2023. június 2.a párjával járt itt 15 Jelen csárda-étterem tipikus példája, hogy a hobby maradjon meg saját időtöltésnek. Éhesen tértünk be, több üres asztal volt, ennek ellenére rögtön közölték, hogy 30-40 percet kell várni. Nem értettük, de rendben, gondoltuk ennyi belefér. Akkor még nem sejtettük, hogy ebből 1,5 órára lesz. Várakozás közben egymás után jöttek a meglepetések.
Az udvarra beengedik az autókat, melyek az asztaloktól 2méterre előre hátra mozogva próbálnak be- kihajtani, közben a kipufogóból kiáramló bűzös gőz áramlik az étkezést választókra. A szakács eközben végezte a megterhelő munkát, udvaron lévő hűtőből kiveszi a mirelit termékeket, kiolvassza, ez kerül a tányérra, de közben szólnak neki, hogy fizetne a távozó vendég, mivel azt is ő végzi, kimegy az asztalokhoz, számláz, pénzt vesz át, majd visszamegy és főz tovább. A kihozott meleg rántott húson hideg tejföl, ízetlen sajt, a köret mirelit röszti, szarvas pörkölt túl főzve, hozzá kemény túrósgaluskának nevezett valami megszórva zacskós szárított kaporral. - 1 adag 6. 000,-Ft-
Igazi ízek kavalkádja. Slussz poén, a mögöttünk ülő vendégek a 1 óra várakozás után mindennek elmondták, szörnyülködtek, majd a fizetésnél 2óra múlva a tulaj-szakács-fizető pincérnek a kérdésére, meg voltak elégedve, a válasz, minden tökéletes, máskor is jövünk, már többször voltunk, és búsás borravalót adtak. Tanulság, ha ez kell a magyarnak, megkapja. Mi nem ajánljuk, messze elkerüljük.
2021. október 29.a párjával járt itt 55 Először jártam a cukrászdában. Már a kínálatból látszott, különlegességek csábítanak. Amikor az első szelet a számba került, tudtam, éreztem, ez megfogott. Az ízek harmóniája, a textúrája olyan élményt adott, amire rég vártam. Érezni lehetett, a cukrász bátorságát, kaland vágyát a természetes ízek világában.
Úgy éreztem, a süteményekben keveredik a klasszikus francia stílus az új hullám stílusával. Érdemes válogatni, igazán izgalmas, előre mutató, fiatalos minőségi desszertek készülnek itt a desszertlak- ban. Az árakról csak annyit, a minőséget meg kell fizetni, nem bánjuk meg.
2021. június 15.gyerekekkel járt itt 55A konyhaművészetük mindenben eltér hazánkétól, pont ezért olyan nagyszerű és varázslatos világ.
Az előétel, majd a főétel (bárány) megmozgatott minden íz bimbót.
Aki szereti a fűszeres ételeket, karakteres ízek kombinációját, a felhasznált technikákat, az ne hagyja ki. Kiszolgálás rendben volt, a terasz tisztasága szintén.
2018. március 20.gyerekekkel járt itt 55 2018. március 9-től töltöttünk 7 és 9 éves lány unokáimmal 3 napot Puchner Kastélyszállóban. A recepción kedvesen fogadtak, minden tájékoztatással elláttak bennünket. A Reneszánsz Palota épületben a volt a szobánk, az épület, folyosó dizájnja nagyon tetszett és a nagy terű, erkélyes lakosztályt azonnal belaktuk.
