2023. február 6.a párjával járt itt 45 Kényelmes, modern részben volt a szállás. A wellness részleg nekem kissé kevés volt ( szauna lehetőség az bőven rendelkezésre állt) 1 úszómedence, 1kerek melegvizes medence élmény elemekkel. Jellemzően inkább a kinti vendégek száma volt meghatározó, emiatt sajnos nyugágy már nem állt rendelkezésre.
De összességében elfogadható volt a wellness is. Az étkezés viszont finom és változatos volt. Reggelinél bőséges választék, a vacsoránál is ugyan nem volt számtalan fogás, 4-5 féle étel, de azt mire végéig eszi a vendég. . . . szerintem tökéletesen jól lakik. Ide pihenni kell jönni, mert a környéken túl sok látnivaló nincsen. Most nekünk ez volt a szempont, így a szálloda választása tökéletes volt számunkra.
Erzsébet Nagy Szálloda válasza
Kedves Katalin!
Nagyon köszönjük, hogy részletes véleményt írt ezáltal segítve a munkánkat. Várjuk Önöket legközelebb is!
Üdvözlettel,
Ácsné Csúz Viktória
Szállodavezető
2023. február 26., , Erzsébet Nagy Szálloda
2020. október 12.a párjával járt itt 45 Véletlenül álltunk meg itt ebédelni. Nem voltak sokan, a pincér hamar fel is vette a rendelésünket. Nagyon finom kézműves sőrt lehet találni az étlapon, igy amellett döntöttem. A fokhagyma krémleves kellően izes, de nem túl tömény fokhagyma izzel rendelkezett. A választott 1 személyes grill tál és a Cigány pecsenye finom volt.
A zöldségek pont kellően puhák ugyanakkor roppanósak voltak. Az adagok is bőven elegendő még egy nagyon éhes ember számára is. Tisztaság a mellékhelyiségben, fertőtlenítő több helyen is elhelyezve az étteremben. Talán egy picit hiányoltam a pincér “ajánlásait”. Volt ugyan táblára kiírva napi ajánlat, de sem az étlapról sem az ajánlatról a pincértől nem tudtunk meg semmi + infót . De összességében ajánlom másnak is.
2020. július 21.gyerekekkel járt itt 55 Már többedszerre voltunk itt. Barátokkal, családdal, unokákkal. A tisztaság, a kulturált környezet, a teljesen felszerelt apartmanház most sem okozott csalódást. Előnye még a szálláshelynek, hogy benne van a fürdő belépő is az árban. Ami azért nem lenne csekély összeg 4 felnőtt és kiskamasz vonatkozásában.
Mivel korlátlan átjárás van a fürdőbe, így a kicsik alvásigényét is tudtuk a házakba visszamenve kielégíteni. Nekünk fontos volt, hogy a gyerekeknek legyen mozgástere, ebben az apartmannházban ez is biztosított volt. Mivel nem volt étkezésünk, arról nem tudok nyilatkozni. Összességében bátran ajánlom mindenkinek.
2018. február 4.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ízletes és gusztusosan tálalt ételek. Bőséges mennyiség, igaz a választék nem túl bőséges. Ami végül is nem hiba, de lehetne kicsit bővebb a repertoár. De amit kaptunk az mint a szemünket, mind az ízlelőbimbóinkat kényeztette. A pincér nagyon kedves volt, de jó lett volna, ha esetleg "rámenősebben" ajánlja az ételeket.
( miben mi van, hogy van elkészítve. stb) Mi meglepően pénztárca barátnak találtuk a számlát, családonként volt 1 leves( igaz csészében) volt 2 második, és 2 sütemény. Na meg bor + üdítő. Ez összesen 10200 ft-t kóstált. A Szarvasragú leves, a haltál pedig nem is a legolcsóbb választás az étlapon. A sütemények is finomak voltak. A tálalás pedig nekem hozta a menő most divatos tálalási trendet.
