledkezzünk meg a közeli TORTAKIRÁLYRÓL sem,ilyen finom flódnit még nem ettem!
2014. június 27.családjával járt itt 25 Csatlakozom a "soha többé nem megyek ide" családhoz! Szimpatikusnak és megbízhatónak mutatta magát az étterem. A pincér átlagos volt/bár én a helyében mindenképpen tájékoztattam volna magunkat a rendelt pizza méretéről-miután azt egy kicsi lány kérte-de azt végül is hazavittük,mert óriási volt, ez csak zárójelet érdemel/.
Nem úgy a tonhalas tészta,ami éppen csak langyosra sikeredett,rendesen "összeállt részekkel,minőségen aluli konzerv tonhallal,a "leggyengébb" parmezánporral megszórva. A rukkolás bélszín saláta,amilyen hangzatos,olyan ízetlen,semmitmondó,bélszínen eddig még nem találkoztam mócsinggal! ! Egyébként az étterem szép és tiszta,de azt gondolom, ez kevés ahhoz,hogy visszatérjen a vendég.
Liliomfi Étterem válasza
Kedves Ismeretlen!
A kritikákat sorba állítva válaszolnék:
1. az hogy ki mekkora adagot eszik meg egy étteremben az ne legyen a mi dolgunk eldönteni, merthogy ez tolakodásnak vehetik a vendégek ha a felszolgáló megkérdőjelezi az Önök rendelését.
Természetesen előfordulnak hibák minden étteremben a világon ahol friss ételt készítenek, így elnézésüket kérjük ha a tészta picit langyosan került asztalukra!
3. Az hogy valamit minőségen alulinak nevez amit nem ismer azt csak annak köszönhető, hogy nincs kellő tapasztalata a minőségi alapanyagok, ételek világában ami egyáltalán nem probléma csak nem biztos , hogy véleményét a világhálón kell közzé tenni, merthogy személyesen utazom ezekért az alapanyagokért (tonhal, parmezán, bélszín. ) minden héten több száz kilométert, eddig a vendégek legnagyobb megelégedésére.
A bélszín ami Ön szerint nem az és mócsingos Új-Zélandi és 9. 000-10. 000Ft körül van a kilós ára.
A leggyengébb parmezán "por" ahogy Ön fogalmazott Grana Padano névre hallgat melynek kilója az üzletekben cirka 7. 000 és 9. 000. -Ft körül már megvásárolhatja ezért nem gondolnám, hogy ezek minőségével probléma lehetne.
Sajnálom, hogy rosszul érezték magukat éttermünkben, 5éve igyekszünk minden vendég igényét kielégíteni, de ilyen panasszal sosem szembesültünk ezért is válaszoltam Önöknek!
Köszönettel!
2014. július 2., Liliomfi Étterem, tulajdonos