2016. augusztus 22.gyerekekkel járt itt 55 A tegnapi napon érkeztünk haza ebből a fantasztikus nyaralásból, és úgy gondoltam, minél előbb meg szeretném osztani az élményeket, amiket ez alatt átéltünk a családommal. Először szálltunk meg ebben a szállodában, de innentől kezdve minden évben megvan az egyik helyszín,ahol pihenni fogunk. Csodálatos volt az egész ottlétünk.
Kezdődött azzal, hogy nagyon ízléses és szemet gyönyörködtető volt maga szálloda, a szobák, az étterem, a wellnes. . . A tisztaság kifogástalan, az ételek minősége és választéka kiváló. A személyzet pedig minden helyzetben udvarias és segítőkész volt. A hétvégére, ha lehetne osztályozni, a családommal csillagos 5-t adnánk. Minden helyen ajánlani fogjuk a szállodát és mi is újra vendégei szeretnénk lenni ennek a csodás helynek. . .
MenDan Magic Spa & Wellness Hotel válasza
Kedves Vendégünk!
Nagyon szépen köszönjük részletes beszámolóját, nagy örömünkre szolgál, hogy mindennel elégedettek voltak. Várjuk Önöket sok szeretettel legközelebb is!
Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
2016. szeptember 2., , MenDan Magic Spa & Wellness Hotel
2014. május 5.gyerekekkel járt itt 45 A gyermekemmel és a férjemmel látogattuk meg a szállodát, az általuk kínált akciókból választva. Az ajánlattételkor közölt fényképek alapját nagyon tetszett minden, és vártuk az utazást. Amikor megérkeztünk, engem nem az a kép fogadott, amit vártam, de így is meg voltam elégedve.
A recepción nagyon kedves hölgy volt, aki sokmindenről tájékoztatott, de voltak hiányosságok. A többi vendégtől tudtuk meg, mi jár vagy kérhető még a szolgáltatásokból. Azt hozzá kell tennem, nagyon sokan estünk be hasonló időben. A szoba egy kicsit meglepett bennünket, mert bár pótágyazható szoba esetén gondoltuk, hogy nem lesz sok hely, de ennyire kevésre nem számítottunk. A fekvése és a fürdő nagyon szép volt. Az étkezés egyszerűen kifogásolhatatlan volt. A személyzetre büszke lehet a szálloda vezetősége, kérem tolmácsolni. Az érkezés napján meglátogattuk a wellnes részt. Nagyon sokan voltunk, és mivel rossz idő volt, egy kicsit kényelmetlenül éreztük magunkat. Ez természetesen nem a szálloda hibája. A gyermekeknek első nap szerveztek programot, a többi napon csak ping-pong és cso-cso lehetőség volt. Úgy gondolom, ami a személyzeten múlott, azt maximálisan teljesítették, sőt, felülmulták. Mindent összevetve természetesen ajánlani fogom mindenkinek a helyet és köszönünk szépen mindent. Örök emlék lesz.