2019. január 29.a párjával járt itt 45 Debrecenben is sok helyen lehet finom pizzákat kapni, de itt mindig bőséges a feltét, szerencsére van bő választék is az összeállítást illetően, itt jobbára eddig vastag tésztájú pizzákat rendeltünk és sosem csalatkoztunk a felszolgált ételben. Havonta 1 szer betérünk párommal erre a helyre.
Jó áraik vannak, átlagos a hely berendezettsége de nem is kell több egy pizzázónak. Az étel legyen jó és kész.
2019. január 29.a párjával járt itt 45Többször rendeltünk már tőlük tortákat akár barátoknak akár magunknak és sosem csalódtunk bennük. Mindig pontos precíz munkát végeznek, hiba sosem csúszott eddig a gépezetbe. Az ízeik pont kellemesek, nincs túlcukrozva a torba / sütemény, mint jó pár helyen. Ízlésesen vannak feldíszítve. Időre mindig el is készítik a kívánt portékát. Szeretünk ide járni, remélem Önöknek is tetszeni fog az étel.
2019. január 29.a párjával járt itt 55Imádjuk! Isteni hasas ételeik vannak! A halburger viszi a prímet a hamburgerek közül! Csupa felkiáltójel az összes kóstolt ételük. A haltepertő az öntetükkel (kulimász) valami förtelmesen jó kombináció! Igaz az áraik se rosszak, de a minőséget meg kell fizetni. És nem utolsó sorban az egészben sült halaik nagyon jól el vannak készítve, nincs túlsütve, nem tocsog az olajban. Térjenek be nyugodtan!
2019. január 29.a párjával járt itt 45 Túl sokat nem kell róluk mondani, a Szoboszlóiak elég sokszor tőlük rendelnek pizzát, mert vékony tésztájú, nincs lespórolva róla a feltét, és mindig ízletesen van elkészítve. A futár gyorsan kiviszi házhoz és jó meleg a pizza amikor megérkezik. Ár érték aránya megfelelő a számunkra.
Jó pizzázója szoboszlónak szóval rendeljenek tőlük nyugodtan, van vagy 25 féle pizza, de egyénileg is kérhető bármi.
2019. január 29.barátokkal járt itt 45Szeretjük az olaszos pizzáikat, meg azt hogy 100 méterre lakunk tőlük. Finoman készítik az ételeiket legyen az hamburger vagy pizza. Szeretünk beülni a barátokkal borozni, sörözni, teázni stb. Viszonylag drága hely, de jó a hangulata. Ha szeretnének kicsit kikapcsolódni és jól szórakozni akár egy futball meccs nézése mellett kivetítőn akkor térjenek be ide.
2019. január 29., üzleti partnerrel járt itt 45Szeretünk ide járni, hiszen mindig jó minőséget kapunk a pénzünkért. A pincérek mindig segítenek ha valamilyen kérdésünk akadna az ételekkel vagy italokkal kapcsolatban. Hála istennek nem túl sok az ételválasztékuk, ezért a szakácsok mindig a megszokott jó minőséget készítik. Nem szeretem azokat az éttermeket ahol 100 féle étel közül lehet választani. Itt szerencsére van 30 féle, de azok remekek! Térjenek be ha tudnak.
2019. január 29.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Többször jártunk már ezen a helyen, mert az ételeik mindig különlegesen vannak elkészítve a legtöbb hajdúsági étteremhez képest. Nagyon jó a szakácsuk, imádjuk az íz összeállításaikat. Méltán híres helye Debrecennek! Térjenek be ha tehetik. Első ránézésre drága helynek tűnik, de a minőséget meg kell fizetni mindenhol.
2019. január 29.a párjával járt itt 45 Szerencsére sokat utazunk, ha ez Tokaj legjobb helye mások szerint akkor szerintünk is az. Nem kell túlgondolni a szállást minden átlagos igényt kielégít amire a szervezetnek szüksége van, hogy kipihenje magát. A szoba ahol helyet kapunk tiszta és csendes volt. Az ételek a hagyományok jegyében magyarosak voltak, ezzel sem volt semmi baj.
Ha tehetik szálljanak meg nyugodtan ezen a helyen, kellemes kikapcsolódás lesz. Tény nem 4 és 5 csillagos szálloda de Tokajban ezt a helyet mondják a legjobbnak.
2019. január 29.családjával járt itt 25 Rengeteg ember van minden alkalommal amikor voltunk. Nagyon közkedvelt hely! Viszont én nem ilyenre vágyom, bár ez egyéni vélemény. Aki szereti az egyszerű magyaros kajákat minden felhajtás nélkül és szeretne értelmes áron enni kiadósan svédasztalos kialakításban azok számára ez egy tökéletes hely!
A családom szereti a helyet én viszont nem, hangosak az emberek mert rengeteg gyerekes család jön mert tudják hogy a befizetett pénzért egy viszonylag elfogadható ár érték arányú ételt kapnak.
2019. január 27.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Félpanziós csomagot kértünk a hétvégére, bőséges volt mind a reggeli mind a vacsora, a vacsoránál háromféle menüből lehet választani. Számunkra tökéletesen megfeleltek a választott ételek. A szuperior szoba kényelmes, tiszta és nyugalmat árasztó volt. Az ágyuk kifejezetten kényelmes!
A megszokott napi 5 óra alvásunkat felváltotta egy 11 órás alvás melyet észre sem vettünk, annyira fantasztikus volt! A wellness részleg pont jó ahogy van, nem kell hallgatni a degradáló hozzászólásokra. Ha az ember jól akarja magát érezni jól fogja! Aki meg a kákán is csomót keres az máshol is találni fog hibát. Köszönjük a személyzetnek az udvarias azonnali segítséget mindenben.