2017. december 12.a párjával járt itt 55Többször jártunk már a Dining City keretében ebben az étteremben, akkor a legjobb az ár-érték arány, 3 fogás 3300 Ft-ért. Ebből adódóan a minőségi ételeknek elkérik az árát, de cserébe valóban ízletes és ellenállhatatlan ételeket lehet kapni. Minden tökéletes, a végén viszont figyelni kell a számlára, mert többször is már eggyel több italt számoltak fel.
Zip’s Brewhouse válasza
Nagyon szépen köszönjük a véleményedet és örülünk neki, hogy elégedett voltál a szolgáltatásainkkal. Ajánlom figyelmedbe megújúlt étlapunkat, konyhánkat. Erről itt olvashatsz: http://zips.hu/a-televizios-sef-is-a-zips-et-valasztotta/
Kollégáim figyelmetlenségéért elnézést kérek, jobban fogunk erre (is) figyelni.
2018. január 9., Zip’s Brewhouse, igazgató
2016. június 17.a párjával járt itt 55 Az étteremheti napokon és egy különleges egyetemi nap alkalmából jártunk itt immáron sokadik alkalommal, ez az egyik kedvenc éttermünk a városban, emellett pedig a legmodernebb, nemzetközibb, és legfinomabb ételeket is szervírozzák. Jobb konfitált malackarajt még sosem ettem, és nagyon hálás vagyok az élményért, és a hangulatért is.
Ha párban megy az ember csak annyira hangulatos mint társaságban, sőt még lehet angolokkal és németekkel is beszélgetni :) Egyedi hely, és a sörvariációik is nagyon finomak, gratulálok a tulajdonosnak/üzemeltetőnek és az ott dolgozóknak.