2017. szeptember 26.a párjával járt itt 55 Pihenésre, kikapcsolódásra vágytunk egy szép környezetben és ezt a Dráva Hotel biztosította számunkra. Nagyon szép egy hetet töltöttünk ott és nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedves, udvarias és segítőkész. A szolgáltatásokkal meg voltunk elégedve, a szobánk kényelmes és csendes volt.
A felszereltsége megfelelő, a hűtő és a TV lehetne nagyobb. Nagyon tetszett, hogy nem kellett várakozni az étkezéseknél, bőséges, választékos és ízletes volt úgy a reggeli mint a vacsora. Szeretném kiemelni és megköszönni az étteremben dolgozó személyzet munkáját, mert segítettek abban, hogy a párom 60. születésnapját emlékezetessé, felejthetetlenné tegyük egy nagyon szép gyertyafényes vacsorával és születésnapi tortával. A hotel nagyon jó helyen van, közel van Villány, Siklós, Pécs így kirándulásra is van lehetőség. Úgy gondolom, hogy mi visszatérő vendégek leszünk a Dráva Hotelbe, mert nagyon megszerettük.