2022. január 24.a párjával járt itt 55 Korábban nem jártunk meg itt de gyakori vendégek leszünk ha Esztergomba járunk . Veletlenül tértünk be nagyon kellemes volt már a fogadtatás is Nagyon vonzó étlapot találtunk a bőség zavarával küzdöttünk mivel elsősorban kevesre vágytunk rendeltünk egy halászlét és egy csülkös bableves mindkettő felülmúlta a várakozásainkat valami csekélységre maradt kapacitás egy túrógombócot kértünk megjegyzem hogy igen gyakran járunk étterembe de talán életünk legfinomabb gombocát kaptuk.
Biztos vissza terünk mert vannak olyan ételek amit szintén szeretnénk meg kóstolni Ha valaki igazán vendégnek szeretné érezni magát és finomat kíván enni akkor ezt a helyet nem szabad kihagyni meg éri az árát ebbe a furcsa világban ritka
2021. december 19.a párjával járt itt 55 a szállás foglaláskor egy kedves hölgy felhívta a figyelmemet, hogy ha korábban érkezünk és esetleg a szoba még nem áll rendelkezésünkre akkor a hotel vendégei vagyunk a kibővített félpanzió keretében a déli leves és tészta ebédre. Korábban érkeztünk a szoba patyolat tisztán rendelkezésünkre állt.
Ritka jelenség mostanában londiner felvitte a csomagjainkat a szobába. 5 napot töltöttünk a szállodában fertőtlenített asztalok, figyelmes személyzet minden igényt kielégítő rendkívül választékos ételek, több féle sütemény, gyümölcs, Felhívták a figyelmet ha valami diétára van szükségünk természetesen biztosítják. Napközben a halban finom tea állt a vendégek rendelkezésére. Gyakorlott utazók vagyunk, kimondottan rosszindulatúnak kellett volna lennünk, ha kifogást találunk, Egyetlen meg jegyzés, hogy talán nyáron hiányozhat a klíma, de talán itt a hegyek között még az sem. Aki kedvező áron jót akar pihenni kirándulni, annak csak ajánlani tudom. Nagyon szerencsések voltunk, mert a pihenésünk egybe esett Sopron 100 éves hűségnyilatkozatának ünneplésével, csodásan fel díszített városban.
Hotel Lövér válasza
Nagy örömmel olvastuk kedves soraikat. Sok szeretettel várjuk vissza Önöket szállodánkba!
2021. december 28., Hotel Lövér
2021. november 20.a párjával járt itt 35202111 15én érkeztünk recepción egyedül voltunk bejelentkezés gyors volt pár perc múlva kaptuk a papirokat, amely idegen névre szólt, sürgés forgás kaptunk egy másik kártyát felmentünk a szobába benyitottunk, kiderült hogy a szobába már laknak, idegen emberekre rányitottunk, rendkívül kellemetlen percek, le a recepcióra fél óra ügyintézgetés után másik szoba szerencsére ebben nem laktak.
a szoba szép, tiszta azonban a zuhanyozóban nincs egy szappan tartó a türülközök egyhén szólva lehasználtak. Ennyi megpróbáltatás után úgy gondoltunk hogy az étteremben ebédelünk közölték, hogy erre 3 óráig lett volna lehetőségünk, egy kicsit felment a pumpa végül hosszabb huza vona után méltóztattak egy fél óra alatt készíteni egy meleg szendvicset kenyéren 1 szelet sonka sajttal megszórva unokám tíz perc alatt megcsinálja. kinek a hibájából nem értünk oda. reggeli 5 napos tartózkodásunk alatt minden nap rántotta, felvágott jó esetben 1 féle még mutatóban sem volt valami hideg konyhai készítmény, a vacsorák szintén egyhangúak és szinte mindig hidegek. Wellness:
recepciós szinten működik, megközelíteni az éttermen keresztül -étkezések alatt nem - vagy síkos lépcső soron. gyermek medence nincs a gyógyvizes 2 kicsi medencében maximum 20 fő üldögélhet, a hideg vizesben sem sokkal többen. Ezen a szinten mindössze egy nyitott zuhanyozó van mellékhelyiség sincs átöltözni a lépcsősor aljában lévő öltöző WC helyiségekben lehet a hőmérséklet különbség kb 15 fokkal hűvösebb. a szobákban a hőmérsékletet nem lehet szabályozni az ajtó nem billenős, szunyog háló nincs van azonban egy felhívás a szobákba, hogy a rovarok miatt az ajtót ajánlatos zárva tartani. A fentiek nem egy útszéli motelban voltak, hanem egy 4 csillagosnak hirdetett szállodában, ezek után nálunk lehullott egy pár csillag.
