Bronz 5
értékelés
Ezüst 15
értékelés
Arany 60
értékelés
Rubin 125
értékelés
Smaragd 250
értékelés
Gyémánt 500
értékelés
Gasztrokirály 115 településen
Országjáró 389 városban
járt már
Felfedező 2707 helyen első értékelő
Népszerű író 1400 hasznos szavazat
Aktív tag 13 évnyi aktív tagság
Kitartó fotózó 30196 feltöltött kép
Jó
2013. október 27.barátokkal járt itt 45Ritka kellemes élményem volt tegnap a Halkakas. Ők csak magyar halból készítenek friss bisztróételeket, többféle halpástétomot, ropogóst, steakat, gyrost, hamburgert, s egyebeket. Inni csupa kézműves cucc, szörpök, köleses sör, borok. A kiszolgálás lenyűgözően kedves. A környezet street foodos, ötletes, minden friss és hamar elkészül. Leszámítva a tokhalsteaket. :) Megyünk még!
4Ételek / Italok
5Kiszolgálás
4Hangulat
5Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló
2013. október 22.barátokkal járt itt 55 A Borkonyha a Gault Millau sapkás léttermeink egyike. Márpedig ezekre érdemes odafigyelni, nincsenek sokan. A Borkonyha ebből a mezőnyből is kiemelkedik. Sárközy Ákos séf a legjobbak egyike, érdemes a nevét megjegyezni, fiatal, sokat fogunk még hallani róla. Az étlap persze nem regényhosszúságú, ami pedig van, az friss, megkomponált, izgalmas, a Borkonyhában enni gasztronómia kaland.
Kalandra fel! – hogy egy nyolcvanas évekbeli banda első lemezének címét idézzem.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló
2013. október 22.barátokkal járt itt 55 Az Onyx egy legenda. Áraikat rendesen felvitték, ami érthető, hiszen a michelin csillagos helyek nemzetközi szinten olyan minőséget képviselnek, amit meg köll fizetni. S ebben a mezőnyben az Onyx nem kiugróan drága, sőt. Eddig egyszer ettem egy hosszabb ételsort egyébként meg több ízben is menüt.
Az Onyxban nagyon jól főznek, játszanak a textúrákkal, az ízekkel, a legjobb alapanyagokkal dolgoznak. Szerencsére még elkaptam a 3000 meg 4000 forintos ebédmenüjüket, most már az is jóval feljebb van. Egy ebédre azonban bárki beülhet, már csak azért is, hogy megtapasztalja, mi is az a „csillagos minőség”.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
4Hangulat
3Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló
2013. október 22.barátokkal járt itt 55 A FB oldalon az utolsó bejegyzés augusztus 21-re vonatkozik, de attól még lehet, hogy nem zárt be a hely. Vagy tán újra nyit, mint a Babel. Az Olimpia kedvenc éttermeim egyike, kár, hogy kb. egy éve nem jutottam el Hozzájuk. Mindig délben mentem, eddig vagy ötször, a vacsora ahogy ők elképzelik, nem az én műfajom.
Nem bírom a hosszú várakozást és nem szeretek egy helyen többet ülni, mint egy órát, na jó másfelet. Az ebéd viszont az Olimpiában csodás dolog, mindent ki szoktunk rendelni és minden rendben szokott lenni. A padlizsánkrémet jobban csinálják, mint mi Erdélyben vagy Partiumban, a rántott sajtba is izgalmat tudnak vinni, a fekete kagylójuk mesés, legjobb marhasültet és kacsamájat is ott ettem. S a sornak nincs vége. Szóval drukkolok, hogy még működjön a hely.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
4Hangulat
5Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Jó
2013. október 21.barátokkal járt itt 45 Egy kiskunhalasi sörfőző fenegyerek jó nevű, jó felfogású sörfőzdéjének bemutató kocsmája, ha nem tévedek, a valaha volt Hádész Jazztaurant helyén, a Hunyadi téren. Vannak sörkorcsolyák is, jónak ígérkező hamburger, saját formázású és fűszerezésű húspogácsából és angol sörkolbászból hotdog.
(Sajnos épp étkezés után voltunk, legközelebb megkóstoljuk. ) S persze a főzde kiváló sörei, továbbá tömények. A kiszolgálás kedves, szeretni való. Megyünk még!
