2017. június 28.a párjával járt itt 55 A korábban szólókkal ellentétben mi nem kuponnal, hanem csak úgy a lehetőségekből kiválasztva foglaltunk egy hosszú hétvégét a Tókertben. Nem csalódtunk. A szállás korrekt, minden rendben volt. A konyha KIFOGÁSTALAN! Bármit kértünk (vagy kínáltak, ide értve a svédasztalos reggelit is) kimondottan finom volt.
Gyalogosan 3 szép túrát lehet indítani a Garadna és a Szinva patak völgyében illetve Diósgyőr felé (a vár látogatását külön ajánlom). Több helyre kínálnak kedvezményes belépőt.
2017. június 14.a párjával járt itt 45Bár még sose jártam Olaszországban, de kb ezt tudom róluk elképzelni az elmondások alapján.
Hangosak, zajosak és mindig sietnek.
Értsd: MINDENKI hangosan köszön az érkező vendégnek, a pincérek meg szinte szaladgálnak.
Akit ez zavar, ne menjen oda.
Akit nem és szeretne finom pizzát vagy valami mást enni, annak jó szívvel ajánlom.
Az árak balatoni viszonylatban nem magasak.
Közvetlen a szabadstrandnál.
2017. május 15.a párjával járt itt 45 A hétvégét voucher formájában ajándékba kaptuk. Előzetesen probáltuk lecsekkolni a helyet, hát elég vegyes volt. Szóval:
Mi végülis a Boglárka apartmanban kaptunk szállást. A szállás érdekessége, hogy sarokház és a másik oldalon Hellasz apartman feliratú tábla van kinn. A családi apartman kényelmes volt, nagy terasz, gyerekszoba, felszerelt konyha meg minden.
Nem most lett felújítva, ez már tavaly is ilyen volt, ez látszik a karbantartási hiányosságokból (redőny, kábeltv és világítás gondok). A takarítás is lehetne alaposabb (lepedő alatt morzsa? ? ? ). Fura, hogy az ágyneműtartóban 2 db porszívót is találtunk, a tartalék ágynemű meg az egyik szekrényben volt betömve. Összességében a szállás JÓ helyezést kapott nálam. A fürdő sétálva 5 perc. Mint ahogy az étkezési lehetőség is Babi vendéglőjében, akik bár kitettek magukért, kicsit úgytűnik túlvállalták magukat. Az ételek finomak voltak, csak kicsit lassan mentek a dolgok, amikor sokan voltunk.
2017. április 24.a párjával járt itt 35 Húsvét hétvégén ültünk be párommal, mert semmi más nem volt nyitva a környéken. Nem kellett volna! Maga az épület, a berendezés jól néz ki, hangulatos. A személyzet . . . szóval ottvoltak. Kiszolgáltak ugyan, de egyedüli vendégként tisztán érzékeltük, hogynagyon nem örülnek nekünk. Amit én ettem rendben volt.
Párom kért cigánypecsenyét ganíciával. megkérdezte, mégis mi az a ganícia. Úgy néztek rá, mint egy földönkívüleire: hát nem tudja mi az? NEM! Azért kérdezte meg. . Páromnak nem ízlett igazán az étel, ráadásul az árfekvésük is eléggé magas. Nemtudom, hogy értek el 4. 5-ös átlagot, de biztos nem az alapján, amit nekünk nyújtottak.
2017. január 4.a párjával járt itt 55Hirtelen ötlettől vezérelve mentünk be és nem bántuk meg!
Nagyon kellemes, hangulatos kis hely, ugyan az ételválaszték nem túl nagy, de finom és bőséges adag. Az árak is teljesen rendben vannak.
Ha valaki benézne, nem kell megijedni: tényleg egy művelődési házban van.
Picike hely, talán ha 20 vendég tud egyszerre leülni, de nekem így tetszik. Kisebb rendezvényeket úgytudom vállalnak.
2016. december 18.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Miskolctapolca központjában egy nagyon kellemes hosszú hétvégét töltöttünk. A személyzet több, mint segítőkész, a welness részleg minden igényt kielégít, a konyha kifogástalan. Gyalog is csak pár perc a strand és a barlangfürdő, de aki erdőben-hegyen sétálgatna, annak se kell messzebb mennie.
2016. november 25.a párjával járt itt 35 3 éjszakát vészeltünk át párommal a szállodában. Mért is "vészeltünk"? Mert bár az eddigi legjobban felszerelt és kényelmes szobát/ágyat kaptuk, ÉJSZAKÁRA KIKAPCSOLTÁK A FŰTÉST! ! ! Tették ezt akkor, amikor kintre havazást ígértek és tették úgy, hogy a függöny lobogott a réseken befújó huzattól (még a konnekrotból is fújt a hideg).
Az ennivalók bár jók voltak és izletesek, néha több, mint kevésnek bizonyultak az adagok. És mivel nem a svédasztalos változatot kértük . . . A velnessz részleg a szálloda kapacitásához képest elég kicsi. legalább egy tájékoztató jó lenne, hogy a közeli fürdőkbe mikor és hogyan lehet bejutni.
2016. szeptember 7.a párjával járt itt 45Ha valaki a Füredi kikötőben enne még egyet hajókázás előtt/után/helyett, ajánlom figyelmébe a Csigaházat!
Inkább ezt, mint a nem messze lévő két másik etetőhelyet.
Közvetlen a kikötő mellett, nézelődni se utolsó hely egy sör mellett.
Nem túl hosszú az étlap, de amit mi kaptunk az korrektül és finoman volt elkészítve, csinosan tálalva. A személyzet kedves és rugalmas.
2016. szeptember 7.a párjával járt itt 35 Szépen felújított étterem múltidéző ételekkel. Lehetne a cím. Szállásadónk javasolta, azért ültünk be. Kicsit megbántuk. A személyzet kedves, az étel elég hamar kijött, de nemigazán sikerült eltalálni, hogy az étlapon is az legyen, amit kihoztak. A sültkrumpli és a husok némelyike sem volt igazán toppon.
Az alatt az 5 nap alatt amig Földváron voltunk ettem jobbat is, olcsóbbat is, mint itt.
2016. szeptember 5.a párjával járt itt 45 Egységesen kíválót még senki nem kapott tőlem, egyszerűen azért, mert ezt a pozíciót fenntartom. JÓ. A szállásadók kedvesek, közvetlenek. A szoba tiszta volt, mint az ágyneműk, korrektül felszerelt. Egy tusfürdő/szappan tartó tényleg hiányzik. Étkezés nem kapott pontot, mert az nincs.
Minikonyha van és negyedórányi sétán belül legalább 10 hely, ahol lehet enni. A kutya tényleg szelíd, kocsibeálló kulcsot is kap már mindenki. Egy teljesen jól felszerelt ingyenstrand 5 perc sétára. Csendes mellékutca, de jól megközelíthető.