A szombati programok, az Apródképző Színháztermében Mátyás király lopni megy előadást végig nevettük – köszönet a színészeknek. A György teremben a Hadi tornabemutató látványos, mulattató volt. Az Élménybirtok óvárosa, középkori faluja az állatsimogató és az épített várfalak valóban egy varázslatos, mesebeli világba kalauzoltak el bennünket. Minden program lehetőséget kihasználtunk, lovagoltunk, kocsikáztunk, kovácsműhelyben dolgoztunk, könyvkészítés. Lazítás, frissülés, úszás, dögönyözés, halacskázás a francia élményfürdőben történt meg, melyet egy kis logisztikával, négyszer is kitudtunk használni. Az ételek választéka, íz világa kielégítő. Fantasztikus élményekkel gyarapodtunk, szinte nem tudtunk betelni az élménybirtok látnivalóival, programjaival. Ajánlom mindenkinek, mi visszatérünk.
2018. január 31.a párjával járt itt 55 Az igényesen berendezett szálloda elhelyezkedése, a környező gyönyörű tájba illeszkedik,
szép a kilátással. Ebből adódóan nagyszerű kirándulásokra van lehetőség, akár a hegyekben, akár Egerbe. A szoba tágas, tiszta, kényelmes, a személyzet felkészült emberbarát, segítőkész, profi.
A reggeli és a vacsora választéka sokoldalú, bőséges, figyelve az étkezési szokásokra. A wellnessben a medencék minden igényt kielégítenek, lehet lazulni. Nagyon elégedett voltunk, visszatérő vendégek leszünk.
2017. november 7.a párjával járt itt 55Az ígéretemet betartottam, mivel ismét éhes lettem, egy pisztrángra.
Most a füstöltet rendeltem, s nem csalódtam, bár fele volt mint a másik tányéron lévő. Az ízt nem nyomta el a füstölés,így minden, ami a tálon volt, a sült burgonya, saláta egyhamar eltűnt. A nagy tömeg ellenére a felszolgálók gyorsak voltak, s figyelmesen végezték a dolgukat.
Kár, hogy télre bezár.
2017. október 31.a párjával járt itt 55A környezet, mely a tópartot jelenti, ideális egy jó ebéd elfogyasztására. Az étel melyet rendeltünk finom, bőséges, ízre és állagra egyaránt megfelelő volt. Az ár elfogadható, a kiszolgálás gyors, vendég barát.
Bátran jó szívvel merem ajánlani bárkinek, mert a legmagasabb igényeket is kielégíti, mind az ételek-italok minősége, mind a hely hangulata, tisztasága és kialakítása terén.
2017. október 3.a párjával járt itt 55Szuper hangulatú fiatalos kávézó! Isteni, remek a kávé, szinte a levegőben éreztem a kávék aromáját, a péksütemények, sütik omlanak a szájban.
Kiváló reggeliző hely, a buggyantott tojás, avokádó krémmel fantasztikus.
A kiszolgálásra nem lehet panasz, közvetlenek, barátságosak, figyelmesek.
Nem csalódtam, továbbra is a várt színvonalon működik.
2017. szeptember 16.gyerekekkel járt itt 55 Unokáinkkal látogattuk meg az éttermet. Már járunk itt, és meg voltunk elégedve. Az ételekben, most sem csalódtunk. Ízletesek, a fűszerezés pont olyan, amit a hús megkíván. A desszert, nagyon jól zárta az étkezésünket. Egy gondom azért, rögtön az elején volt. Nem tudtam felszolgáló vagy pincér jött az asztalunkhoz, de rögtön azt kérdezte, milyen italt hozhatok, hm….
én az ételhez szoktam választani, de amikor feltette a számomra borzasztóan hangzó kérdést… „sikerült e választani” már minden világos volt számomra. Ettől függetlenül ajánlom mindenkinek, megéri betérni.
2017. július 9.barátokkal járt itt 45Nagyon jól éreztük magunkat, mint vendégek. A bőséges és finom svédasztalos étel és ital választékkal nem volt probléma, a kiszolgálás professzionális.
A személyzet maximálisan előzékeny, segítőkész, figyelmes és barátságos.
Este a bárban roptuk a táncot.
A szobák nem egyformák, foglaláskor erre oda kell figyelni.
A tapasztalat és a látottak alapján, ajánlom mindenkinek.