2014. május 4.gyerekekkel járt itt 25 4 napot töltöttünk itt Férjemmel és 4,5 éves Lányunkkal, teljes ellátással. Csak az ebédnél derült ki, hogy az csupán levesből áll. Ezt vhogy elfelejtették közölni, amikor érkezéskor reggeli helyett teljes ellátást kértünk. . . A szoba átlagos, de a falak olyan vékonyak, hogy gyakorlatilag mindent lehet hallani!
Az ételek is átlagosak. A fitness terem gépeinek 80%-a használhatatlan. A wellness részleg nem lenne rossz, de ennyi emberre nagyon pici és zsúfolt. A masszőrre várni kellett és 40 perc helyett csak 35-öt masszírozott. A pincérek. . . Hát nem pincérnek valók. Viszont a két recepciós hölgy tündér volt, sok helyen példát vehetnének róluk! Még 1* tuti nem jövünk ide, ennyiért van sokkal jobb 3*-os hotel is!
Piknik Wellness Hotel válasza
Kedves Vendégünk köszönjük értékelését soha nem titkoltuk azt hogy mi a félpanziónál többet adunk, adunk hozzá egy italt étkezéseknél + délben egy könnyű leves bárral kedveskedünk ezeket nem építettük be az árba. a kuponos csomagba meg főleg nem. a fitnesz terem nem a legmodernebb de mind használható.
a Wellness 600nm 5 féle szaunával +300 nm tetőtéri napozó mind ez 46 szobához nem rossz arány . A pincérek szakképzett emberek tudják a dolgukat. napi ellátás 6-7 ezer Ft átlagosan nem nagy költség ha a nálunk található sok ingyenes dolgot biliárd, parkolás, tenisz, asztali tenisz, ingyenes korai érkezés és késői távozás, ingyenes kerékpár használat és a többi. Sajnáljuk hogy az ön elégedettségét nem nyertük el. köszönöm Piknikes.
2014. június 4., Piknik Wellness Hotel, piknikes