2016. június 25.családjával járt itt 15 Hangulatos belvárosi teraszos étterem. Azon kivul hogy szép és igényes nek néz ki semmi más nincs. Kiszolgálás botrányos,udvariasnak udvarias de még a levesem be sem fejeztem már mellém pakolták a föételt. A hus levenek semmi ize nem volt,férjem fokhagyma krém levest rendelt az viszon jo volt. A föételnél hus ehettlen volt tul volt borsozva és rágos volt.
Gombamártás körettel elfogyasztottam. Férjem a csulköt rendelt kemény volt a teteje meg foritotta hogy allulrol talán felszeli de feketére volt égetve. Párolt káposztával kiegyezett. Adagok nagyok viszont ehetetlen. Többé nem megyunk ebbe az étterembe és nem is ajánlom senkinek sem.
2015. augusztus 15.gyerekekkel járt itt 25Tul soknaj taláézuk a 4 csillelmegl belépve szép igényesnek tünik. Pár nap elteltével wlöbukkantak a kellemetlenségek. Mateac foltos,szakadt,lyukas ágynemühuzat,hoába kértünk takaritást ez kimerült ott hogy kiüritették a kukát,. Viszont kellemes csendes környék,kívül zajos belvátostól autóvL Pár perc. Lényegében pár nap elmegy.
2015. augusztus 15.gyerekekkel járt itt 45Ételek hangulat tökéletes,kellemes szép csárda,kiszolgálás sajnos nGyon gyenge de az ételek kárpozolnak.
2015. augusztus 15.gyerekekkel járt itt 45Kellemes hangulat,bőséges ízletes ételek.megfizethető árak.egywdül a kiszolgálás volt pocsék.nem igazén foglalkoztaj a vendlggel.kinek nem számít a felszolgálás az nétran keresse fel mert az ételek valóban finomak.
2015. augusztus 15.gyerekekkel járt itt 35Kétszer ebédeltünk itt,az elsö alkslommal teljesen jo volt az étel,sodjára nagy csalodás volt.A pincérnek szovátettük h nem bolt a legjobb a leves ő erre el kacarászt magát.az adahok átlagossak voszont árérték atányban nem kedvezö.
2015. augusztus 15.gyerekekkel járt itt 55Nagy melegben is kellemes hely mint kívül mint belül. Pincérek közvetlen barátsága már belépéskor mwgfogja az embert. Kiszolgálás tökéletes gyors,étwlek mint mennyiségben ízvilágban,árban messze legjobbak. Nyaralás alkalmával voltunk ott 1 éves kisfiunkal,több Debreceni éttermet végig jártunk de ez a hely messze kirmelkedik a többi közül. Ha legközelebb itt járunk csak is ide térünk be!
2015. augusztus 15.gyerekekkel járt itt 15 Idei nyaralásunk alkalmával gyönyörű Debrecen várost választottuk. Minden nap más éttermet. Utolsó napunkon ebbe a fogadóba tévedtünk be :-( . A kiszolgálás pocsék volt bár ezt még el is nézztük mivel a felszolgáló hölgy teljesen egyedül volt. Újházi tyúkhús levest kértünk ami zacskós levesre emlékeztet brle szorva pár gombát.
répát párkocka húst és tésztát,j és langyos volt,a főétel az enyém ízletes lett volna ha nem kett volna totál hideg,férjem két falat után feladta. pedig nem egy finnyés ember. egyszóval kérdéses h vajon miért üzemel még mindig! !