2015. augusztus 19.a párjával járt itt 55Nagyon klassz kis nyugis hely volt. Minden nagyon közel volt,és nem volt messze semmi egymástól.
A fürdő is nagyon jó volt,tetszett hogy,azért a kis gyerkőcöknek azért külön lubickoló volt. Aki pedig a gyógyvizet kedvelték egy,pár új medencét is kipróbálhattak. Az pedig még jobb volt hogy,kaptunk kar pántot és azzal oda mentünk ahova akartunk. Még a strandon kívül is.
2014. augusztus 24.a párjával járt itt 55 2014. 08. 16- 2014. 08. 21-ig az Attila-Ház vendég ház vendégei voltunk a párommal
de nagyon jó volt,mert szép nyugodt,csendes,messze a zajos város központtól. A Háziak nagyon kedves,aranyosak vendégszeretők voltak, és semmi gondunk nem,volt a 6-nap alatt amíg ott tartózkodtunk.
Igaz hogy,egy kicsit messze volt a város központól de mindent egybe vetve nagyon klassz kis helyünk volt. De Szívesen ajánlom másoknak is. Tisztelettel:Diószegi Beatrix Kazincbarcika. Egy közép idős pár.
2013. október 19.a párjával járt itt 55 Első sorban azért jó az Étterem mert,mi is közel lakunk hozzá és nem kell a világ végére menni hogy,vacsorázzunk egy jót. A tisztaságról pedig csak annyit mondanék hogy,mi már több alkalommal voltunk de még egyik alkalommal se volt kosz sehol. Szerintem erre nagy hangsúlyt fektetnek mert,egyébként a vendégek sem mennének olyan étterembe ahol nincs megfelelő tisztaság.
Sajnos én már jártam olyan éteremben ahol hiába néztem az étlapot előre megmondták milyen,és mennyi ételből választhatok. Ami nekem nem,volt kedvemre való így átmentünk egy,másikba. Ez hála istennek nem,ebben az étterembe történt. ezért is szeretem.
2013. augusztus 20.a párjával járt itt 45 Klassz helyen van és jó a az ételek minősége is aránylag nem is drága. -igaz hogy a kiszolgálás egy kicsit lassú mert,lehetne egy kicsit gyorsabb és összetett. De egyébként az összességét nézve maradhatós. Igaz hogy a központtól kicsit távol van de egy kis séta még nem ártott meg senkinek.
A Helység tiszta környezetben van,és klassz környezetben ami,nem elvetendő dolog. UI:egy üdülés alkalma.
2013. augusztus 17.a párjával járt itt 35Ez az étterem is nagyon klassz volt,nem régiben jártunk ott 2-alkalommal voltunk ott vacsorázni és elég jó kaják vannak,a kiszolgálás is jó . Nagyon hangulatos kis vendéglő ez a vendéglő is pont a központban van ahol mindenkinek elérhető közelségben van. -A kaják is elérhető árai vannak és változatos,igaz a kiszolgálás itt is lehetne gyorsabb,de egyébként minden jó volt. 2013-aug 9-14-ig. Dsz.
2013. augusztus 17.a párjával járt itt 45Most voltunk ott Aug 9-14-ig nyaralni
nekem nagyon tetszett,az ételekből nagyon sok választék van és finomak is amiket ettünk. 3-alakalommal vacsoráztunk ott de egy kis hangulatos nyugodt kis vendéglő ami nagyon jó helyen van a központban. Az ételek minősége is jó. Igaz a kiszolgálás lehetne egy kicsit gyorsabb de egyébként összességében megvoltunk elégedve.
2013. augusztus 6.a párjával járt itt 45 Nagyon jó és csendes tiszta helyen van. A környék is nagyon klassz és völgyekben,elhelyezkedő vendég ház. A környéken jó a kirándulás lehetősége is,és a étteremben is jól,és finoman főztek. A kis vásárló helyiségek tisztasága is nagyon jó. A szállás hely nincs messze a kirándulási lehetőségektől
és a,személyzet is nagyon kedves,és aranyos volt. Tehát ha tehetném másnak is ajánlanám ezt,a helyet.
2013. május 13.a párjával járt itt 55Nagyon jó helyen van és klassz a tisztaság, nagyon tetszett hogy az udvarban még egy klassz szökőkút is van. Az is tetszett hogy,közel van a gyógyfürdő és vár is. Nagyon tiszta helyen van,az ételek is nagyon finomak voltak semmi kivetni valót nem,találtunk semmiben. A környék is nagyon tiszta és jó helyen van minden. Én szívem szerint még 1x visszamennék ilyen klassz helyre.
2013. április 23.a párjával járt itt 55 A D-hotel is nagyon tetszett mert, klassz helyen van és nyugodt
környezetben,közel volt a strand és bármilyen kirándulási lehetőség, az éttermek is közel vannak és tiszták, a személyzet is aranyos volt. Gyula városa nagyon tetszett mert, akárhová mentünk a városban mindenhol csak a tisztaság és rendesség volt. Bármelyik étterem,Presszó, Vagy a fagyizók is nagyon klasszak voltak.
2013. április 23.a párjával járt itt 45 Nekünk nagyon tetszett mert, igazán nyugodt
helyen volt és tiszta környezetben,a kirándulási lehetőségek is jók voltak,és általában közel volt minden. Mindent egybe vetve klassz volt. Nagyon jó és szép volt minden, és minden kirándulás tök buli volt. Szívem szerint még legalább 1x elmennék mert a tulajdonosak is rendesek voltak,Még az étteremben is jól éreztük magunkat.