2016. március 8.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Magyon kedves a felszolgáló hölgy, akár személyesen akár telefonon rendelsz. Nagyon szeretem a pizzájukat, szerintem a legjobb a városban. A székek kicsit kényelmetlenek, de egyébként kellemes hely. Gusztusosan tálalnak, többször ültünk már be és rendeltünk is tőlük. Szép kártyát házhozszállításkor is elfogadnak.
2016. március 8.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ha nem egy luxusétteremre vágysz, vagy valami különlegességre, akkor ajánlom a helyet. Barátságos, de semmi extra. Házias jellegű konyha, barátságos kiszolgálás.
2016. március 8.családjával járt itt 55Részemről a legjobb a városban. Nagyon finom, bőséges adag, képtelenség megenni egy egész adagot.
2015. augusztus 19.gyerekekkel járt itt 55Nagyon figyelnes volt a kiszolgálás, bőséges adagok, finoman elkészítve. 2 pici gyerkőccel voltunk, nagyon kedvesen, kérés nélkül a gyerekek adagját hozták ki először. A hatsó kertben kis játszóterrel könnyítik a gyerekes vendégek ottlétét.
2015. augusztus 19.a párjával járt itt 55Már többször jartunk itt barátokkal, utoljára a házassági évfordulónkat ünnepeltük itt. Aki omlos medium steakre vágyik, hihetetlen ízvilággal kombinálva, az véletlenül se hagyja ki a helyet! Ahányszor csak tehetjük ellátogatunk ide. Profi kiszolgálás, tiszta, kellemes környezet, mesés panoráma és ami a legfontosabb olyan finom steak amilyet még nem kóstoltam. Alig várom a következő Rossini módra készült steak "randimat" :-)
2015. augusztus 19.barátokkal járt itt 55véletkenül tévedtünk be a Pál csárdába, de ennél jobb helyre nem is tévedhetünk volna. Nagyon hangulatos a szőlőlugas alatt beszélgetni, elfogyasztani egy fenséges ebédet és ámélkodni, hogy milyen profi a kiszolgáló személyzet.