2020. július 30.a párjával járt itt 35 Bátaapáti csodás hely, látni kell! ! ! ! Szállásnak a Naspolya helyett más szálláshelyet [moderálva - a szerk. ] javaslom! ! ! ! ! Perfekt, étkezni a Naspolyában lehet akkor is! Sajnos a Naspolya sokkal többet hirdet meg , mint amit ad! Kicsi szobák, csepp ablakok, alig kilátással, a fürdőház nem működik! ! !
Fülünk hallatára egy pár szeretett volna bejelentkezni, előre foglalásuk volt és elküldték őket, hogy nem tudnak róluk? ? ? ? ? ? Visszaigazolójuk volt. ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Az étkezéssel elégedettek voltunk, finom vadételek, bár a rizs helyett köretnek gnoccit kértünk, amit felszámoltak. Az előre rendelt ételt viszont 25% kedvezménnyel adják! Sajnos sok vadételt csak 4 fő felett készítenek el előrendelés után. [moderálva - a szerk. ]
Sok kérdésem lenne a tulaj felé. . . . . . . . . . . . . . . .
2017. november 28., kollégákkal járt itt 25 Egy esős őszi napon jártunk arra. Nagyon vártuk és készültünk rá. Nagyon klassz új út vezet fel, de fent nem egyértelmű melyik bejárat hova is szól. Végül is a ház aljánál, valami szörnyű kék lépcsőn sikerült bejutni, mint kiderült az étterem egy kisebb részébe. Ez itt sem barátságos, sem szép nem volt.
Aztán betaláltunk a panorámás étterembe, ahol ugyan sok üres asztal volt, mégsem vették jó néven, hogy az ablak mellé kívánunk ülni. A fogadtatás hűvös és cseppet sem kedves volt. Szájhúzogató fiatal pincér csajok meg egy pincér srác. Átlag életkor kb. 20-25 év és kb. ennek megfelelő tapasztalat és segítőkészség. Pasiknak jó hír: válogatottan csinos fenékkel megáldottak a kislányok, de ennél több pozitívum nem volt elmondható róluk. Hol evőeszközt, hol italt felejtetek el hozni, de a folyamatos pult melletti röhögcsélés az ment. Mondom vendég alig volt. Aztán nagy nehezen megjött a steak, amiről persze a kutya se kérdezte mg, hogyan legyen átsütve. Hát meg lehetett enni, de ennél sokkal, sokkal ízletesebbet és jobbat is ettünk már jóval olcsóbban is. Hihetetlen de nem volt somelie. Aztán csak kaptunk egy pohár bort ,mert igen nehéz volt felvenni a szemkontaktust a személyzettel, persze nem kérdezték meg az olcsóbbat vagy a drágábbat kérjük. A számláról derült ki, hogy olcsónak néztek. A desszert sem hagyott nyomott az életünkben. A számla viszont igen súlyos volt, ezért a kiszolgálásért és ételért végképp! ! ! ! A mellékhelységhez egy útvesztő vezet, még jó, hogy tiszta volt. Teljesen érthetettlen koncepció alapján tervezték meg a helyet. Iszonyúan csalódottan jöttünk el. Régi vágy volt ide elmenni, hát ez nem jött be!
2017. május 1., kollégákkal járt itt 45 Borzsongás keretében jártunk itt. Nem szálltunk meg, de ettünk a pincében. Előételnek libamájat kértünk, bár ebben a formában a fő ételek között volt. Nem véletlen. Hatalmas adagot kaptunk. Meglepően finom volt. Sőt! Egy pincében, egy faluban nem számitottunk ilyen szinvonalas konyhára, kiszolgálásra, tálalásra.
Második fogásunkban sem csalódtunk. A kiszolgálás remek, mosolygós, kedves. A borok nagyon jók. Minden várakozásunkat felül múlta!
2017. május 1., kollégákkal járt itt 55 Hosszú útról tértünk be haza felé. Most sem csalódtunk. Ritka alkalom, de úgy döntöttünk most meleg ételt ennénk itt. Természetesen tele volt az egész étterem, a kiszolgálás gyors. Én marhapörköltet kértem galuskával, fél adagot. Bőven elég volt és nagyon finom, és természetesen hihetettlenül megfizethető.
Lehet jó ételt olcsón is kapni! ! ! Kollegáim rántott velőt kértek. A fél adagban 3 nagy velő volt. Hihetettlen. Nekik is nagyon izlett. Az adagok 800 Ft körül voltak. Még én is meglepődtem pedig rántotthúsos zsemléért sűrűn megállunk itt. Kollegáim el sem akarták hinni, hogy ennyiből is lehet vacsorázni, és ilyen finomat.
2017. május 1., kollégákkal járt itt 55 Borzsongás keretében voltunk itt borvacsorán. Egyszerűen szuper volt. Úgy éreztük magunkat, mintha egy kellemes vendégségben lettünk volna és nem egy étteremben. Gere Zsolt volt a házigazdánk. Le a kalappal, mintha egy régi barát látott volna vendégül. A vacsora 3 fogásos volt, 5 bor kostolásával, 19-21-ig volt meghirdetve.
