2019. augusztus 18.gyerekekkel járt itt 55 Hárman felnőttek a 16 hós kisfiammal szálltunk meg itt, immár visszatérő vendégként. 2 hálószobás földszinti apartmanban, tágas ebédlővel, jól felszerelt konyhával (van mikró, gáztűzhely, normál méretű hűtő, kávéfőző, lábasok, tányérok, evőeszköz), zuhanyzós fürdővel (van folyékony szappan, törölköző, hajszárító), külön wc-vel, kis terasszal.
A tv-k modernek, az ágyak kényelmesek, a párna nekem túl puha volt, de összességében meg voltunk elégedve. Bababarát szállás, kiságyat, kis kádat adnak, tiszta minden. A kertben játékok: hinta, csúszda, trambulin, tollaslabda, még saját kisállat simogatójuk is van. Parkolás fedett kocsibeállóban. A személyzet kedves, segítőkész. A Szalajka-völgy bejáratától minimális távolságra. Az utca túloldalán van egy Abc, ha bármi kell, ahol ráadásul bankkártyával is lehet fizetni. Mi biztos visszatérünk, és csak ajánlani tudom mindenkinek!
2019. augusztus 18.gyerekekkel járt itt 15 3-an tértünk be, a 16 hós fiammal. A személyzet lassú, lekezelő, a pult mögött cseverészés jobban ment nekik. Kérdésemre azt a választ kaptam, hogy van etetőszékük, mindjárt hozzák, azóta is várom. . . A terítő koszos, evőeszközt úgy kellett másik asztaltól elvenni (mert oda ki volt készítve), a wc förtelem, pelenkázásra lehetőség nincs, kisgyerekeseknek abszolút nem ajánlom.
Kevesen voltak, ennek ellenére a kiszolgálás lassú volt. Az étel felejthető, a sajttortától egész este hasmenésem volt.
2016. május 3.a párjával járt itt 55 Az apartmanház külön bejáratú kétszobás apartmanját kaptuk, bár csak ketten mentünk a férjemmel, mégis felajánlották, mi pedig szívesen elfogadtuk. Kifejezetten örültünk mert így nem kellett folyton idegenekbe belebotlani. A bejárati ajtónk a kapu bejárati ajtajától 3 méterre volt.
Az apartman tágas, jól felszerelt konyhával, zuhanyzós fürdőszobával, két szobával és egy nappalival. Egy kis terasznak még örültünk volna, ahova reggel ki tudunk ülni, de mivel reggelente a nappalit elárasztotta a napfény, így ez sem volt akkora gond. Ami kicsit kellemetlen volt, hogy éjszaka fáztunk a szobában, mert fűtés már nem volt. Egyébként felszereltségre, tisztaságra és elhelyezkedésre is teljesen megfelelő. A völgy bejáratától kb. 6-7 perc sétára helyezkedik el. Étkezést nem kértünk, de úgy tudom a közeli étteremben megoldható a félpanzió is.
2016. május 3.barátokkal járt itt 55 Barátnőkkel látogattuk meg az éttermet, és nem csalódtunk. A reneszánsz stílus mind az étterem berendezésében, mind a felszolgálók ruházatában, mind az étkészletben megjelenik. A menü is középkori, vadhúsok nagy választéka, mindezt kemencében sült cipó kíséretében, fatálakban illetve agyagtálakban szervírozva.
Az étterem előtt egy kaloda áll, melyet ki lehet próbálni, és a bejáratnál középkori ruhába bújva lehet fényképezkedni. Mindemellett középkori zene nyújt kellemes hangulatot.