2017. szeptember 24.a párjával járt itt 15 Már a bejárati portál is elhanyagolt, piszkos. A szobánk fürdőszobájárol képeket mellékelek. Már megérkezésünkkor FELMOSÓVÖDÖR volt az ajtónkban! Kipakoltunk, átöltöztünk, stb. szóval két óra múlva kinyitottuk az ajtót, még mindig ott volt a 4 koszos felmosóvödör!
Olyan szállodában sem jártam még, ahol a vacsorára el nem fogyasztott rántott halat kiteszik reggelire, itt ez történt. 2017 szepr. 22-én vacsira és 23-án reggelire volt uagyanaz a hal. Este zuhanyozni kezdtem, mikor is elapadt a víz, az amúgy is szomorkásan csepegő zuhanyozóban. Férjem megtudta a portástól, hogy AMÍG A MEDENCÉKET TÖLTIK (este 20 órakor! )ADDIG NINCS VÍZ! Lepukkant, koszos, elhanyagolt. Ilyen szállást talán a menekültek sem fogadnának el! ! ! !
2017. szeptember 15.a párjával járt itt 55 Férjemmel szeptember elején voltunk ebben a gyönyörű helyen található, igazán kellemes szállodában. Itt nemcsak a medencék kellemes hatását lehet élvezni, hanem a környező hegyekben ki-ki a maga igénye szerint kirándulást is tehet. A személyzet is mindent megtesz azért, hogy a kikapcsolódás a legtökéletesebb legyen!
A konyha is felkészülten várja a vendégeket és még egy-egy afrikai recept szerint készült ételt is felkínálnak választék gyanánt.
2017. június 20.családjával járt itt 35 Korábban jártunk itt férjemmel, így bátran ajánlottuk most is sógoroméknak, hogy üljünk be ebbe az étterembe. Bár elég sok üres asztal volt, egy hölgy pincér elég hangosan közölte velünk, hogy foglaltak az asztalok, társaságot várnak. Már készültünk elmenni, mikor egy pincér utánunk jött és leültetett.
Mi sógorommal halászlevet - én pontyból, sógorom harcsából - kértünk. Bár ne tettük volna. BORZASZTÓ ROSSZ volt! Férjem és sógornőm meg voltak elégedve a rántott szelettel. Mikor eljöttünk még mindig üres volt az asztalok negyede!
2016. december 12.családjával járt itt 35 A szálloda nem négy csillagos. A recepció - egyik fele csak a fürdővendégekkel foglalkozik - nem áll feladata magaslatán. Az egyik hölgy elmondja, hogy lehet lovas kocsikázni, mire vissza visszamentünk már más volt ott, aki nem is hallott erről. A szoba gondolom legalább két hete nem volt kiporszívózva.
A szabadtéri medence elég messze van a szállodától és hidegben nem a legkellemesebb elsétálni odáig. A reggeli, vacsora rendben volt. A reggelihez kitett kávé viszont nem hasonlított a kávéra! A kicsinyességet mutatja, hogy az elutazás napján a medencék, wellness részleg használatáért 2700. - forintot szeretnének kapni. Ennyiért a Széchenyibe megyek!
2016. október 6.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Házassági évfordulónkat töltöttük egy 4 napos csomag keretében a városban. A kastélyban nagyon jól éreztük magunkat. Nagyot sétáltunk a gyönyörű kertjében, a szőlő hegyen. Részt vettük egy pálinka és borkóstoláson. A medencéből rálátni a szemközti szőlőhegyre.
Jókat ettünk és mivel nemcsak a város, de a közvetlen környék is bővelkedik látnivalóban, így megnéztük a cecei Csók Múzeumot, a dégi kastélyt és ugyancsak ámulatra méltóan szép parkját, valamint voltunk Ozorán a Pipo várban.
2016. június 3.barátokkal járt itt 55 Az idén sokadik érettségi találkozónkat a Zilában tartottuk. Én javasoltam, mert viszonylag jól megközelíthető közösségi közlekedéssel, de mivel a parkolás is megoldott, aki kocsival jött, annak sem okozott gondot a parkolás. A felújított műemlék épület előtt, a gyönyörű évszázados fák alatt igen jól éreztük magunkat.
Itt van lehetőség arra, hogy nagyobb társaság is kényelmesen elférjen. A hangulat igazi századfordulós, és a személyzet is kedves, udvarias. Magam Zila-salátát kértem és nagyon meg voltam vele elégedve. Persze a társaságban volt olyan, aki mellé választott, ő nem volt annyira elragadtatva. Desszertként Créme brülée-t fogyasztottam, isteni volt. A tágas helynek, a jó kiszolgálásnak, a finom sörnek köszönhetően egészen zárásig kitartottunk.
