Érdekes
2019. június 30.családjával járt itt 45 12 éve jártunk itt utoljára, azóta gyökeresen megváltozott a fürdő, természetesen az alap medencék ugyan azok csak felújítva mint 25 évvel ezelőtt. Sok új medence épült az utóbbi 10 évben, felkapott strand lett, ez az árakban is megmutatkozik. Jó volt itt lenni, és feleleveníteni a régi élményeket.
Vasárnap amikor voltunk, rengetegen voltak, sok külföldi szót hallottunk, tényleg felkapott hely lett.
2019. június 29., kollégákkal járt itt 55 Kedves ismerőseinkkel megbeszéltünk, hogy vacsorázzunk egyet Debrecenben. Bízva a jó ízlésükben, rájuk hagytuk a választást. Mint utólag kiderült nagyon is jól tettük. 19:00 körül érkeztünk a Pálma Pubba, viszonylag sokan voltak, de le tudtunk ülni négyen a teraszra, ahova eleve is terveztük. Parkolóhelyet az étteremből messzebb találtunk.
Jómagam nem jártam még itt, de hamar a kedvencek közé került, már az étlap megtekintésekor. A pincérek fiatalos lendülete, fegyelmezettsége és a vendégek korrekt kiszolgálása elsőrangú. Hosszas gondolkodás után a Lassan sült nyúlcombra esett a választásom, hiszen sok remekbe szabott étel közül lehet választani. Kiváló alapanyagból volt elkészítve az étel, nagyon illet a nyúlcomb mellé a papardelle tészta, melyet tökéletesen kiemelt az erdei gombás krémes mártás ínycsiklandozó íze. A nyúlcomb ilyen módon való elkészítése a szakács részéről egy nagyon átgondolt ötletnek bizonyult. Az ital részleg túlárazott, de az árakat feledtette az ételek íze.
2019. május 23.a párjával járt itt 35 Párommal érkezünk egy borongós délután a helyre, a kollégái sokat meséltek a helyről ezért esett a választás erre a helyszínre. Minden frissen készült, sokan voltak rajtunk kívül. Az öntet nagyon jó volt a húson, kissé édeskés volt a fűszerezés a sültkrumpli pont ideális, sok sajt és zöldség volt a köret.
Mindezt 1400 ft-ért ami nem nagy ár èrte. Köszönjük, hogy itt járhattunk.
2019. április 11.a párjával járt itt 45 Párom mondta, hogy jöjjünk el megkóstolni a hamburgereiket, mert finom illatok szállingóznak mindahányszor elsétált a hely mellett. Igazi utcai ételbárról beszélünk a debreceni Halközben. 2 db Phialdelphia burgert rendeltünk, ízlésesen volt elkészítve, viszonylag jó hozzávalókból.
A burger szószt a metroból vásárolhatták, legalábbis a címkéjén azt láttam, tehát nem ők készítették. Az adag egy átlag ember számára megfelelőnek mondható. Finom a húspogácsájuk. Egy hamburger ára 1500 Ft. Kint leülésre nem igazán van hely, csak pár asztalnál, azok foglaltak voltak amikor mi mentünk. 3,5-4 csillagra értékelem a helyet.
2019. március 24.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hétköznap érkeztünk 19:00 órára, rajtunk kívül a DiningCity eseményen még egy másik pár volt. Hangulatos hely a Barabás étterem, nagyon kellemes volt a háttérben szóló halk Jazz zene. A pincér egy fiatal férfi volt, nagyon figyelmes és precíz volt. Neki külön köszönet az este tökéletes lebonyolításához.
2 különböző előételt kértünk, amit kiemelnék az az erdei gombás pástétom szarvasgomba permettel, isteni volt. Főételnek egy könnyen elkészíthető fogást kértem, fogasfilét fehérboros mártással, ideálisan volt megsütve a hal bőre és húsa is kifogástalan volt. Desszertek is ízletesek voltak, bár azokat nem emelem ki a sorból. Összességében köszönjük, hogy itt járhattunk, máskor is visszatérünk majd.
