2019. február 25.a párjával járt itt 35 A szálloda belső kialakítása szép, kellemes. A szobák és az erkély tisztasága már hagy némi kívánnivalót,látszik régen volt felújítva, az erkély korlát rozsdás, a szárító szintén rozsdás. A személyzet bizonyára fáradt volt, mert egy mosoly egy kedves szó a két nap alatt nem volt. A pincérek az étteremben "fásultan" bár gyorsan szolgáltak ki.
A gyógymedencébeb a csempe kitöredezett,pihenésre alkalmas szék 2 db volt összesen. Nem a vártnak megfelelő volt ez a pihenésünk.
Hotel Nagyerdő válasza
Kedves Déryné Kantó Edit!
Mi is aktuálisnak tartjuk szállodánk felújítását. Jelenleg a tervezési szakaszban vagyunk. Bízunk abban, hogy belátható időn belül elkezdődhet a munkavégzés is.
A fásultság, mosolytalanság nem jellemzője a személyzetünknek, valószínűleg a fáradtság jele volt. Szíves elnézését kérem.
Sajnálom, hogy a pihenésük nem a vártnak megfelelően alakult. Bízom abban, hogy a következő látogatásuk során kellemes pihenésben lesz részük.
Üdvözlettel:
2019. március 11., , Hotel Nagyerdő