2016. május 11.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy kis tavasz fel frissülésre utaztunk Sopronba. A hotel nagyon szép helyen van rá látni az egész városra . Sajnos semmilyen. étkezés még reggeli sincs . Mi gyalog voltunk Egy óra séta lelytnek le és fel bejutottunk a városba. Maga a lakrész teljesen felszerelt . Kellemes. jókat pihentünk . hallgatuk a madarakat. Autósoknak tudom ajánlani .
2015. január 5.barátokkal járt itt 55Karácsony a barátokkal. Budapesthez nagyon közel ,mégis messze. csend és béke ,nyugalom. Nagyon kellemes meghitt hangulatú az egész hotel. Az ételek változatosak és nagyon finomak. személyzet segítőkész ,udvarias. A wellness nagyon remek. gyerek játszó is mindig tele volt ,nagyon jól éreztük magunkat . forralt boroztunk. pálinkát kóstoltunk. a szobák kényelmasek. jövőre is megyünk,
2014. június 20.barátokkal járt itt 554-napot voltunk a barátnőmmel. Nagyon szeretünk ide jönni. Kellemes a szálloda nagyon jó a levegő. Imádom hogy helyben van a Wellness. A teázó nagyon jó ötlet. Az ételekről csak felső fokon lehet beszélni nem fogyókúrásoknak való . ízletes. változatos . a sütik csalogatóak és eszméletlen finomak.
A személyzet szolgálatkész. Jövőre is megyünk. Kell ennél több.
2013. december 28., kollégákkal járt itt 45 Igazi Karácsonyi meglepetés volt. Most voltunk, Kőszegen először nagyon kellemes kis város,minden gyönyörűen feldíszítve. Szent este minden kedves vendég ajándékot kapott. Jó volt az idegen vezetés sokat megtudtunk a városról. gyönyörűek a templomok. Jó ötlet a grillezés a teraszon,a forralt bor is finom a pálinka igen erős,és mindez benne van az árban.
A wellness részleg is kellemes. Összeségében minden nagyon j . Nyáron ujjra elmegyünk. Talán nem lesz olyan nagy szél.
2013. október 26.barátokkal járt itt 55 Barátnőmmel és két ismerőssel voltunk októberben. Könnyen megtaláltuk a hotelt közel van a busz megállóhoz kb. 20 perc. Nagyon hangulatos barátságos a szálloda,személyzet kimagaslóan kedves tettre kész,segit amiben tud finom volt a bor . Kaptunk vár belépőt,strand belépőt. bówlling belépőt. A várban ép Egri vár ünnep volt.
Az ételek nagyon finomak voltak. A szép asszony völgyet is meg látogatuk a kis vonattal. nagyon jól éreztük magunkat.
2013. szeptember 25.barátokkal járt itt 55 Szomszéd asszonnyal és kutyával birtokba vettük sz apartmant. Mondták hogy messze van a gyógyfürdőtől de nem vészes /9oom-kimondottan élveztük a sétát. Nagyon szépen berendezettek a szobák. a kert is kellemes szallona sütő is van. hinta ágyak a kellemes kikapcsolódásért. Kocsinak van parkoló is.
Az étteremben minden pincér nagyon figyelmes még a kutyusnak is küldtek vacsorát. 3 féle menüből lehetett választani bőséges és finom volt. . Nagyon jó éreztük magunkat.
2013. szeptember 17., kollégákkal járt itt 45 Nagyon szép az épület,kényelmes a szoba és tiszta,jó pofa a minden napra szóló üzenet. Személyzet mindent megtesz a vendégek kényelméért. De sajnos a fürdőbelépő nincs az árban azt külön kel venni,A faluban minden ivókút le van lakatolva. Aki nem autóval közlekedik annak egy kicsit nehézkes a közlekedés.
1-2km re van a buszmegálló ami Bp-felől jön. Aki csendre és nyugalomra vágyik annak kitűnő hely.
2013. május 18.barátokkal járt itt 55 Már többször voltunk a barátnömmel és a kiskutyámmal. Nagyon kellemes Pesthez aránylag közel. távolsági Busszal is elérhető. Igaz a falu az messze van,Sok medence van meleg a vizz nagyon jó a vellnessz részleg ,érdemes mindent kipróbálni. Szálloda nagyon kellemes A személyzet készséges.
Az étteremben olyan sokféle finomságvárt nem is tudtunk mindet megkóstolni olyan nagy a választék. Még a kutyámnak is válogatott menüje volt, Mi nagyon jól éreztük magunkat,ujjra elmegyünk.
2013. április 23.barátokkal járt itt 55 Már a belépéskor meglepődtünk milyen modern fiatalos a belső tér szín világa. A fehér,piros és fekete . A személyzet nagyon kedves. A Hotel gyerek barát . az ételek finomak és változatosak nekünk kicsit még sok is. A szoba kellemes és hangulatos. Wellness részleg is nagyon kellemes . Igaz a Gyulai Vár kicsit messze van ,de egy jó sétát megér.
A 100-éves cukrázda mögötte van. . Egy szóval minden nagyon jó. Még biztosan el megyünk még egyszer, ti is gyertek és ámuljatok.