2019. március 6., üzleti partnerrel járt itt 35 Az Ász rendezvényház 2008-ban nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. Rengeteg céges, esküvői, csoportos összejövetelt, termékbemutatókat, rendezvényeket bonyolít le a hely. A környékbeliek méltán szeretik a helyet, hiszen nagyon jó csomagáraik vannak. A vezetés jól csinálja a dolgát, beszélgettünk a felszolgálókkal ők is szeretnek itt dolgozni.
A hely nagyon tágas, több száz ember befogadására is képes, a konyha könnyen lereagál ennyi embert. Fő törekvésük, hogy a többség ízlésvilágának feleljenek meg, ezért is megy nekik jól az üzlet. A rendezvényen amin részt vettünk délelőtt sajtos pogácsát, sajtos masnit szolgáltak fel, délben húsleveset és rántott húst rizzsel. Meg voltunk elégedve mindennel.
2019. március 6., csoporttal járt itt 25 Rendezvényről érkeztünk ide körülbelül 100-an. Mindenki egységesen kapott tavaszi zöldségleveset, lecsós töltelékkel töltött húst rántva. Köretnek rizs volt felszolgálva, savanyúságokkal. Somlói galuska volt a desszert. Kör asztaloknál foglaltunk helyet, szépen meg volt terítve, a belső kialakítása az étteremnek tetszetős, a belső magassága az épületnek viszonylag nagy.
Tágas terek vannak, odafigyelnek a gyerekkel érkezőkre is, mert láttunk a sarokban pár etetőszéket is. Az épület belseje tényleg szépen ki van alakítva. Bár tudom, hogy azért éreztük az ételeket menzai kosztnak, mert sok emberre főztek egyformát. De a levesük nem volt egy nagy eresztés, kicsit ízetlen, erőtlen volt. A lecsóval töltött hús bundája mindenkinél át volt áztatva olajjal. A rizs egy gyenge minőségű köret volt. A desszerten sajnos érződött az a tipikus ételbevonó íz. A felszolgálók nagyon rendesek, segítőkészek voltak. A kiszolgálás teljesen jó volt.
2019. március 6.a párjával járt itt 35 A Segner téren a buszvég mellett található az ételbár. Pár havonta be szoktunk ide térni döner tálat kérni. Az adagok bőségesek, több féle méret közül lehet választani, így mindenki megtalálja a számra a legmegfelelőbbet. A legnagyobb adag gyakorlatilag elég egy kisebb család számára is. Bőségesen van benne zöldség, a szószukat házilag készítik.
Az alapanyagok frissek, csak jó véleményt tudok mondani. Aki szereti a csípőst az kérjen ecetes csípős paprikát is, remek az íze! A sült krumplijuk nem tocsog az olajban, a húsok finom omlósak. Maga a hely belül kicsi vagy 4 asztal van ahova le lehet ülni. Ez hátrány, de tény, hogy sokan járnak ide. Érdemes betérni, ha gyorsan finomat és laktatót szeretne enni.
2019. március 2.családjával járt itt 25 A hőforrás utca sarkán található a pizzéria, a buszvéggel szemben. Ketten tértünk be a pizzériába. Az abroszok retro jellegűek voltak, szerencsére tisztaság volt az "éttermi részében. Egy kis helységről beszélünk, rajtunk kívül nem volt más este 19 órakkor. A telefonjukon az ottlétünk alatt több rendelés is bejött, a munka viszonylag pörgött.
Sajnos a pizzájuk számomra nem ütötte meg a mércét, az ára kicsit magas, bár szoboszlón mimdenhol túlárazottak a pizzák.
2019. február 24.egyedül járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A városligeti séta után kicsit fázósan betértem a cukrászdába, viszonylag kicsi a hely kialakítása, de ez senkit nem zavar, mert szinte mindenki elvitelre szokta venni a süteményeket. Jó forró teát kértem (pickwick volt csak) melyet barnacukorral szolgáltak fel, citromot nem kértem. Egy újdonságot kóstoltam meg a palettájukról a mangós tortaszeletet.
Kevésbé volt cukros a sütemény, friss volt kétségkívül. Az árak kicsit magasnak tűntek a számomra Tea 450 Ft, a sütemény 800 Ft. A felszolgáló kedves volt és plusz fűtést is bekapcsolt kérés nélkül (5/5 pont). A választékuk nem túl bőséges, de ami volt azokat veszegették a vendégek.