Mindenki olyan jól érezte magát, hogy 23 órakor kezdődött meg a vendégek asztal bontása. Azt hiszem ez önmagáért beszél. Az előétel házi stifolder és sonka volt. Nyami. A fő fogás főtt marha pofa, a desszert almás pite. Igazán gusztusos, szinvonalas és finom volt minden. A borok nagyszerűek. Házigazdánk kedvesen elmesélt minden tudni valót a borokról, a pincészetről, a családról. Megnézhettük a címkézőt, a raktárakat és a pincét. Majd kaptunk két pohár, gratis- újabb borkostolót a ház különlegesebb boraiból is. A felszolgáló lányok kedvesek, mosolygósak voltak, ha kiürült a pohár rohantak tölteni. Igazi vendégség volt. Nem éreztük, hogy bármit is ránk akarnának beszélni, tukmálni. Sőt, szinte mindent ajándékba kaptunk. Szuper volt. Külön köszönet a házigazdának! Ja. És a borok is nagyszerűek! ! ! ! !
2017. május 1., kollégákkal járt itt 45 Szerdai napon voltunk először a pince soron. Kiderült, hogy konyha a legtöbb helyen csütörtöktől van. A borkostoló mellé lilahagymás zsiros kenyeret szerettünk volna, de még ezzel sem szolgáltak ki a legtöbb helyen, pedig a pékség és a kisbolt a sarkon volt. Néhány pince volt csak nyitva. Szerencsre Szendéjéknél volt minden.
Borkostoló, zsiros kenyér, stifi tál, szendvics. Nem maradtunk sem éhesek, sem szomjasak. A kiszolgálás kedves, barátságos, fiatalos, mosolygós volt. Ár- érték aránya nagyon jó. Ami miatt nem pontoztam kiválóra: Szombaton a kiszolgálás (másik lány volt), mondhatni kedvetlen, faragatlan volt. A bor előre le volt pet palackozva, egy raktárból került elő. Illúzió romboló volt. Talán a Borzsongás hétvége miatt, de nem ezt várod egy pincében.
2017. április 25.barátokkal járt itt 35 Napokban jártam ott barátnőimmel, de már nem először. A hely maga hangulatos, a terasz ugyan egy forgalmas utcán van, ezért elég zajos. Parkolni sem könnyű az esti órákban a környéken, de még ingyenes. Szerencsénkre most lány pincért fogtunk ki, és meg is lepődtünk. Állati kedves, mosolygós és segítőkész volt.
A hely szinte minden asztala foglalt volt, nem is nagyon értem mitől ilyen felkapott ez a hely, ha csak azért nem mert a közelben nincs más hasonló jellegű étterem. A pizza tésztája nagyon finom, de ennyiben ki is merül. A feltét épp csak mutatóban van rajta, siralmas látványt nyújt. Ezért az árért kicsit kisebb haszonkulcsot várnánk el. De ami rontott a helyzeten, hogy mindhárman hasfájással tértünk utána haza. Megjegyzem ugyan azt a pizzát ettük. A fiú pincérek amúgy nagyon mogorvák, utálatosak, kicsit magas lovon ülnek. A hely tisztasága sem tökéletes, de elmegy. Az egyik oldali Wc szörnyű volt, a másik meg teljesen tiszta.
2017. április 17., kollégákkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szálloda nagyon jó helyen van. Könnyű közlekedni a környéken. A személyzet fiatalos, segitőkész, kedves. A hangulat kellemes. A reggeli bőséges, finom, olyan mint amilyenek lennie kell. A szobák nem különösebbek, de tiszták. Egy jó kis város lástogatáshoz, éjszakai pihenéshez kiváló. Parkolás az udvarban lehetséges, kicsit körülményes, de megoldott. Összességében elégedettek voltunk. Ár-érték aránya szuper.
2017. április 17.barátokkal járt itt 55 Most kifejezetten a steak miatt mentünk és persze a libamáj miatt. Rájöttünk, hogy nagyon jó kis parkoló van az udvarban. Kicsit kicsi a népszerűséghez képest, de jó, hogy van. A kakasülőn kértünk asztalt, ami jó ötlet volt, mert belátható az éterem és intimebb a hangulat. Nagyon kedves, mosolygós, jópofa és segitőkész felszolgálónk volt.
Össze állitata azt amit kértünk. Libamájat és steaket. Most megkérdezték milyenre süssék a húst. Közepesre kértük. Nagyon finom lett,bár fűszeresebbre emlékeztünk. A barna mártás jól illett hozzá. A libamáj meg fenséges volt. Most nem volt olajos a bundája és nagyon, nagyon finomra sikeredett. Nálam ez lett a nap bajnoka. Parázsburgonyát és grillzöldséget kértünk köretnek. Igazán jó választás voltak. A napi ajánlatok is nagyon jól hangoztak, de mi kifejezeten ezekért az ételekért mentünk, igy vissza utasitottuk, de szivesen kipróbáltam volna. Hibátlan volt minden és nagyon jól éreztük magunkat! A wc továbbra is lelakott, de sokkal tisztább volt, mint legutóbb. Szuper hely.
2017. március 15.családjával járt itt 55Jó helyen, a főút mellett van. Igen népszerű ami nem is csoda. Ár-érték aránya szuper. Egyszerű, önkiszolgáló jellegű, nem jnnek ki az asztaloz, de nagyon jól főznek. Igazi házias, magyaros izek. Rugalmas, gyors kiszolgálás. Az étel megrendelésre is elvihető. A pacal nagyon tuti, de minde más is nagyon izletes. Nem véletlenül vannak ott mindig sokan. Reggeliző is van.