2016. május 30.gyerekekkel járt itt 55 Unokámmal voltunk a gyermeknap alkalmából. Igyekeztünk korán menni, így a bobot velünk nyitották. De végig sétáltunk a függőhídon, dzsetszkiztünk, felmentünk az ágak hegyére, lőttünk egymásra a kalózhajónál vízzel, qadoztunk, "elvesztünk" az erdei labirintusban, és persze bringó hintóztunk is.
De kipróbáltuk a trükkös kerékpárokat és paintballt is. Unokám megfogalmazásában a dicséret így hangzott: "Ez volt életem legszebb és legjobb gyermeknapja! " Kell ennél nagyobb dícséret? Az idő kellemes volt. Sajnos a gyermeknapi zsúfoltság miatt az egyetlen pici kis büfé megközelíthetetlen volt, de vittünk szendvicset és útban haza a Sástói kempingnél sikerült ennünk is.
2016. május 10.gyerekekkel járt itt 55 Már többedik alkalommal voltunk a Alsópáhokon a Kolping Hotelben. Még a Dédmama születésnapját is itt ünnepeltük. Zárt, sorompóval ellátott parkoló van ingyenesen. Megérkezéskor kedvesen itallal várják az érkezőt. A svédasztalokon külön kínálat van az aprónép számára. Még az asztal mérete is hozzájuk van szabva.
Tortarendelésünkkor megoldották, hogy kérésünkre tejtermék mentes tortát készítettek. A pincérek kifejezetten figyelmesek, kedvesek. Az ételek félesége és minősége semmiféle kívánnivalót nem hagy maga után. Príma. A park ápolt és szépen gondozott, természetesen rengeteg mászókával, hintával, nyáron kinti medencével. Az épületek közötti átjárást folyosók biztosítják, így rossz idő esetén se kényszerül a vendég a medencébe menet, vagy épp az étterem felé az esőre. Zárt térben játszóház szórakoztatja a piciket. Rengeteg program van a gyermekek részére felnőttek vezetésével, amibe bármikor bekapcsolódhatnak, a szülők pedig külön a felnőttek részére fenntartott wellness-térben pihenhetnek, élvezhetik a kikapcsolódást.
2016. május 8.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ebben az évben március 15-ét Egerben töltöttük. Ebben a szállodában szálltunk meg. Zárt parkolójában könnyen találtunk helyet. A patinás szálloda közel van a fürdőhöz, és a város központjához is. A személyzet kedves, szolgálatkész. Kedvesen fogadják az érkezőt. A szomszédos Érsekkertben nagyot sétáltunk.
Innen rövid sétával bementünk Dobó-térre. A svédasztalos vacsora minden igényt kielégítő volt. Csak a szállodának abból a szárnyából, ahol laktunk kicsit körülményesen jutottunk el az étterembe. Ezt valahogy ügyesebben kellene megoldani. Viszont nagyon hangulatos volt a háttérzeneként szolgáltatott élőzene. A szállodának több szaunáját is kipróbáltuk. Kisgyermekkel érkezőknek külön gyermekmedence van. Mi inkább az élménymedencét részesítettük előnybe. De használtuk a jakuzzit is. Kár, hogy az idei március idusa hóval köszöntött, de azért felmentünk a várba is.
2016. május 7.a párjával járt itt 35 Már többször megakadt a szemem a Gunarad Hotel reklámján. A szálloda kívülről nagyon szép! Gondoltuk a férjemmel,hogy egy hétvégére meglátogatjuk. Hát nem volt igazán jó választás. Már a fogadtatás is hideg zuhany volt. A portás hölgy telefonált, s jó ideig várni kellett rá, de utána tételesen felsorolta mennyit kellene fizetnünk, ha elhagynánk a kulcsot, a törölközőt stb.
Mennyit számolnak fel, ha a szobánkban magunkkal hozott vizet, bort stb. iszunk. Arra viszont a fogadtatásban nem tért ki, hogy esetleg kellemes pihenést kívánjon! A szoba tiszta volt és rendes. Az időjárás kegyes volt hozzánk. Következő kellemetlen élmény a szállodából a fürdőbe való átjárás volt. Az borzasztó, nincs megoldva. De maga a fürdő is kellemetlen élmény. Az elmúlt század 80-as éveiből maradt ott. A fekvő szoláriumot hol letörlik a vendég után, hol nem. A masszőr tökéletes volt. Az étkezésre nem panaszkodhatunk. Jó a konyhájuk. A fürdő parkja elég gondozatlan. Azt gondolom, hogy itt a külcsíny és a belbecs ellentmond egymásnak.