2023. november 14.a párjával járt itt 55 Volt szerencsénk három napot Önöknél tölteni (november 10-12). Minden elvárásunkat felülmúlta a szálloda. Szeretném kiemelni a recepciósokat, hihetetlenül segítőkészek és kedvesek voltak. Nagyon gördülékenyen ment mint a bejelentkezés mint a kijelentkezés. A szálloda közösségi terei illetve a szobák is tiszták, rendezettek, a belsőépítészt pedig hatalmas dicséret illeti.
Az ételek isteni finomak voltak, a kiszolgálás az étteremben és a bárban is fantasztikus. Szeretnék pár munkatársat kiemelni kedvességük, humoruk, tisztelettudásuk és memóriájuk miatt. Először is Gabriellát, aki első este a bárban, majd másnap az étteremben is jelen volt, ő egy tünemény. Szombaton délben az ebédnél Zoltán szolgált fel nekünk isteni ebédet és közben elbeszélgetett velünk. Nagyon jó humora van és körülrajongott minket. Szombat este pedig a gyertyafényes vacsoránknál segédkezett és felszolgált egy fiatal szemüveges pincér, sajnos a nevét nem jegyeztük meg, de az ő munkája tökéletes volt minden tekintetben és tanúbizonyságot tett arról, hogy mennyire kedves, tisztelettudó és el bírta viselni a humorunkat, amire természetesen ő is humorral felelt. Mindent egybevetve nagyon jól éreztük magunkat, fájó szívvel indultunk haza. És igen, már most tudjuk, hogy nem utoljára jártunk Önöknél.
Hotel Európa Fit válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük a kitűnő értékelést. Mindig nagy öröm számunkra, ha vendégeink pozitív élményekkel térnek haza a hétköznapokba. Elismerő szavait továbbítottuk kollégáink felé is.
Szeretettel visszavárjuk Önöket!
Üdvözlettel: