2013. március 18.a párjával járt itt 45 Nagy várakozásokkal indultunk neki a hosszú útnak a már rengeteget hallott és dicsért Hotel Kapitányba. Az értékelések és visszajelzések lépten nyomon családias hangulatot ígértek, ez azonban a mi tartózkodásunkkor elmaradt. Ennek ellenére a szobák, a kilátás a várra az étterem és a wellness is kifogástalan volt a 4 csillagos kategóriának abszolút megfelelt.
A szálloda inkább gyermekes családok részére van berendezkedve, ezért elképzelhető, hogy egyszer majd mint család térünk ide vissza a párommal. Sümeg egy barátságos település szeretnivaló emberekkel, ez mind a középkori lovasjátékokon, de egy sümegi kis borpincében is megmutatkozott.
2013. március 18.a párjával járt itt 45 Hagyományos magyar ízek, csárda hangulat és baráti árak várják az étterembe látogató éhes vendégeket egy hosszú út után. Kár félpanziót befizetni a 4 csillagos szállodákban, ha ennyire jó helyen ehet és lakhat jól nem mellesleg jó áron a vendég. Ami a mennyiséget illeti, itt biztosan senki nem távozik korgó gyomorral.
Ha legközelebb Hajdúszoboszlón járok/átutazok, biztosan felkeresem az éttermet.
2013. március 18.barátokkal járt itt 45 Egy kellemes horgászat után avagy egy medveparki látogatást követően kíváló hely lehet a megpihenésre és persze bendőnk megtöltésére. Az éttermet az egyszerűség ugyanakkor a barátias kiszolgálás jellemzi. Nagyobb társaságunknak köszönhetően több fogásba is sikerült belekóstolni, ezért bátran ajánlom mindenkinek.
Ami az árakat illeti nem a legolcsóbb helyek közé sorolnám, de úgy gondolom egyszer-egyszer megengedheti magának az ember, hogy a horgászat közben ne csak szendvicseken éljen.
2013. március 18.a párjával járt itt 45 Ha a belvárosban jársz és elfog a farkaséhség, akkor csak ajánlani tudom ezt a helyet, természetesen a mexikói ízeket kedvelőknek. 10 percen belül már kezedben találod az általad összeválogatott alapanyagokból összetekert burritót, valamint ropogtathatod mellé mindannyiunk kedvencét, a nachót.
Ami az árakat illeti, nagyjából 2 gyros árát hagyja ott az ember, de ezzel legalább garantáltan jól is lakik. A berendezés egyszerű, ugyanakkor öteletes a kiszolgálók kedvesek. Az étterem jó üzleti érzéke lévén szinte minden nap tart valami akciót aktuális kínálatukból. Amenyiben a burrito után édességre vágysz, úgy semmiképp se hagyd ki az almás chimichangát, esténként megesik, hogy erről álmodok :)
2013. március 18.a párjával járt itt 55 Kíváló olasz (gyors)étterem, mely válogatott alapanyagokkal dolgozik, profi és elismerésre méltó szakácsokkal kellemes mediterrán hangulatban, látványkonyhával várja vendégeit. Nagyon jól megközelíthető egy fáradtságos Váci utcai bevásárló (tor)túra után. Rövid időn belül hozzájutunk a legfinomabb falatokhoz baráti áron.
Minden étteremben vannak kedvenc fogásaim, melyekért újból és újból felkeresem az adott helyet, itt kimagasló számomra a scampis tészta , mely minden tengeri gyümölcs fannak, de a csak rákot kedvelőknek is kedvence lehet. Negatívomként a sorban állással töltött várakozási időt mondanám. Sajnos túl sok a tésztakedvelő és kevés a pizzáért betérő vendég. Tanácsosabb lenne még egy szakácsot megbízni a tészták elkészítésével, volt rá alkalom, hogy 25 perc sorban állás után végül a pizza mellett döntöttem, persze abban sem csalódtam :)
2013. március 18.a párjával járt itt 55 Immár 4. alkalommal látogattam meg az éttermet. Az étlap választékos legalább 50 féle ételt kínálnak. Az ár-érték arány kíváló. Mindenkinek bátran ajánlom a „Bujkáló Ormányost”, aki szereti a görögös ízeket. Az étlapon mindenfajta étel megtalálható, így minden ember ízlésvilágát kielégíti.
Éhesen garantáltan senki sem távozik, sőt a szerényebb étkűeknek a másnapi ebéd is garantált, hiszen készségesen elcsomagolják a „maradékot”. A dekoráció lenyűgőző, nem a szokványos étteremek hangulatát tükrözi, egész biztos, hogy a gyermekek kedvence is ezáltal. 4 féle tematikus terem közül választhatjuk ki, hogy melyikben töltenénk el az estét, az ételek is e 4 különböző helyszín köré csoportosulnak. (karibi kalóz, mélység titkát idéző óceán terem, szavanna valamint a folyton nyüzsgő dzsungel terem) Az étterem ezáltal nem csak az ízlelőbimbóinkra, hanem más érzékünkre, a szemünkre és hallásunkra is hat. Egyetlen negatívumként a kissé szárazra sikerült brownie-t mondanám. Összességében azoknak szeretném ajánlani az éttermet, akik szeretnének egy különleges estét megfizethető áron eltölteni.