Kínálnak többek között calamarata-t királyrákraguval, édesköménnyel, lime és yuzu géllel, tokhalfilét tokhalkaviárral, vajtökkel, burgonyás nudlival, tengeri spárgával, Caviar and bull elnevezésű ételük leírása: a tökéletes gasztronómiai bűnbeesés, AAA fekete angus bélszín steak, homár popcorn, libamáj, Beluga kaviár, demi glace. Étkezés előtt vagy fogások között kérhetünk cubanito, hungaricum valamint eper-rebarbara névre hallgató molekuláris gömböket. Amuse bouche: elképesztően könnyed, az érzékszerveket megtévesztő, kifogástalanul kivitelezett molekuláris (ál)olajbogyó, helyben készült remek vaj és ízre, állagra egyaránt felső kategóriás kovászos kenyér. Ezt követte egy további séfüdvözlet, egy erdei gomba rekonstrukció. Erdei gombaegyvelegből gombát formáztak, azt panírozták, kisütötték és majonézes fekete olajbogyóhomokon szolgálták fel. Érdekes ötlet, kifogástalan megvalósítás. Előételként tonhalat rendeltünk uborkával, fekete szezámmal, korianderrel, zöld kaviárral, valamint kacsamájpástétomot, fekete olíva morzsával, tokaji aszú kaviárral. Két katartikus, komplex, pazar tálálású, sziporkázó kompozíció, szavakba foglalhatatlan, látni és kóstolni kell. Főételnek fürjet választottam, amit kacsamájjal, karfiollal, puffasztott quinoaval és szarvasgombás jus-vel kísértek. Elemeiben és összhangzatban egyaránt kiváló fogást tettek elénk. A bodzahabbal, kamillagél-pöttyökkel, eper-tatárral, selymes epermártással, mandulakeksszel és balzsamecet-fagylalttal kísért clafoutis látványos, virtuóz desszert volt, mely feltette az estére a koronát. A kiszolgálás kifogástalan, volt olyan szerencsénk, hogy főként Hegedüs Tamás üzletvezető foglalkozott velünk, akiben felkészült, motivált, kommunikatív, elhivatott embert ismertünk meg. Életem egyik legjobb élménye.