2019. november 19.a párjával járt itt 55 Nekem nagyon tetszett a hely. Kedves kiszolgálás, igazán finom ételek voltak, a tisztasággal nem volt semmi gond. Nagyon tetszett, hogy saját termálvizes medencéjük van, el lehett ott ücsörögni egész nap akár, sokféle masszázs van, amit nagy sajnálatomra nem tudtam kipróbálni, de legközelebb mindenféleképp ez is meglesz!
Étel mindig volt, bár kissé sokan voltunk a szálloda méretéhez/kapacitásához képest. Visszamegyünk, ez egészen biztos!
2019. május 23.a párjával járt itt 45 Jó az elhelyezkedése, a főút mentén található. Parkolni 2 oldalról is lehet, ez szintén pozitívum! Szép igényes kívülről, nagyon hangulatos az üvegfal meleg fehér világítással! A személyzet nagyon kedves, segítőkész. Az ételek. . . finomak, kiadósak. A pizza finom, én ugyan a vastagabb pizzatésztát preferálom!
1-2-szer aránytalanul soknak éreztem a fűszerezést, ízesítést, több volt a "kiegészítő" hozzávaló, a fele is bőven sok lett volna. Általában finomak az ételek, italok, az ár ezzel arányos! A várakozási idő nem kevés, többször meghaladta az 1 órát (hol indokoltnak láttuk, hol egyáltalán nem).
2019. március 19.a párjával járt itt 55 Számomra egy nagyon szuper hely! A hely lefoglalásának szempontjai:
- Szép környezet, nyugodt, békés hely,
- Nem túlzsúfolt és sok férőhelyes,
- Ár érték arányban megfelelő,
- "Wellness" (erdei wellness) lehetőség,
- Látnivalók a környéken. Minden megvolt, amit csak szerettünk volna, nagyon kellemes 3 napot töltöttünk el itt.
Választékos ételkínálat, bőséges reggeli. A szoba tiszta, kényelmes, kellemesen el lehet két embernek férni.
2019. február 14.a párjával járt itt 55 Nagyon tetszik az étterem elhelyezkedése! Rögtön a kellemes hangulat, a virágos, színes külső tere fogott meg! Élőzene szól, csodás a panoráma! A felszolgálók kedvesek, segítőkészek. Az ételallergiám miatt az utóbbit tesztelhettem is, le a kalappal! Minden étel, amit ettem nagyon finom volt, a természetes ízek nagyon tetszettek, a tálalás nagyon ott van!
Egy kellemes hangulatú, árában elfogadható, magas minőséget szolgáltató vendéglátó hely! Egy élmény volt minden perc!
2017. november 21.barátokkal járt itt 55Többször is voltam már, nagyobb baráti társasággal is.
Nagyon szép, igényes hely, tetszik, hogy nyáron teraszos, télen téliesíthető. Jó hangulata van, szeretem, hogy szól a halk zene. Nagyon finomak az ételek, a pizza mindent visz nálam! :)
Az árak a minőséggel arányosak.
Néha kicsit megnő a várakozási idő - a nagy forgalom miatt - de mi szeretünk ide járni!
2017. szeptember 17.a párjával járt itt 35 Mi évek óta visszajárunk. 2 éve (és onnan visszamenőleg) első osztályú hely volt. Tavaly már lehetett látni, hogy nem a régi arcok vannak, és ezt az ételek ízén is érzezni! Augusztusban is voltunk. Étlapot csak 3. "összenézésre" hoztak ki. Az étlap borzasztó igénytelen, A4-es papír (. . . ? ? ? ).
Rendeltünk, igencsak várni kellett, de ezt betudtuk az 1 órási ebédidő forgalmának. A kétszemélyes tál nekem sajnos csalódás volt. . . (anno olyan adag volt, hogy 3 ember bőven jól lakott). Szerettünk volna italt kérni, de mindenki kapkodott. Végül sikerült kérnünk, csak kapni nem, mert 10 perc után se hozta senki. Odahívtunk egy pincér hölgyet, aki készségesen segített, de sajnos ő se látta a rendelésünkben a tételt, így visszajött, megkérdezte mit kértünk és kihozta. - Ha azt nézem, hogy milyen igényes, szuper (! ! ! ) hely volt, és milyen lett, akkor 1! ! (SE)
Tihanyban vagyunk Balatoni full panorámával, NAGY múlttal! - Ha pedig azt, hogy csupa fiatalt láttam, akik igyekeztek - kapkodtak kissé - de alapvetően az étel finom volt, akkor látok reményt, hogy a jövő évnek már olajozottabban, összeszokottabban, és az idei évből TAPASZTALATOT gyűjtve futnak neki. Mi pedig rendes étlapról, A kedvenc helyünkön maximálisan elégedettek lehetünk ismét!