2017. augusztus 5.gyerekekkel járt itt 55Évek óta a környéken nyaralunk,de a Herendi Porcelánmanufaktúra megtekintése kimaradt eddig. Nagyon érdekes volt kicsiben megnézni az ott folyó igényes munkát. Tetszett a tárlatvezetés felépítése. Az külön jó ötlet,hogy ugyan plusz pénzért, de lehetőséget adnak a látogató gyerekeknek kézműves foglalkozásra is. Felnőttnek,nagyobb gyereknek igazán jó program az itt eltöltött idő!
2017. augusztus 5.családjával járt itt 55Bakonybéli nyaralásunk során célirányosan választjuk ezt az éttermet! Örömmel tapasztaltuk,hogy sem a minőség,sem az igényesség nem változott 1 év alatt. Az ételek finomak,bőségesek,a kiszolgálás figyelmes. A teraszról nyíló kellemes kilátás csak emeli a hely hangulatát. Figyelemre méltó a mosdó tisztasága is. Tényleg igényes minden! Csak ajánlani tudom a környéken nyaralóknak!
2017. augusztus 5.családjával járt itt 55 Véletlenül találtunk rá erre a kellemes kávézóra. Belépéskor kedvesen megkérdezték,hogy jártunk-e már itt és ismerjük-e a szabályokat! Alig vártuk,hogy megismerkedjünk a lakókkal is! A 7 macska ellenére tisztaság van,az alom elszeparálva található,nincs szag,igazán békés,hangulatos hely,ahol könnyen feltöltődik az ember.
" Macskások" lévén bőven akadt témánk a személyzettel,akik készségesen álltak rendelkezésünkre. A cicák csodaszépek! A kávé és a sütemény finom volt. Csak " hab a tortán" ,hogy Obelix cicával szerelem lett első látásra! Nagyon jól éreztük magunkat!
2017. augusztus 4.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tudatosan, az értékelések alapján választottuk ezt az éttermet. Kertvárosi övezetben található,családias légkör, tisztaság jellemzi. A felszolgáló figyelmes és kedves volt. A kiválasztott Fejesvölgy bőségtálat meglátva,felmerült bennünk,hogy ez kifog rajtunk! Valóban bőséges és ízletes ebédet kaptunk. Ha arra járunk,máskor is betérünk ide!
2016. augusztus 4.családjával járt itt 55 A Bakonyi Kiscsillag Vendégház tavasz óta várja vendégeit,mi nyaralásunk során "teszteltük". Rendkívül igényes,tiszta,jól felszerelt apartman várt bennünket. Az udvaron kialakított kiülő, a közös társalgó, baráti társaságok számára is ideális. Apró díszítések,virágok teszik hangulatosabbá a környezetet.
Vendéglátóinkban nagyon barátságos,segítőkész embereket ismerhettünk meg! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
2016. augusztus 3.családjával járt itt 25 Meleg időben tértünk be ebédelni az étterembe. Italnak háziszörpöt választottunk a felszolgáló úr ajánlására. A szörp meleg volt,a hőség miatt legalább jégkocka jól esett volna,ha már hideg ásványvízzel nem tudták felszolgálni.
Illett volna megkérdezni milyen hőmérsékletű szörpöt szeretnénk fogyasztani (ha esetleg a velünk tartózkodó tinédzser gyerek miatt döntött a szobahőmérsékletű ital mellett). Az ételeket tálaló fiatal hölgy megállt az asztalnál az ételekkel és annyit nem kérdezett,hogy ki elé melyik ételt teheti. . . . Ezen bakik ellenére nem fizettünk keveset! Legközelebb,ha arra járok,biztos nem választom ezt az éttermet!
2016. augusztus 3.családjával járt itt 55Nyaralásunk során visszatérő vendégei vagyunk az étteremnek. Figyelmes kiszolgálás,finom ételek,tisztaság,kedvező árak jellemzik. Mindig találunk kedvünkre való ételt,az adagok is bőségesek!
Szép időben a teraszról a csodás kilátás csak fokozza a jó érzésünket az étteremmel kapcsolatban!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
2014. július 29.családjával járt itt 55Szép környezetben,kiváló szállás,kedves vendéglátókkal!
Rendkívül tiszta,mindennel felszerelt apartman várt minket. Apró figyelmességként levendulacsokrok a vázákban!
A fedett kerthelyiség tökéletes a beszélgetésekhez,étkezéshez,pihenéshez! Sok ötletet kaptunk a környékbeli kirándulásokhoz, nem utolsósorban jókat beszélgettünk vendéglátóinkkal,akik mindenben segítségünkre voltak!
Nagyon jól éreztük magunkat,csak ajánlani tudjuk másoknak is!