Bronz 5
értékelés
Ezüst 15
értékelés
Arany 60
értékelés
Rubin 125
értékelés
Smaragd 250
értékelés
Gyémánt 500
értékelés
Gasztrokirály 118 településen
Országjáró 390 városban
járt már
Felfedező 2742 helyen első értékelő
Népszerű író 1400 hasznos szavazat
Aktív tag 13 évnyi aktív tagság
Kitartó fotózó 30625 feltöltött kép
Jó
2015. november 18.egyedül járt itt 45 A Tokaji Lángosmester Büfé, mint az üzlet belterében kitett diplomája tanúsítja, bekerült egy közönségszavazáson a lángosozó-verseny Top tízébe. A lángost frissen sütik, ezért kicsit várni kell, de megéri. Ettem már könnyebbet, foszlósabbat, de ez is rendben volt. A beltér, mondjuk úgy, hogy nem giccsmentes.
Tartanak még gyrost, hamburgert, hot dogot, ezek jó minőségére nem mernék mérget venni, én egy fokhagymás lángost kértem csak, elvégre ez a fő profil s ebben a műfajban nyertek díjat. Értelemszerűen ezt is osztályoztam.
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
3Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló
2015. november 18.egyedül járt itt 55 A Böne borozó a legjobb helyek egyike Tokajban. Hangulatos a beltér és a kerthelység, kedves a kiszolgálás, van egy sor tétel kimérve is, beleértve kifejezetten jó borokat. Összesen van vagy 30 tételük decire, mind a hagyományos vonal képviselőitől, mind pedig az „új hullámosoktól”, kezdve a Puklus vagy a Tornyos borháztól elegészen a Majorosig vagy a Béresig.
Jó lenne egyszer beülni ide és eltölteni valamivel több időt. Minap csak egy deci borra futotta, az rendben volt, de nem is nehéz itt jót választani. Az ételrovatban az italfrontot díjaztam.
4Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Átlagos
2015. november 17.egyedül járt itt 35 A Szandi presszóban megállt az idő. Legyen szó berendezésről, törzsközönségről, kiszolgálásról, itt az utóbbi évtizedekben semmi nem változott, az árak sem nagyon. Egy deci iható bor decije száz forint alatt, szóda szinte ingyen. Főznek kávét is, de mi inkább fröccsözünk, ha betérünk.
Szerethető hely ez, őszinte, nem kínál semmi extrát nem is ad semmi extrát. Megvan a kocsmafíling, s az ember pénztárcája nem vékonyodik érzékelhetően. Ételek nincsenek, az ételrovatban az italválasztékot értékeltem. Fotót a belső térről nem készítettem, az alkoholista törzsközönség néha allergiás erre. Arra idő nem volt, hogy leüljek, a pultnál ittam meg a fröccsöt mindkét alkalommal. A többiek (első ízben a barátok, akik ilyen szintű helyre nem jöttek be, második alkalommal a család, ugyanazon oknál fogva) kint vártak.
3Ételek / Italok
4Kiszolgálás
3Hangulat
5Ár / érték arány
3Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Jó
2015. november 17.családjával járt itt 45 A Veresszekér Biker’s Pub Tokaj egyik leghangulatosabb kocsmája. Nincs túl sok belőlük, de erősebb mezőnyben is megállná a helyét. Itt inkább pincék fogadják a betérőt, pubok, kocsmák alig vannak. A Biker’s Pubban többször is megfordultunk, történt olyan is pár éve, hogy a kis hölgy alig akart beengedni nyitvatartási időben, azzal, hogy már zárni akart.
Amikor közöltük vele, hogy mi vagyunk a vendégek, akik miatt a hely egyáltalán nyitva van és minket kevéssé érdekel, hogy ő csak azért maradt ott, hogy nézze a kedvenc sorozatát, akkor nagy duzzogva, pofavágások közepette beengedett és kiszolgált. A választék kommersz, de akad pár jó bor, az árak barátságosak, mi sört ittunk itt többnyire, no meg Unicumot, mert egész nap boroztunk, ezzel együtt megesett, hogy kimért minőségi bort kértünk, ami rendben volt. Mivel nincs nagy konkurencia, nem engedtük meg magunknak a megsértődés luxusát, s vissza-visszatérünk azóta is, de azért jó néven sem vettük az incidenst. Ételek nincsenek, az ételrovatban az italválasztékot díjaztam.
3Ételek / Italok
2Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Átlagos
2015. november 16.barátokkal járt itt 35 Garantáltan azt mondhatja a véleményalkotók nagy többsége, hogy azért nem bírom a mai „menő”, zajos, vacak zenét bömböltető helyeket, mert eljárt felettem az idő. Meglehet, de azért én másként gondolom. Egyrészt fiatal koromban sem bírtam az igénytelen zenét, másrészt ma is vannak fiatalok, akik nem tuctucot hallgatnak.
De akárhogy is legyen, a Limit nevű helyre azért mentünk be, annak dacára, hogy tudtuk előre, hogy nem fogjuk szeretni, mert jó nagyban azt reklámozza, hogy kézműves sört csapolnak. Ez meg is felel a valóságnak, már nem emlékszem, melyik harmadik vonalba illő főzde (Mister, Brandenecker meg hasonlók) söreit kínálják, melyeket az ember szívesen megissza, ha nincs egyéb. Pont ezt tettük. Nem volt egyéb kézműves sört, így egy egy pohárral szívesen megittunk, abból ami volt majd szépen hazaballagtunk abban a biztos tudatban, hogy ide többet nem jövünk. Mellesleg ivócimborám, akivel meglátogattuk a helyet, a húszas éveinek elején jár, s ő sem rajongott a hangkavalkádért.
