2019. január 3.a párjával járt itt 15 Nyaralni vágyóknak kiváló szálláshely lehet ha szeretik a természetet és az állatokat. Én konkrétan szilveszterezni indultam,mindig új helyet keresve,de ez kritikán aluli volt. Esőben és hidegben kisestélyiben és öltönyben kellett végigsétálni egy alig kivilágított,2 kilométeres parkon,a rendezvény helyszínére.
Ruhatár nincs csak fogasok az előtérben amihez bárki hozzáférhet. Kocsival bemenni tilos,tehát a bőröndöt cipelhetik a szobákig szintén,vagy gumis kocsin elhúzhatják ha szeretik a falusi idillt. A wellnesshez is gyalogolni kell ami hidegben nem igazán tetszett és sajnos csak egy mini szekrényben lehet elzárni a ruhákat,nyáron mert télen nem fér be semmi. A gasztro élvezetek is kritikán aluliak,mind a reggeli,mind a vacsora és a szilveszteri menü is nívón aluli volt. Fantázia nélküli menü,bennem a menzát idézte fel. A kannás borra inkább illett a tablettás jelző,a kávé ihatatlan kommersz,ha jót akartam inni akkor a recepción egy középkategóriás olasz kávét már tudtam rendelni,természetesen borsos felárért mint minden mást. A retró bulinak beharangozott zene inkább hasonlított koncertre mint jól táncolható bulira,ezt az üres parkett is tükrözte. Ajánlom olyanoknak akik szeretik az önellátást és a világtól való elbújást. Összegezve és összehasonlítva az eddigi szilveszterekkel,az ár nem tükrözi a szolgáltatás minőségét,tízből csak két pontot ér.
Club Dobogómajor válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük észrevételét, igyekszünk az itt tartózkodást még kellemesebbé tenni. Reméljük, hogy a közeljövőben ismét vendégeink sora közt tudhatjuk majd Önöket! Üdvözlettel: Club Dobogómajor
2019. április 30., , Club Dobogómajor