2014. július 17.a párjával járt itt 55Nagyon tetszik ,ezután ha tehetjük minden évben visszajárunk. Bár nincs közel a belváros nagyon szép a panoráma modernek az apartmanok kedves a személyzet. Aktívan lehet pihenni, jó hattyúkat etetni, és csak céltalanul sétálni a parton. Na meg persze pancsi-pancsi-pancsi.Ha rossz az idő irány a wellness. Tehát minden kitűnő.
2014. július 17.a párjával járt itt 55Májusban töltöttünk itt egy éjszakát és nagyon szép volt minden. Gyönyörű panoráma kedves udvarias személyzet a szálloda egész területén Szívesen megyünk máskor is. Csodálatos a kilátás az egész Dunakanyarra, az ételek finomak,bőségesek, a személyzet figyelmes de nem rámenős, szabad független az ember. Igazán otthonos.
2013. április 23.a párjával járt itt 55Volt szerencsénk 2 alkalommal itt pihenni kb két éve, nagyon szeretjük ezt a történelmi kisvárost. Szép környezetben könnyen megközelíthető szálloda,kedves emberekkel az étterem mennyiségileg és minőségileg is kiváló. Szuper a thermálfürdő mi télen teszteltük! Máskor is szívesen mennénk, a manzárd szobák jobban tetszenek mint a retro erkélyesek