3Ételek / Italok
3Kiszolgálás
3Hangulat
3Ár / érték arány
3Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Jó
2015. november 16.a párjával járt itt 45 A török éttermeket kifejezetten szeretem, azokat meg különösen, ahol készen is vannak ételek meg rendelésre is készítenek ezt-azt. Különösen, ha rendelésre faszénparázson sütnek mindenféle rokonszenves nyársra húzott húsokat, mint teszik azt a nemrég nyitott Titizben a Bajcsy Zsilinszky úton.
A kiszolgálás kedves, az ételek látványosak, az árak barátságosak. Sajnos már ebéd után voltunk, így csak desszertre tellett az evőkapacitásból. Egy karamelles grízes süteményt választottunk meg baklavat. Mindkettő hozta a formáját, ízletes volt. Jó lenne ide visszatérni valamikor egy kardra húzott kebab elfogyasztása végett, de akár egy gyros tálat is szívesen megennék itt.
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Átlagos
2015. november 16.barátokkal járt itt 35 Tiszta szerencse, hogy mezei kulináris kalandozóként nem kell állást foglaljak a fine dining versus magyar csárdák mesterségesen keltett konfliktusban. Mindkettőt lehet jól, odafigyeléssel, igyekezettel, szeretettel vagy rosszul, hatásvadászatra, extraprofitra ácsingózva, filléres, gyenge alapanyagokat felhasználva csinálni.
A Boncida csárda vegyes élmény volt. A hagyományos ízeket ügyesen hozták ettünk itt többféle fogást, de a harcsa pangasiusz-szal való kiváltása rossz szájízt hagyott bennünk. Ennél sokkal őszintébb a Tokaj központjában levő hely, ahol ki van írva: „harcsa (pangasiusharcsa)”. S akkor mindenki tudja, mit kapott. Ezért adtam 3 szívecskét a helynek, mely egyébként kapott volna négyet.
3Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló
2015. november 16.családjával járt itt 55 A Tokaj Kávépörkölő Manufaktúra az általunk egyébként is kedvelt Erzsébet pince vállalkozása, ahol a pincészet borain kívül kínálnak forró csokit, süteményt, s ízletes kávékat. Mi pont ezeket rendeltük. Jómagam szívesen ittam volna bort, de még hátra volt pár kilométer Tállyáig. A beltér izléses, hangulatos, jó érzés itt üldögélni.
A kiszolgálás kedves, kommunikatív. Az almáspiteszerű épp akkortájt elkészült sütemény remek volt, még langyosan kaptuk, nagyon szerettük. A kávéval és a forró csokival is meg voltunk elégedve. Tokaj egyik legjobb vendéglátóipari egysége ez. Nem kétséges, hogy e címre sajnos nem sokan tarthatnak igényt, de ha komolyabb lenne a konkurencia, akkor is megállná a helyét ez az egység.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló
2015. november 16.barátokkal járt itt 55 A Dobogó pince Zwack Izabella szeretnivaló kis pincészete, 5 hektáros mintabirtok. Főborászuk Domokos Attila. A nemrégiben végre sikerült ide is eljutni, több mint tíz éve találkozunk rendszeresen a borásszal különböző boros rendezvényeken, mindig invitált, de sok időnek kellett eltelni, míg a kedves meghívásnak eleget tudtunk tenni.
A pincészet és a borozó olyan, mint a borok: ízléses, megnyerő, az embernek egyből a szívébe lopja magát. A kiszolgálás is nagyon kedves. Bármihez nyúlnak, ügyesen teszik, legye szó száraz vagy édes borról, esetleg horribile dictu vörösről. Mert Tokajban is lehet törvényesen vörös bort készíteni, csak nem lehet forgalomba hozni minőségi borként. A Dobogó pincészet Pinot Noirja a műfaj igen szépen sikerült darabja, hozza a fajtajelleget, mondanám, hogy a mineralitást is, de azt kevésbé, ami egyébként nem is baj. A fehérboroknak tapasztalataim szerint sokkal jobban áll a talajból eredő ásványosság, mint a vörösboroknak. A Dobogó pince remek borturisztikai célpont, jó szívvel ajánlom mindenkinek a meglátogatását.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Jó
2015. november 15.a párjával járt itt 45 A Wok tandori étterembe ötletszerűen mentünk be, miután a Matrjoskát kipróbáltuk. Mivel már néhány tapast megettünk odaát, s még szándékoztunk másutt is enni, itt sem rendeltünk túl sokat, de azért annyit igen hogy képet alkossunk a helyről. A beltér gyorséttermi, nem túl hangulatos, a kiszolgálás átlagos, az árak barátságosak.
Szamoszát rendeltünk (590, 2 db) és pakorát (890 a zöldséges, a csirkés drágább), amihez háromféle mártást kaptunk. Ételeink frissen készültek, de nem kellett rájuk sokat várni. Az ízek rendben voltak, hozták megszokott formájukat. Nem rossz hely ez, főleg annak, aki szereti az indiai ízeket. Tartanak thai ételeket is, leveseket és wok ételeket egyaránt, azt sem lenne rossz kipróbálni.
4Ételek / Italok
3Kiszolgálás
3Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
4226 értékelés / 423 oldalon
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
380 település / 38 oldalon