2019. február 3., csoporttal járt itt 35 Mivel nem az étterem étlapjáról választottunk, hanem egy esküvői vacsorai menüsort kaptunk, ezért sok csak az erre vonatkozó konklúziót tudtuk levonni. A húslevest tállal kaptuk 4 személyre, amiben húsból és zöldségből 4 személy számára elegendő volt mennyiség volt. A sültes tál magyaros ízek jegyében volt elkészítve, nem volt túlsütve, nem tocsogott az olajban.
Mivel sokan voltunk 1 hátrányát láttuk az egész helynek, hogy viszonylag kicsi volt 80 főnek. Mindennel bőségesen el voltunk látva, köszönjük hogy itt lehettünk.
2019. február 3.barátokkal járt itt 45 Hangulatos borozó, a hely kialakítása is teljesen megfelelő, a terasz rész elég nagy így nyaranta amikor sok a turista sokan le tudnak ülni. Szerencsére nem pancsolt borokat árulnak ezért nagy a forgalmuk, szeretnek ide járni az emberek. Fröccsözni a barátokkal tökéletes hely, a fedett terasz lehetőséget ad arra is, hogy esős időben ne ázzunk el.
A tepertős pogácsájuk pont illik a fröccshöz de más egyéb sós ropogtatni valót is lehet kapni.
2019. február 3.barátokkal járt itt 25 Barátokkal voltunk itt, de nem hiszem hogy többet fogunk ide jönni. Utólag rájöttem, hogy nem szeretem a romkocsmákat. Abszolút nem az én világom, a lelakott díványon inni a sört a retro tv mellett amire rá van téve a faszenes kovácsoltvas vasaló. A székek kényelmetlenek, a borok drágák.
De hétvégén nagyobb mennyiségű fiatal szokott itt lenni, tehát csak jól működik a hely.
2019. február 3.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szoboszló egyik olyan helye ahol rengeteg féle pálinkát lehet kapni. Kedvencünk a gurulós málna pálinka bár az ára elég csillagászati. A hely kialakítása jól meg van tervezve. Kényelmesek a székek, viszonylag nagyobb társaság fogadására is képes a hely. Néha tartanak nagyobb baráti összejöveteleket de ezeket egy elszeparált diszkrét részen tartják, így figyelve másokra is.
Nagyon átgondolt a kialakítása a helynek, bár a felszolgálók tanulhatnának egy kis modort.
2019. február 3.a párjával járt itt 45 Amikor néha sétálunk egyet a városban párommal, itt is kóstolgatunk fagylaltokat. A brandnek megfelelően mindenhol egyforma minőséggel lehet találkozni, nekünk ez az ízvilág és körítés tetszik. Magát a levendulát mint "ételt" nem szeretem. Viszont vannak olyan fagylaltjaik amiket szoboszlón csak itt lehet kapni.
Nem túl cukros, nincs túljegelve a fagylalt, kellenes ízvilága van. A fagylalt ára sajnos szoboszlón bárhova megyünk mindenhol drága, hiszen a turizmusból akar meggazdagodni pár hónap alatt mindenki aki ezzel foglalkozik. Összességében többször járunk ide mint bármelyik fagylaltozó helyre.
2019. február 3.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2018 Február 14-én eszméltem rá, hogy Bálint (valentin nap) van. Párom fáradtan tért haza a munkából, és meglepetésnek egy meghitt vacsorát gondoltam neki. Erdőspuszta éttermére esett a választás. Már többször jártunk itt és mindig megfelelő volt az étel minősége amiket ettünk.
Szűkített menüsorral dolgoztak aznap, de ez is teljes mértékben elegendő ha ízletes és friss ételt szeretne enni az ember meghitten a párjával. Kínai sült tésztás kacsát ettem aznap. Az adag nagysága pont ideális volt, nem volt eltúlozva a hozzávalók mennyisége, egy precíz átgondolt ételt kaptunk. Az étel hozta a szálloda 4 csillagját, a pincérek kedvesek és segítőkészek voltak. Szívesen ajánlom az éttermet bárki számára.
2019. február 3.családjával járt itt 55 A modern kori gasztronómia ízletes ételkülönlegességeit találjuk meg ezen a helyen. Szívesen járunk ide a családdal vagy csak kettesben a párommal. Kedvencem a rozéra sült kacsamell, melyhez tökéletesen illik a vörösboros meggymártás. A pho levesük is ínycsiklandozó, bár az csak szezonális étel volt.
A pisztrángjuk első osztályú, sok szilvásváradi étterem a közelébe sem ér az elkészítésének. Maga az épület belsejének a kialakítása is a nyugalmat és az eleganciát tárja elénk. Italválasztékuk jól meg van tervezve, mindig tisztaság honol a épületen belül bármikor is étkeztünk itt. Véleményem szerint Hajdúszoboszló legjobb 5 éttermének egyikéről beszélünk. Ha teheti étkezzen ezen a helyen.
2019. február 3.családjával járt itt 45 A család fiatalabb tagjaival tértünk be ide egy kiadós bowlingozás után, hát mit ne mondjak meglepődtünk az óriás adagoktól. Épp azt számolgattam, hogy megéri e nekik ekkora adagot viszonylag ilyen olcsón eladni, főleg hogy az étel minőségi is friss! Mivel kevés a felszolgáló ezért lassabban készülnek az ételek, de megéri várni!
A legtöbben meg se tudtuk enni a teljes ételt, ezért el kellett csomagolni. De később is teljesen jó volt íze, nem volt kimeredve az étel. de bármikor betérnék ha adja a lehetőség és az alkalom!
2019. február 3.a párjával járt itt 55 Méltán híres pihenőhelye Hajdúszoboszlónak, nem hiába a 4 csillagos minősítés. Tényleg nyújtja az összes paramétert amitől egy szálloda megkapja ezt a minősítést. A szállodai szobák ágya rendkívül kényelmes, komfortos, a superior szoba mérete kellően tágas. Ahogy illik tisztaság honol mindenhol amerre csak a szem ellát.
Az ételek íze amiket kóstoltunk pazar! Kiválóan vannak összeválogatva az ételek mellé a borok, sörök. Minden passzol, semmi kivetnivalót nem talál az ember! A wellness részleg tökéletesen alkalmas a kikapcsolódásra kicsik és nagyok számára. A termálvíz melynek áldásos hatását élvezgetjük, az emeli az így is magas színvonalat amelyet a szálloda képvisel. Ha tehetik szálljanak meg akár csak egy rövid hétvégére és élvezzék a kényelmet és eleganciát!
2019. február 3.a párjával járt itt 45 A halászlevük miatt bármikor képesek vagyunk utazni 1 óra hosszát! Mindig friss és kiadós a halászlevük, nagyon sokan térnek be hozzájuk csak a halászlé miatt! Emellett bőséges választékuk van egyéb ételek közül is, rengeteg fajta halételük kapható. sokat kipróbáltam már közülük. A legjobban még a orly módra elkészített süllőt szeretem.
Mindig tökéletesen van megsütve a hal! De tény, hogy a halászlevük miatt térünk be az étterembe. Annyira jól el van találva az alaplé íze, gondolom, hogy többféle halból készül. Ennyire finom halászlevet ritkán eszik az ember! Mindig tele van a hely emberekkel, ez arról árulkodik, hogy tényleg finomak az ételek! Bátran ajánlom bári számára ezt az éttermet!