2021. szeptember 11.a párjával járt itt 55 Igazán a M. csárdába készültünk de rendezvény miatt csak 3 órától fogadtak vendéget fél háromkor az üres belső térben még egy ital mellett sem várakozhattunk igen udvariatlanul küldtek el bennünket, soha többé nem megyünk oda. Gyulára útközben megálltunk a Veszely csárdánál ahol nagyon kellemes körülmények között igen barátságosan fogadtak.
Gyors kiszolgálás hihetetlen finom nagy adag rántott borjú máj finom limonádé kedves szavak kíséretében. Nem elhanyagolható az ehhez kapcsolódó igen baráti ár. Aki szereti a hasát ne kerülje el.
2021. szeptember 6.a párjával járt itt 55szombat este vacsorázni szerettünk volna Gyulán, új éttermet ajánlottak bementünk az étlapon összesen 6 féle beazonosíthatatlan étel szerepelt igen borsos áron rajtunk kívül egyetlen vendég sem volt, így úgy döntöttünk, hogy ennek biztos oka van, így fogyasztás nélkül távoztunk, utána átmentünk a Géza konyhája étterembe ahol igen udvariatlanul közölték, hogy nincs hely megjegyzem ketten voltunk.
Ezt követően felkerestük a Várkonyi bisztrót korábban már többször voltunk mindig nagyon jókat ettünk. Sokan voltak, de a pincér ennek ellenére azonnal talált számunkra egy nagyon kellemes asztalt, hihetetlen választél szerepelt az étlapon a kiválasztott ételeket gyönyörűen tálalva tűz forrón hozták igazi élmény volt. Az árak nagyon barátiak mindenkinek ajánlom, aki Gyulán igazi vendéglátásban szeretne részesülni.
2021. május 24.a párjával járt itt 55 számunkra nem ismeretlen sokszor jártunk itt és jeles alkalmakra innen visszük a torta csodákat. Mivel a tulajdonos úr a Gyulai egyik híres [moderálva - a szerk. ] cukrászda tulajdonosát is tanította és ott is gyakran megfordulunk kíváncsiak voltunk ki lesz a győztes.
Nem vitás, hogy szerintünk minden tekintetben az Emil cukrászda győzött, mindig van újdonság és a sok diabetikus termék maga a csoda. Köszönjük. Ez nem jelenti azt, hogy Gyulán nem kaptunk nagyon finom süteményeket, de az Emil az Emil.
2021. május 24.a párjával járt itt 55sok évvel ezelőtt családi ünnepséget tartottunk itt most egy kis aggodalommal kerestük, de szerencsére nem csalódtunk. A hely nagyon szép környezetben helyezkedik el tóparton, az étterem tágas és nagyon tiszta, az étlap választékos az árak barátiak, a választott étel bőséges és nagyon finom. Meg érte vissza térni.
2021. május 24.a párjával járt itt 55nagyon udvarias fogadtatás kellemes helyre kísértek a fiatal pincér azonnal felhívta figyelmünket a menükre. Olyan változatos volt, hogy végül azt választottuk, l090 forintér kaptunk nagyon finom húslevest, 2 szelet rántott és 1 szelet sült húst vegyes körettel. Az étel forró és nagyon finom volt, mindenkinek csak ajánlani tudom gyakori vendégek leszünk.
2020. szeptember 22.a párjával járt itt 55 Sok éve járunk Gyulára azonban most ajánlották ezt a csárdát. Teljesen el voltunk ragadtatva, gyönyörű környezet hangulatos makulátlanul tiszta csárda, az étlap lenyűgöző. Nagyon kedves személyzet és olyan ételek pl galamb leves ami igazán nagyon ritka különösen akkor ha még finom is.
A pincér ajánlata az éppen akkor elkészült töltött káposzta egész napunkra feltette a koronát. Az árak olyan barátiak, hogy szinte csoda. Aki szereti a hasát a kristály tiszta levegőt, annak itt a helye. Nem utoljára jártunk ott-
2020. szeptember 22.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
nagyon kellemes 3 napot töltöttünk a szállodában csodás környezet, minden közel olyan mintha egy kicsit a multban járnánk bármikor szívesen vissza megyünk Sopron nagy kedvenc több szállodájában voltunk most a város közelsége miatt választottuk ezt nem csalódtunk mindennel meg voltunk elégedve jó szívvel tudom ajánlani