2018. február 4.barátokkal járt itt 55 Nagyon tetszett a letisztult, de egységes kép amit az apartman és a környezete nyújtott. Volt minden a konyhában is éles kés, kancsó, bekészítve só és bors. Ez nem sok helyen tartozéka a szállásnak. Bár a kávéfőzőt hiányoltuk. Nem éreztük szűknek sem, pedig este nagy társasjáték csatákat vívtunk.
Nagyon kényelmes ágyak és megfelelő tisztaság fogadott. Így a magammal vitt fertőtlenítő kendőket sem kellett munkára fognom. Mivel mi nem étkeztünk a szálláson, így arról nyilatkozni nem tudok. Remélem igyekeznek ezt a magas színvonalat megőrizni. Biztosan fogunk még ide jönni, mivel a fürdő is nagyon sok fejlődésen ment keresztül, az élmény részleget nyáron is ki kell próbálnunk!
2017. augusztus 23.gyerekekkel járt itt 45 Gyulán sokszor voltunk már, az Erkelbe először. A Dürer szárnyban foglaltunk szobát, elsősorban az unoka miatt akivel így gond nélkül lehetett igénybe venni az Aqua Palotát. Szimpatikus volt, hogy délben volt leves és főzelék büfé. Tetszetős volt a wellness részleg, bár arra az ember mennyiségre ami a szállodában megszállt, igen csak alul méretezett.
De hát általában az emberek a fürdő miatt jönnek. A klíma és az erkély megléte is fontos szempont volt a Dürer szárny választása mellett. Szükség is volt rá, a trópusi forróság miatt. Ami számunkra nagy csalódás volt az az ételek egyhangúsága. Itt most nem a mennyiségre és a választékra gondolok! Rengeteg féle hideg-meleg előétel, frissen sültek, készételek, gyümölcsök, sütemények voltak felhalmozva. De az íze egyiknek sem volt olyan amire az ember a látvány alapján számított . Számtalan helyen és szállodában voltunk már az ország minden részében, de azt kell mondanom, hogy ételek tekintetében itt ért minket a legnagyobb csalódás! Egyszer sem volt olyan érzésünk a 4 nap alatt, hogy ez aztán "isteni finom". . . . . hanem Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy ez volt az első olyan hely ahol nem 100% üdítőitalokat adott ki az automata,hanem valami 12% édes löttyöt! Ahhoz az árhoz amit fizettünk, ez elvárható lenne! Viszont ki kell hangsúlyoznom a pincérek mérhetetlen türelmét, és kedvességét, amivel próbálták ezt a kisebb városi embertömeget, rengeteg gyermekkel, a leggyorsabban kiszolgálni. Sajnálom mert összességében a fürdőhöz és a központhoz való közelsége nagyon kiemelné a gyulai szállások közülde aki nem szereti a sorbanállást és a rengeteg embert az inkább más szállások közül válasszon.
2017. augusztus 20.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon kellemes hely, finom, ízletes és nagyon bőséges adagú ételekkel. Udvarias, figyelmes pincérek. Tiszta a mosdóhelyiség is, bár szappan az éppen nem volt. Elég sokat kellett várni az ételre, de ezt a pincér már a helyfoglalás előtt jelezte. ( Sokan voltak)Bátran ajánlom aki finomat és nem túl drágán enni szeretne Székesfehérváron.
hosszú hétvégei pihenés -
Hímer Termál Panzió Mezőkövesd
2015. május 26.gyerekekkel járt itt 35 A fürdő közelsége nagyon jó volt, akár köntösben is elérhető. Udvarias személyzet a panzióban. Hütő a szobában pozitivum! Kicsi-szűk szoba ( vagy a mi 7 évesünk volt túl mozgékony). Keskeny ágyak, össze-vissza folyó zuhany. ( sosem ott ahol vártuk)Sötétítő függöny kisebb mint az ablak,igy a panzió kinti világitása a szobában is nagyon világosat csinált.
De elöny, hogy nem volt túl drága, ár/érték arány teljesen elfogadható. Mindenkinek más az igénye,van akinek ez teljesen elfogadható, söt tökéletes választás, nekünk azért legközelebb nem ez lesz az elsödleges választásunk. Katalin