2015. augusztus 27.a párjával járt itt 25 A kiválló véleményekre alapozva úgy döntöttünk, meglátogatjuk a csillagokig magasztalt pizzériát. A hely könnyen megközelíthetö, az illatok már messzire érezhetöek. Szuper! Gondoltuk elsöre. És eddig tartott a mese habbal! Leültünk, és ültünk. És ültünk.
Majd egy egyszer csak megjelent egy kislány, mint kiderült, a felszolgáló személyzet tagja, majd azzal indít, kérünk -e még valamit esetleg? ! Meglepö, föleg ha elötte nem fogyasztottál semmit! Jó, gondoltuk, megesik, hogy összetévesztik a vendéget. Rendeltünk. Majd a kislány kijött még egyszer, újra felvette a rendelést, mivel hogy elfelejtette, mit kértünk! Hmm. . . A pizza gyorsan kész lett, finom volt, de inkább csak áltagosan finom. Majd kértük a számlát. Vártunk. Vártunk. Ja, és vártunk! Egy fél órát. Majd megelégeltük a várakozást. Odaálltam a pulthoz, fizetés gyanánt. Ekkor a kislány tágra nyílt szemmel (pizzától tele szájjal) megkérdezte, hogy fizetni szeretnék -e? ! Kifizettem. Számlát nem kaptunk, valamint az el nem fogyasztott pizzát sem kaptuk meg, amit elözöleg kértünk elvitelre becsomagolni. Ennyi lenne a saját tapasztalat, bizton állíthatom, többet nem fogyasztunk ott semmit. Lehet, majd a Palacsintavárban 20 méterrel feljebb. . .