2018. február 22.gyerekekkel járt itt 55 Sokszor szoktunk itt megállni, a pizzájuk verhetetlen, csak itt eszünk ha cegléden járunk és mindig jól lakva távozunk. Gyerekeim kedvence a palacsinta mellett az ingyen wifi és a nagy akvárium az étterem közepén, hosszú percekre leköti őket. A mosdó tiszta és igényes. A felszolgáló hölgyek figyelmesek és kedvesek.
Aki szeretne jól lakni az ittmegtalálja, és az árak is rendben vannak. Mi sem gondoltuk először, hogy egy benzinkúton lehet jót enni, de ez a hely rácáfol erre, és ahogy észrevettük sokan is szeretik. Mi továbbra is törzsvendégek leszünk. ;)
2018. február 18.a párjával járt itt 55A wasabiban mindig jót eszünk. Tetszik, hogy külön lehet a futószalagra választani szushikat. Jók a hideg és meleg sushik is. Külön értékelendő, hogy születésnapkor 50 % kedvezményt kaptunk az étkezés árából. Nem a legolcsóbb, de ha nagyon éhesek vagytok akkor érdemes befizetni a korlátlan étkezést. Néha elvitelre is rendelünk, azzal is meg vagyok elégedve.
2018. február 17.a párjával járt itt 55 A Bl Yachtclubban többször szálltunk már meg párommal és kiskutyánkkal. A recepción mindig nagyon kedvesen fogadtak minket, barátságos személyzet van. A reggelinél volt kis kellemetlenség, hogy a reggeliztetés “főnökasszonya” a vendégek feje fölött hangosan beszélt, így megtörve a kellemes reggeli és balatoni látkép élményét.
Ettől a kis fiaskótól eltekintve szuperül éreztük magunkat, és biztosan megyünk még.
2018. február 17.a párjával járt itt 55Párommal voltunk itt, a hely koncepciója szerintem nagyon jó, a jövő, hogy a sokszor “flegma, unott” felszolgálók helyett, a gépek veszik át a szerepet. A burgerük finom volt, de semmi extra.
Kedves volt a személyzet, tiszta volt a mosdó. Aki szereti a modern dolgokat és nem szereti a túlbuzgó pincéreket, az szeretni fogja ezt a helyet. Ajánlom, érdemes kipróbálni.
2018. február 17.családjával járt itt 35 Az ételekkel meg voltunk elégedve, de a minket kiszolgáló pincér nagyképű, túlbuzgó stílusával nem. A pincér dolga, hogy “észrevétlenül” szolgáljon ki, nem, hogy ő legyen a középponban. Kellemetlenül pofátlan és túlbuzgó volt, amit szóvá is tettünk. A többi pincér kedves volt.
A hely hangulata miatt biztosan visszatérünk még, de minimum fél év lesz, mire újra kipróbáljuk. Az ételek minősége viszont mindig kiváló volt. . .