2015. július 16.gyerekekkel járt itt 15 Aki nagyon éhes az ne innen rendeljen. . . tegnap személyesen (este 8 kor) rendeltem meg 2 db pizzát,mivel. "Naivan gondolva,hogy 1 óra leteltével kihozzák. . Fél 10 kor felhívtam a szuper pizzériát,hogy elkészült e a megrendelésem. . ? ! ! " Kedves üzletvezető hölgy szerint a futár úton van. . 20 perc elteltével még mindig nem ért oda.
. 22. 00 után kaptuk meg a jó langyos pizzát,melyet pofátlan módon teljes árban ki is kellet fizetnünk. . A minimum az lett volna ha én tapasztalt "üzletvezető" vagyok,azontúl hogy 10 x elnézést kérek. . legalább kedvezményt vagy gesztusként valamit felkínálok. . De semmi. . Szóval a véleményem annyi a nagy Maestro Pizzériáról,hogy hozzá nemértő módon kezelte az ügyet felkészületlen. . jó magyarosan alul tervezett személyzettel és gépesítettséggel. . rendelkezik. . a mai világban ahol a konkurencia legrosszabb estben 1 óra alatt kihozza a rendelést. . Félreértés ne essék a személyzettel semmi bajom ők csak utasításokat hajtanak végre. Mindenesetre tegnapig egy jó helynek gondoltam,ahova szívesen járnék és rendelnék gyakrabban. . Mára viszont az inkább hanyagoljuk kategóriába tenném. . Tegnap amíg a helyszínen vártunk,csak 2 asztal állt fel,hogy nem vár tovább és elment. . Ha ez a jó üzletpolitika akkor. . Hajrá. . Az eredményre sem kell sokat várni. . Továbbiakban "sikeres" üzletet kívánok. .