Bronz 5
értékelés
Ezüst 15
értékelés
Arany 60
értékelés
Rubin 125
értékelés
Smaragd 250
értékelés
Gyémánt 500
értékelés
Gasztrokirály 118 településen
Országjáró 390 városban
járt már
Felfedező 2744 helyen első értékelő
Népszerű író 1403 hasznos szavazat
Aktív tag 13 évnyi aktív tagság
Kitartó fotózó 30659 feltöltött kép
Kiváló
2018. június 24.barátokkal járt itt 55 Érdekes, hogy ugyanabban az étteremben mekkora ingadozások vannak a konyha teljesítményét tekintve. Az utóbbi években valahogy úgy alakult a programom illetve főként a barátim programja, hogy valahogy szinte évente elkeveredtünk az Aqua Solba. Tavaly nyáron legutóbb, talán idén is megyünk, ki tudja. Toronymagasan a tavalyi étkezésünk volt a legjobb.
Könnyű lenne azzal magyarázni, hogy biztosan séfcsere volt. Nos, nem. Továbbra is a Németh testvérek viszik a konyhát. Nagyon tetszett a fogadófalat tálalása, persze tálalásban soha nem voltak rosszak. Ez volt az első olyan élményünk itt a talán 5-6-ból, amikor az ételek tekintetében minden klappolt, szép rosé hús, jó textúrájú leves, finom desszert (ez jellemzően korábban is jó volt, bár az sem mindig) meg is adom nekik az 5 szívecskét. Csak így tovább!
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
3Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Átlagos
2018. június 24.egyedül járt itt 35 Kápolnásnyéki barátaim nem kedvelik a Nemes cukrászdát, de ennek ellenére betértem, elvégre minden helyet meg kell egyszer látogatni. Szemre, külsőre kellemes, a beltér hangulata sem rossz, a sütemények a fősodorba illeszthetőek, nem tűntek különösebben izgalmasnak.
Egy gombóc fagylaltot kértem, azt a túlhabosított érdektelen fagyit kínálják, olcsón (210 ft), amiről a minap Damniczki András jó kis videot tett közzé a facebookon bemutatva a csodaanyagot, amivel lényegében levegőt adnak el az embereknek. Átlagos hely ez, nem valószínű, hogy még betérek.
3Ételek / Italok
3Kiszolgálás
3Hangulat
3Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Jó
2018. június 23.családjával járt itt 45 Az igazság az, hogy az önkiszolgáló fagylaltozók rendszerét, melynek keretében mindenféle öntettel elláthatjuk a magunk által összeállított fagykompozíciót és szórhatunk rá bármit, nem érttetem meg az elején, idén Miskolcon esett a tantusz, hogy bármennyi extrát lehet rátenni, azt csak súlyban mérik.
Így amikor tavaly nyáron Egerben jártam a La Creme-ben, nem éltem az extrákkal, bevallom, spórlásból. Annyi baj legyen, majd legközelebb. Egyébként vanília és csoki műfajban utaztunk öcsémmel együtt, korrekt négy pont a hely.
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló
2018. június 23.egyedül járt itt 55 A Junibor Egyesület a legüdítőbb jelenségek egyike, nemcsak a borok világában, de az egész magyar vendéglátásban. Példát ad a talajvesztett fiataloknak, megmutatja, hogy lehet valaki alkotó munkával is „trendi”, mint az egyesület tagjai. Ugyanakkor a sok minősíthetetlen és egészségtelen italborzalom mellé illeszti parti-italnak a bort.
Örömteli, hogy ma már nemcsak két helyen várják a vendégeket Budapesten, továbbá Debrecenben (ezek elég régi egységek), hanem nyitottak Győrben, Kecskeméten és Székesfehérváron is egységet. Ezutóbbit sikerült meglátogatni a nemrégiben. A kiszolgálás kiváló, vélhetően végeztek valami hatékony tréninget a fiúk, a választék szintén kiváló, de ez ugye nem meglepő. Attól tartok, hogy nem működik az összes DiVino azonos árakon, mintha a Bazilika melletti drágább lenne, ami egyébként érthető. Egy pohár DiVino pezsgőt ittam a Sauska pincétől, amivel meg voltam elégedve, persze nem volt annyira buborékos, mintha frissen bontották volna, de hát ez vele jár a pezsgő poharaztatásával. A beltér itt is hangulatos, akárcsak a többi egységben.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Jó
2018. június 23.gyerekekkel járt itt 45 A Schuszter hotelbe azért mentem be, mert a páromnak intéznivalója volt Csengerben és addig is el kellett ütni valamivel az időt. S mi lehet kellemesebb azon túl persze, hogy az ember megcsodálja a település Makovecz Imre tervezte impozáns épületeit, mint az, hogy megeszünk egy halászlevet?
A beltér retro, a falakon a régi képek tetszettek, a rádiót viszont kitiltanám minden étteremből. Időközben megjött a párom is a gyermekkel, a nagyobbik megkívánt egy Gundel palacsintát (840), így azt is rendeltünk. Korrektnek bizonyult, a halászlében (1500) jó volt a hal, a színe nem volt az a szép piros, a leve sem volt katartikus, 3 pontra tartanám. Összességében négyes élmény volt ez, a konyha inkább átlagosnak mondható.
3Ételek / Italok
4Kiszolgálás
3Hangulat
3Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló
2018. június 23.gyerekekkel járt itt 55 A Süti nem süti nevű hangulatos kis helyre, mely a bisztró és a cukrászda sajátos elegye már egyszer be akartunk térni, de már bezártak, a személyzet nem igazán mutatta, hogy bánja, hogy vissza kell utasítson. Ezzel együtt adtam a helynek még egy esélyt a milyen jól tettem.
