2019. február 24.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szállodában standard szobát foglaltunk a hétvégére reggelivel. Nem kell tőle sokat várni egyik hotelben sem hiszen nem luxus lakosztályról beszélünk. Volt sok pozitívum és jó pár negatívum is. Ami nagyon tetszett, hogy volt teaforraló a szobába bekészítve ez számunkra ebben a betegségekkel teli időszakban életmentő volt!
Eddig ahol jártunk, sehol nem raktak be a szobába teaforralót. Az ágy nagyon kényelmes volt, és nagyon jó ötletnek tartottam az ágy mögé felszerelt műbőr falvédőt, jó volt az összhatása. A reggeli standard hibát nem igazán találtam, párom panaszkodott a kávé minőségére. A gyümölcslevek közül az ananászos és a narancslé felejtős, a többi finom. Hibának a következőket tudom felróni, az egyik konnektor tönkre volt menve nincs benne áram, nem tudtam tölteni a laptopot. A padlózat laminált, szét vannak csúszva és könnyen megsérti az ember lábát ha mezítláb sétál. A fürdőszobában NINCS törölköző szárító, pedig a wellness részleg használata miatt mindig sok a vizes törölköző, köntös, fürdőruha. A wellness részleg kicsi de tényleg az, bár legalább van és használható. A szauna megfelelő. Amit sokalltam az a garázs használati díja. 15 euró (5000 ft kb)egy napra, kint a szálloda előtt 12 x 265 = 3180 ft a parkolás egy napra, bár annyira nincs hely, hogy kénytelen voltam mind a két napra a garázsba beállni. Összességében a legjobb ár érték arányú szálloda a környéken!
2019. február 23.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Megnyerő volt már a holnapjuk is amikor nézegettük a helyeket. A választékuk nagyon jól össze van állítva, nem túl sok fogás, de amiből lehet választani az mind tökéletes egy vacsorához. Az ételek nem mindennapiak. Jómagam a séf ajánlatából a Paradicsomos vaddisznó ragu casareccia tésztával és manchengo sajttalt választottam.
Viszonylag kicsi az adag de egy süteménnyel megspékelve teljesen laktató tud lenni. Desszertnek a valrhona málnacsokoládét választottam, pazar volt a tálalása. Minden kiválóan volt elkészítve! Legközelebb is vissza jövünk!
2019. február 23., üzleti partnerrel járt itt 55 A szobákról nem tudok véleményt alkotni mert fejtágításra jöttünk ide, aztán étkeztünk egyet. Nagyon ízlésesen van kialakítva az éttermi része. Minden van ami tényleg szükséges egy superior rang eléréséhez. Tágas a tere az étteremnek, a székek kényelmesek, egész este elüldögéltem volna benne. A pincérek figyelmesek, nem tolakodóak.
Amikor ürült a pohár egyből jöttek. Az ételek amiket kóstoltunk pazarok voltak, legjobban a szarvas ízlett. Kellemesen omlós volt a húsa, és puha. Nem volt száraz pedig a szarvast nagyon könnyű elrontani. Sok étel közül lehetett válogatni. Bízom benne lesz legközelebb is konferencia itt.
2019. február 23.egyedül járt itt 45 Belépés után meglepődtem, hogy tele volt a hely. Ki akartam fordulni de amikor megláttam, hogy itt gépen kell leadni a rendelést bent, csak úgy döntöttem kipróbálom, mert nem voltam még ilyen mc donaldsban. Egyszerű volt a kiválasztása az ételnek, ki is fizettem kártyával. Az egyik dolgozó mutatott egy helyet, hogy hova üljek mert látták, hogy állok és várok a soromra.
Ilyen is ritka egy mc donaldsban, hogy segítenek szó nélkül. Helyet foglaltam, mondta a fiatalember, hogy kihozza az asztalhoz a hamburgert. Tetszett a kiszolgálás. Az ételek ugyan azok mint a többi helyen.
2019. február 23.barátokkal járt itt 35Négyen érkeztünk meg. Párom csak forró teát kért mert beteg volt. Viszont mi hárman fröccsöztünk. Azt hittem olcsó boraik lesznek, de szerencsére volt értelmesebb közepes kategóriás is. A mosdójuk kulturált volt ahhoz képest ami más sörözőkben szokott lenni. A felszolgálók sok vendéggel foglalkoztak, alig volt helyünk. Ami tetszett az az italok ára. Pesti viszonylatban jó áron mérik az ale-t :)
2019. február 23.barátokkal járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Barátokkal tértünk be a helyre. Mindannyian XL-es csirkés gyrost kértünk csípősen, érdekes módon itt a csípős nem szósz volt hanem rászórták a megtört csípős paprikát és a magjait, elég retro volt a látványa. Viszont maga a hús kellemes volt, a zöldségek elegendőek voltak, a sült burgonya nem tocsogott az olajban.
Az egyik vevő kutyával jött be a helyre rendelni ételt. Viszonylag tisztának mondható a hely. A személyzet kedves volt.
2019. február 22.egyedül járt itt 45A helytől egy pár száz méterre voltam ügyet intézni és láttam hogy sokan betérnek a pékségbe. Felkeltette az érdeklődésemet és elhatároztam, hogy betérek. JÓ döntés volt, bőséges választék, korrekt árak, bár kicsit műnek hatnak az ételek de finomak. Csokoládéval bevont kakaós csigát vettem, el ia majszoltam 1 perc alatt. Legközelebb is betérek ide ha erre járok.
2019. február 22.egyedül járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ügyintézések közepedte gyorsan enni kellett valamit, pont kapóra jött, hogy nemmessze tőlünk itt van a jó öreg Burgerking. Belépéskor tisztaság fogadott, kedvesek, mosolygósak voltak a pultosok. Általában mindig nézem hogy tudok ugy leülni higy ne koszoljam össze a ruhámat, szerencsére itt bárhova lelehetett ülni. A választék ugyan az mint minden másik Burgerkingben.
2019. február 12.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Több Debreceni és Hajdúszoboszlói cukrászda remekeit kóstoltuk végig az elmúlt hónapokban, végül annyira megtetszett a Mignon cukrászda, hogy innen rendeltük meg az esküvőnkre a tortát. Nincs túltolva a cukor mennyisége a süteményeikben. A számunkra a legízletesebbek a manapság nagyon felkapott Oreo szelet, a kinderszelet és a joghurtos erdeigyümölcs szelet.
Olyannyira megtetszettek mind külsőre mind ízre, hogy végül a tortánk is ebben az ízvilágban fog pompázni.
2019. február 10.a párjával járt itt 25 Mivel nem volt sok időnk ezért erre a gyorsbüfére esett a választás. Bár meg kell jegyezzem, úgy érzem már rég kinőttünk ebből a miliőből. Lehet ezért is kicsit lesújtó a véleményem. A kiszolgálással nincs is baj, de túlárazott ahhoz a minőséghez képest amit kap az ember a pénzért.
Az adag nagysága megfelelő egy átlag étkezéshez, de még egyszer kihangsúlyozom a minősége a véleményem szerint elég gyenge. A hamburger tele volt hagymával aminek a felét ki is dobtuk párommal, sajnos a többi alkotórészből meg elvétve találtunk benne valamit. Legközelebb köszönöm nem kérek a helyből