5Kiszolgálás
3Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló
2013. október 19.családjával járt itt 55 A Bacchus egy igen kivételes hely. Azon ritka éttermek egyike, ahol mindenki kedves, ahol az ember rögtön otthon érzi magát. Meg is van ennek a titka: egy nagy család áll az étterem mögött, s mindenkit fűt a vendéglő nevének öregbítési igyekezete.
S ami nagyon fontos: úgy igyekeznek, hogy az ember készséggel elhiszi: örömmel csinálnak mindent, szeretik a szakmájukat, szeretik a vendégeket, nemcsak az a céljuk, hogy egzisztenciát teremtsenek maguknak, hanem tényleg élményt akarnak adni a betérőnek. Az ízek jó háziasak, gasztronómiai csodákra ne számítsunk, de az alapanyagok korrektek, a választék szép, az ételeket odafigyeléssel készítik. Nagyon jó volt itt lenni.
4Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Jó
2013. október 19.barátokkal járt itt 45 Alessandro Arena vendéglőjére úgy bukkantam rá, hogy óriásplakátokról ismerős volt a Csiszár Jenővel közösen csinált műsora, melyből sajnos egyetlen részt sem láttam, s valamilyen újságban belebotlottam egy vele készült interjúba.
Utána szekszárdi borász barátaimtól, konkrétan a Dúzsi házaspártól csupa jót hallottam róla, így aztán több ízben is meglátogattam ezt a vélhetően egy régi pincében működő jó kis éttermet. Eddig négyszer biztosan megfordultam itt. Az ételek ízletesek zömmel, a választékot viszont le lehetne venni harmadára, mert nem ritkán a frissesség rovására megy. A pizza és a desszertfront igen jó, a hal és a hús lutri, ettünk már igen jót, de fáradt alapanyaggal is találkoztunk.
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Jó
2013. október 19.barátokkal járt itt 45 Ha valami a halról szól, nálam már félig nyert ügye van. A Big Fish a budaőrsi halpiac kirendeltsége Budapest szívében az Andrássy út és a Jókai tér sarkán. Sokféle gyönyörű haluk van, jellemzően jó drágán. De lehet ésszerűen is rendelni. Meglepően erős a desszertfront, legalábbis az általam rendelt panna cotta-ból kiindulva.
A kagyló nem volt extra-friss, ettem tőlük jobbat is, például a Street food fesztiválon, de azért élvezhető maradt, a makrélára ugyanez igaz. A tintahal remek volt. A kenyér is jó, persze felszámolják, a szódát is, naná, sőt 1000 ft a liter. Mint másutt a sör… szép tálalás, kedves kiszolgálás, összességében jó hely.
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4Hangulat
3Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Jó
2013. október 19.barátokkal járt itt 45 Nagyon szeretem azokat a helyeket, ahol három fogást lehet enni 1500 és 2000 forint között, feltéve, ha az a három fogás kreatív, igényes, és azt sem bánom, ha kicsi adag. Ideáltipikus helyek e műfajban: Laci! Pecsenye!
, Nu bisztró, s persze az Olimpia, mint stílusteremtő, ennek egy leágazása a Café Manuel Spazio, úgy hírlik a szakácsok az Olimpiába kezdték, majd továbbálltak az Egykettőbe, mely szintén remek hely, a Spazionak pedig maradt a színvonala. Kapott is vagy 11 pontot a Gault Millautól, ha emlékezetem nem csal. Szívesen ennék itt holnap vagy bármikor.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
2Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Jó
2013. október 19.barátokkal járt itt 45 Az Opus Jazz Club ínyenc hamburgereiről híres, be is került a Dining Guide Street Food kiadványába előkelő helyezéssel. Nosza, gondoltuk, nézzük meg! Beültünk hárman, a hamburger rendben is volt, a halleves is, viszont a báránycsülöknek nem volt bárány-jellege, az egyik sör savanyú volt (nota bene: elnézéskérés mellett kicserélték, de akkor sem lett volna szabad felszolgálni), a sült krumplit meg túlsütötték.
Viszont a hely hangulatos, kellemes, nem feszengősen elegáns, jó a zene és kifogástalan a kiszolgálás. Félig üres vagy félig teli a pohár? Szerintem félig teli.
4Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
3Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
4179 értékelés / 418 oldalon
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
379 település / 38 oldalon