A kiszolgálás kedves volt és udvarias, a beltér nagyon tetszett, otthon, hangulatos, ötletes, a választék korrekt. Ettünk egy spenótos quiche-t, egy citromtortát, egy macaron, ittunk mindehhez egy ásványvizet, s fizettünk 2000 forintot jattal együtt. Meg voltam elégedve. Korrekt 5 pont, szívesen betérnék máskor is.
5Ételek / Italok
4Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló
2018. június 23.családjával járt itt 55 A szegedi Olíva nagyon kellemes meglepetésünk volt. Barátságos beltér, kedves kiszolgálás, baráti árak, szép mediterrán kínálat. Ettünk fekete kagylót, hamburgert, töltött csirkemellet tagliatellevel, továbbá erdei gombás rizottót. Ételeinket szépen tálalták, ízletesek is voltak, az adagra sem lehetett panasz.
Egyik legjobb élményünk volt Szegeden, oda kell tenni a helyet a sorba, a Sanzon, az Anyám tyúkjai meg a Bistorant mellé. A Tiszavirág elsősége vitathatatlan, de az utóbbiak között mehet a verseny a második helyért. Ha igazságos akarok lenni, akkor inkább a harmadikért a Bistorant, az Anyám Tyúkjai és az Oliva között, mert a Sanzon igencsak ezüstgyanús, mondom ezt több látogatás után. Szóval egy szó, mint száz, az Olíva ott van a város élbolyában.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló
2018. június 19.barátokkal járt itt 55 A Gerbeaud márkanév a minőség garanciája. E nevet viselő kft üzemeltetésében működik a legendás cukrászda mellett Magyarország első számú gasztronómiai büszkesége, az immár két michelin csillagos Onyx, a High Note Skybar valamint a budai Émile, mely kávézó, cukrászda és étterem egyszerre.
A nemrégiben ide is sikerült eljutni egy délutáni teázásra-sütizésre. A második kerület legszebb részeinek egyikén, az Orló utca és a Gábor Áron utca sarkán működő egység kerthelysége álomszép, de a klasszikus beltér is szemet gyönyörködtető. A kiszolgálás kifogástalan, a felszolgálók kommunikatívak, kedvesek, felkészültek, lerí róluk, hogy odaadással, lelkesen teszik a dolgukat. Az árak magasak, de nem megfizethetetlenek, s ami a legfontosabb: értékarányosak. Ma, amikor a legjobb éttermekben nem ritka az 1500-2500 közötti ársávban mozgó desszert, az 1200-1400 forintos süteményárak korrektnek mondhatóak, különösen, ha tekintetbe vesszük, hogy prémium alapanyagokból nem kevés kísérletezéssel előállított íz-kalandot jelent minden egyes darab. Mi a két jubileumi süteményt rendeltük meg (Émile 18, Gerbeaud 160), mindkettő a legjobb élményeink közé került feljegyzésre, a társaságunk harmadik tagja az Émile teadélutánra nevezett be, melynek keretében a tea mellé egy tizennégy elemből álló, monumentálisan tálalt kompozíciót szolgálnak fel az aprósüteménytől a tramezzinin át Gerbeaud-szeletig. Negyedik jóbarátunk pedig sörözött. E műfajban lehetne szélesíteni a választékot, míg a hely kiváló borokat kínál, sörválaszték szerény és nem tartalmaz kimagasló tételeket. A nagyipari Dreher mellett a korrekt középvonalas Fóti Zwicklt tartják, a hely színvonalához inkább a Kraft szövetség sörei illenének. No de ne akadjunk fel ezen, amikor a hely közelíti a tökéletest. Ide érdemes visszajárni, mert a pultban sorakozó sütemények mindegyike kóstolásra csábít, s hogy a konyha is maga szinten teljesít, azt tapasztaltuk több évben is az étteremnek a Budai Gourmet-ra kitelepített standjánál.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Jó
2018. június 13.barátokkal járt itt 45 Jómagam mindig is kedvelni fogom a csárdákat s és bármennyire el vagyok ájulva a modern gasztronómiai irányzatoktól és hihetetlen élvezettel tudom olvasni például Heston Blumenthal vacsoráiról szóló filmeket, de ugyanakkor nagy örömöt tud okozni egy korrekt halászlé, babgulyás vagy pacalpörkölt is.
Ebben a műfajban a Varga csárda korrekt szintet hoz, ár/minőség arányban nem véletlen, hogy népszerűek. Mi (hárman) egy két személyes tálat (4500) kértünk valamint egy pacalpörköltet (1450). Az összélmény számomra megvan 4 pont, a konyha átlagosnak mondható leginkább, de hadd adjuk meg arra is a négy pontot.
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Gyenge
2018. június 13.barátokkal járt itt 25A Mórhalmi Borharapó egy romantika-mentes lepukkant kocsma, érdektelen, kommersz, nagyipari italokkal, ronda sárga falakkal, mérsékelt tisztasággal és kissé unott kiszolgálással. De hát ugye van egy elvünk, hogy minden kocsmát ki kell egyszer próbálni, nos, ez is meg volt, kétszer, először és utoljára. Egy üveg Kőbányait vettem, társam egy fröccsöt és egy kis-Unicumot ivott.
2Ételek / Italok
3Kiszolgálás
2Hangulat
4Ár / érték arány
3Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
4228 értékelés / 423 oldalon
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
380 település / 38 oldalon