2013. augusztus 12.gyerekekkel járt itt 55 Több alkalommal jártam már itt,mind családdal,gyerekekkel,mind konferencián eltöltött idő alatt remekül éreztem magam. A szobák megfelelően,minden igényt kielégitően vannak berendezve. A wellnes részleg mindenkinek kellemes kikapcsolódást ad. Valóban minden korosztályra gondoltak,és gyakorlatilag minden igényt kiekégitenek.
Masszás terápiák is kellemesek. A tóparti sétány fantasztikus. Az ellátás,étkezés bőséges. Lehetőség szerint minden évben felkeressük a nyitás óta.
2013. augusztus 12.gyerekekkel járt itt 55Kellemes környezetben fantasztikus kiszolgálás,kényelem. A személyzettől sok érdekes szabadidő programról értesülhettünk. Wellneseltünk,sétáltunk,túráztunk,lovagoltunk. . . ,nagyon nyugodt pár napot töltöttünk itt. Októberben is tudtuk a kinti napozó teraszt használni,mely nagyon kellemes volt. Az Ozorai várba is ellátogattunk,ahonnan új élményekkel tértünk haza.