2018. augusztus 18.a párjával járt itt 45 A kastélyhotel, a berendezés és a környezet gyönyörű. A wifi tökéletesen működött, ami számunkra fontos volt, mert a nyaralásunk alatt is kellett dolgoznunk. Az ételek kiválóak voltak, évek óta ez volt az első szállás, ahol jól laktunk, gratulálunk a szakácsnak.
A wellness részleg nagyon jó volt, a külső-belső medencék, a szaunák, a masszázs hozzájárultak, hogy kipihenhessük magunkat. A wellness-nél működő bár is finom koktélokkal és finom ételekkel kényeztetett minket :) . Negatívumként csak annyit említenék meg, hogy esős időben, amikor a wellness bárja nem működött, kisebb problémát okozott az étteremnek, hogy étkezni szerettünk volna délután négy óra körül. Először a pincér közölte, hogy alig egy órán belül már vacsoraidő kezdődik, de miután mondtuk, hogy mi most vagyunk éhesek, isteni finom ételt szolgáltak fel. Összességében fantasztikus napokat töltöttünk el a hotelben, ajánlani fogom másoknak is. Köszönjük.