2015. július 23.gyerekekkel járt itt 55Itt tartózkodásunk után hatalmas élményekkel távoztunk. Nagyon jól éreztük magunkat, kitűnő volt a kiszolgálás, nagyon kedvesek a személyzet tagjai, és nagyon vidámak, mosolygósak. Az ételek nagyszerűek voltak, nem is kerestünk más éttermet, mert teljesen kielégítette az itteni étlap minden kívánságunkat! Másnak is szívesen ajánljuk ezt a szuper helyet! ! :)
2014. július 28.gyerekekkel járt itt 55 Egy spontán jött kirándulásnak szállást adó hotel! Úgy gondoltuk, menjünk valamerre, de merre is. . . . Ekkor jött az ötlet, menjünk Egerbe! ! Itt találtuk ezt a remek helyet! Annyira tetszett, hogy kiléptünk az ajtón és a város szívében voltunk azonnal! Nagyon jó helyen van! A szálloda gyönyörű, tiszta, barátságos és segítőkész személyzetük van!
Kisbabával voltunk, kaptunk ágyat, bármikor szólhattunk, ha valamire szükségünk volt! Tej melegítés, kanál, villa, bármi! Egyszerűen tökéletes utazás volt, egy tökéletes szállással! :)
2014. július 11.gyerekekkel járt itt 55Nagyon barátságos személyzet, nagyon bőséges reggeli, és a legfinomabb, amit eddig szállodában ettem. Kellemes a reggelit a teraszon elfogyasztani a Tiszára nyiló panorámával. Nagyon jókat billiárdoztunk lent ingyenesen, amiért máshol fizetni kell. Bármi jól megközelíthető innen. Közel van a Pick szalámi múzeum is! Teljesen bababarát a hotel. :)
2014. július 11.családjával járt itt 55 2013. februárjában tartottuk itt az esküvőnket! Gyönyörű hely, ízletes ételek, barátságos kiszolgálás! Nagyon segítőkészek voltak a pincérek, minden elfért az étteremben,nem kellett szorongani a násznépnek, az asztalok, a zenészek és még hatalmas hely maradt táncolni is! Szívből ajánlom minden helybelinek, arra járónak, friss jegyeseknek!
! ! A legjobb a Bogdányi húslevesük, sehol máshol nem ettem ilyen jó húslevest!