2022. március 25.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon jó kikapcsolódás volt, sok séta, finom ételek. Kedves, segítőkész személyzet. Vissza fogunk térni. Az étkezés bőséges es ízletes.
2021. szeptember 8.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Jól lehet pihenni, finomakat enni. Balatoni séta minden évszakban kellemes. Családias hangulat.
2016. október 21.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tökéletes hétvégét töltöttünk itt. Vonattal érkezve villamossal kiválóan elérhető a szálloda. A környezet barátságos, alkalmas kirándulásra, nagy sétákra, futásra, andalgásra. A szálloda kényelmes,a Munkatársak igazán segítőkészek, kedvesek. Az étkezéssel egyik nap nem volt szerencsénk, lehet nem jól választottunk. A reggeli gazdag választéka kiváló. Visszavágyunk! ! !
2016. szeptember 21.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Budapesthez közel, jól megközelíthető helyen van (autó nélkül is. )Nagy sétákat tettünk, sok látnivaló van Gödöllőn, rengeteg helyi programmal. Ezt követően a szálloda wellnes részlegén jólesik a kikapcsolódás. Lehetne fokozni egy fürdőköntős bekészítéssel, kényelmesebb lenne. Összességében nagyon kedves, jó hely, szívesen visszamennénk.