dédunoka

dédunoka adatlapja

19Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2015.05.31
Utoljára itt2022.11.16

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2019. április 30.barátokkal járt itt
a cukrászda neve százéves, azonban ha belépünk igaz hogy egy kicsit a múltban járunk korhű bútorok és ruhák párosulnak a mai kornak megfelelő minden igényt kielégítő nagyon finom cukrász termékekkel. Aki Gyulán jár igazán megbánhatja, ha ide nem tér be. Mindez még párosul egy egyedül álló múzeumi élménnyel.

Kiváló 2021. szeptember 6.a párjával járt itt
szombat este vacsorázni szerettünk volna Gyulán, új éttermet ajánlottak bementünk az étlapon összesen 6 féle beazonosíthatatlan étel szerepelt igen borsos áron rajtunk kívül egyetlen vendég sem volt, így úgy döntöttünk, hogy ennek biztos oka van, így fogyasztás nélkül távoztunk, utána átmentünk a Géza konyhája étterembe ahol igen udvariatlanul közölték, hogy nincs hely megjegyzem ketten voltunk.
Átlagos 2021. november 20.a párjával járt itt
202111 15én érkeztünk recepción egyedül voltunk bejelentkezés gyors volt pár perc múlva kaptuk a papirokat, amely idegen névre szólt, sürgés forgás kaptunk egy másik kártyát felmentünk a szobába benyitottunk, kiderült hogy a szobába már laknak, idegen emberekre rányitottunk, rendkívül kellemetlen percek, le a recepcióra fél óra ügyintézgetés után másik szoba szerencsére ebben nem laktak.