2013. szeptember 30.barátokkal járt itt 55 A fővárosból a reggeli intercityvel érkeztünk Pécsre. A kedves portás rugalmasságának köszönhetően a szobánkat is elfoglalhattuk és a "pécsi kártyánkat" is megkaptuk, amivel el is kezdhettük a turisztikai a látnivalók felkeresését. Kellemes csalódás volt, hogy a félpanzió főétkezését nem csak este vehettük igénybe és még kellemesebb, hogy étlapról választhattunk egy tisztességes választékból.
(előétel/leves, főétel, saláta, desszert). A pincérek szolgálatkészek, gyorsak, udvariasak. A magam részéről kifejezetten örültem a fürdőkádnak. No nem, mintha áztattam volna benne magam, de sokkal biztonságosabbnak, komfortosabbnak érzem, mint a zuhanyfülkét. A szobánk elhelyezése nagyszerű volt, az első emeleten erkéllyel. (Ott a 2 szék mellé jól jött volna egy asztalka is). Bár a közeli Széchenyi téren Borfesztivál keretében minden este valamilyen színpadi produktum volt, abból a szobánkba semmi nem hallatszott fel, nyitott ajtónál nagyszerűen aludtunk. A berendezés valóban kopottas, az éjjeliszekrénybe beépített rádiónak ma már semmi értelme, helyette többet érne egy tárolófiók, node ennél nagyobb baja egy szállodai szobának ne legyen. Összességében csodás 3 napot töltöttünk Pécsett, melyhez a hotel is hozzájárult. Ugyancssk a portásnak köszönhetjük, hogy felhívta a figyelmünket a Tettye meglátogatására. 4 éve jártam ott, amikor folytak az építkezések, bizony elég balesetveszélyes volt felballagni a Havihegyi kápolnáig. Most csodás sétány vezet fel, karbantartott parkok, stb. Köszi mindenért!