2018. augusztus 24.családjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Mi a családdal évente vagy 5-6 alkalommal szoktunk itt ebédelni, mert nekünk helyieknek ez vált be. Szoboszlón ez egy átlagos helynek számít az éttermek közül, a halból készült leveseik nagyon finomak! Általában azok közül szoktam rendelni ha eszek levest. A Főúri és a királyi halászlé a legjobb!
Most viszont barna mártásos Steaket rendeltem, Sajnos sokat kellett rá várni, már a többiek megebédeltek mire kihozták az ételt, viszont az íze kompenzálta a sok várakozást, na meg a vörösbor mennyisége amit addig elfogyasztottam. Ilyen finom Steaket ritkán eszem, pedig próbáltam a különböző éttermek remekeit! Le a kalappal a szakács előtt! Aki teheti térjen be ide és ebédeljen vagy vacsorázzon meg itt!
2018. augusztus 24., üzleti partnerrel járt itt 45Üzleti megbeszélés végeztével vendégeltek meg minket ezen a helyen. Igazi parasztos, magyaros ételeket kínáltak fel számunkra, bőségesen mindenből, sok feltéttel, hússal melyek ízletesen voltak elkészítve. Tökéletesen megvoltunk elégedve mindennel.
Aki vérbeli magyaros ételekre vágyik azok számára tökéletes megoldás a Silver Major!
2018. augusztus 24.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Interneten böngészés útján esett a választás erre az az étteremre. Meggyőző volt a rengeteg feltöltött fotójuk, a kedvező árak, és minőségi ételek kínálata. Amikor megérkeztünk a külső nyitott részen foglaltunk helyet, pompás volt a kilátás, már ezért megéri ide beülni legalább egy limonádéra / kávéra.
A személyzet azonnal sietett, sürgött forgott körülöttünk. Személy szerint egy félig átsütött steaket kértem, ízlésesen volt tálalva, az íze harmonikus volt a barna mártással. Az adag egy férfi számára is elegendő, bár én a grill zöldségeket lecseréltettem másra, hogy jól is lakjak :) Borból van megfelelő választékuk szerencsére. Bár illett volna a vörösbort behűteni és nem szoba hőmérsékleten szervírozni. Kis apró cseprő dolog ami csak engem szokott zavarni, de itt is tapasztaltam, hogy a pincér nem jó helyen fogja meg a borospoharat amikor leteszi elém. Ez legyen a legnagyobb probléma az életünkben és semmi panaszunk nem lehet ;)
A család másik két tagja a következő ételeket választotta:
-Kacsacomb mogyorós forró meggy, hercegnőburgonyával
-Norvég Lazac, romanesco, zöldfűszeres bulgur
Megvoltunk mindennel elégedve! Köszönjük, hogy itt ehettünk! Ha erre járunk biztos betérünk újra. Aki teheti próbálja ki!
vacsora -
Melange Kávéház & Étterem Debrecen
2018. január 29.családjával járt itt 55Nagyon jó a kialakítása az étteremnek, káprázatos a hely, az ételek rendkívül bőségesek, és hihetetlenül finomak. Az ízek harmonizálnak egymással ahogy illik. Bátran merem ajánlani bárki számára aki nem sajnál kicsivel többet áldozni a kulináris élvezetekre. A különböző színekkel nagyon jó hangulatot érnek el az étkezés alatt.
2018. január 29.a párjával járt itt 45 Párommal érkeztünk a tett színhelyére, ahol két óriás palacsinta volt előttünk kiterülve. Mivel párom már többször járt itt, vagy rendeltek már innen, ezért ő mondta hogy most essen a választásunk erre a helyre. Én kókuszos palacsintát rendeltem, ami nem volt jó választás a részemről, száraz volt, nem volt finom.
Valószínűleg ha olyat választok mint párom, sokkal jobb élményekkel távoztam volna innen. Az övé kiadós és rendkívül ízletes volt!
2018. január 29., csoporttal járt itt 35Mivel rendezvényre érkeztünk ezért árakat nem tudok mondani. Az ételek amiket felszolgáltak, megfelelt az elvárásainknak. Jót ettünk, ittunk, hangulatos környezetben. Mivel mezőgazdászokkal érkeztünk ezért parasztos ételeket tálaltak, a jelen lévők legnagyobb megelégedésére.
Ajánlanám mások számára is a helyet.
2018. január 29.a párjával járt itt 45Kevés rosszabb van annál, amikor a vendég záróra előtt érkezik, nos mi utána érkeztünk. Egy megrendelt tortáról volt szó, amiért mentünk de elkéstünk, már takarítottak a kasszákat lezárták. De kinyitották az ajtót és készségesen kiszolgáltak minket.
Maga a torta is nagyon finom volt. Ár érték aránya, megfelelő.
Szívesen vásárolnék tőlük ismét.
2018. január 29.a párjával járt itt 55Könnyű megközelíthetőség, rendezett park, fedett parkolási lehetőség. Magas színvonalú a kiszolgálás, tisztaság.
Változatosak és nagyon ízletesek az ételek.
Szuper szakácsokat foglalkoztatnak. Sokrétű szórakozási lehetőséget kínál a szálloda. Sok helyen jártunk már, de ez a szálloda szép emlék marad számunkra.
Próbálják ki önök is ha tehetik.
2018. január 29.a párjával járt itt 55Kellemes környezet, tökéletes ételek, hangulatos hely. Segítőkész személyzet! Minden szolgáltatásukkal meg voltunk elégedve. Kérésemre, pezsgőt, rózsacsokrot és hattyúformába hajtogatott törölközőt is bekészítettek a szobába.
A fürdőtér, uszoda, szauna nagyon jó hangulatú, mindenki megtalálja a saját kedvének valót. Csak ajánlani tudom!
2018. január 29.a párjával járt itt 45 Kellemes hely, bár sajnos télen tudtunk menni, ezért a szálló adta sok kinti lehetőségek közül nem tudtunk kipróbálni semmit. Az ételek finomak voltak, mind a két lovagi menük kipróbáltuk az ott tartózkodásunk alatt,nagyon bőséges adagot adnak, bár nem tartom kifejezetten finomnak az ételeket, a 4 csillagos szállodák legtöbbje finomabb ételeket tálal.
A szobák kényelmesek, hangulatosak. A szórakoztató helység elég lelakott, a darts és a billiárd vicc kategória. Szauna és fürdő helység barátságos, pont megfelelő. Összességében ajánlani tudom, bár én nem biztos hogy visszamennék még egyszer.