2017. március 15.családjával járt itt 45 Szokás szerint tömeg a cuki elött, lépni nem lehet. Parkoló teli, sokan nem tudják és nem használják a cuki mögötti piac parkolóját. Motoros kirajzás is volt, a járdán nem lehet közlekedni a fent álló motoroktól. Ilyesztő a bakancsos, bomber dzsekis kopaszok látványa akik az ünnepen ellepték a helyet.
Mindig elgondolkodom, hogy egy olasz fagyizóból és egy ilyen nevű tulajból hogyan lesz ennyire politikai reklám. De bejött. Van aki ezért jár oda, van aki a sütiért, fagyiért. Lassan nem is tudom hogy árulhatnak Francia krémes néven sütit. De legyen szó a lényegről. Anyós elküldött ide Francia krémesért. az ő szava szent. Azt kell hozni, ha azt mondja. De jól kikaptunk. Maga a krémes hatalmas, gusztusos. Mondjuk hogy a hagyományos Francia krémes modernitett változata. Az alsó két réteg hagyományos Házikrémes , a közepe inkább Mongolkrémes, a teteje tejszines, mely "francia" lappal boritott. Hatalmas és finom. De mire haza értünk összedőltek, gondolom a méretük miatt. a csomagoló papirra kenődve már nem voltak olyan mutatósak. Személy szerint egy hagyományos Francia krémesnek nagyon örülünk volna, ennek meg lehetne valami fantázia neve. Mondjuk az árát is alaposan megkérik. A kiszolgálás továbbra sem kedves, de nem is irigylem a lányokat a pult mögött a hatalmas tömeg kiszolgálása miatt. Pörögni kell rendesen. Választék akkora van, hogy sajnos már átláthatatlan. Az ember szeme mindent kivánna, mert mutatósak. Mind a sütik, mind a fagyik. Sajnos a szinük miatt nagyon valószinű, hogy bőven van bennük ételfesték. Tapasztalatból tudom, hogy a fagyik is jobban néznek ki, mint amilyen az izük.
Érdekes
2017. március 15., kollégákkal járt itt 45 Csodás épületben a Városliget szivében van. Állatkert, Cirkusz egy lépésnyire. Sajnos a Városliget lelakott állapotban van ami nagyon rontja az összképet, de szerencsére még liget és nem beton dzsungel. A parkolás felháboritó. A hivatalos parkolás szó szerint a járdán lehetséges, úgy, hogy biztosan a betonba verd a kocsid alját.
Kissé zavaró a sok belépő kapu, főleg , hogy infót nem akar senki sem adni szivesen, csak úgy mintha a fogukat húznák. Az ott dolgozó fehér ruhás hosstesek meg egyenesen bunkók. Sajna nincs rá jobb szó. Köszönés és segitség kérés után, gondolom hallva a magyar szót, úgy fordultak el, mintha éppen a leprát készültem volna rájuk kenni. A shoppos kishölgy útba igazitása után sikerült megtalálni a megfelelő bejáratot, ahol szerencsénkre egy kedves jegykiadó hölgybe botlottunk, egy kedves sörfürdős hosstesbe és egy kedves beléptető emberbe. Na eddig is tartott. A kabinos hölgy is a kedvetlenség mintaszobra volt. A kabinok tágasak, de elavult a zárrendszerük, az új meg még nem működik. Kuka nincs a kabinban, pedig hasznos lenne, ill. a vizes fürdőruhát nem lehet hol kicsavarni. A fürdő nagyon szép, kissé labirinus elsőre, de hamar kiismerhető. Sajnos egy alapos felújitás rá férne. Egykor biztosan szinesebb volt, mos túl fehér. Ami pozitiv , hogy a szolgáltatások ára benne van a belépőben, ami elsőre nem a magyar pénztárcához mért, de ha beleszámitjuk az extra szolgáltatásokat akkor elfogadható. A vendégkör főképp külföldi. Több szauna, gőzkabin is van. A külső medencék szépek és kellemesek. A vizhőmérsékletek nagyon jók. Alapjában jól éreztük magunkat. A medencék száma nagyon jó. rengetek ember van bennt, de nem érezhető ez kellemetlennek. Felfedeztük, hogy van sörfürdő is. Jó ötlet, jól is nézett ki, de kissé drága, mert ezt viszont külön ki kell fizetni. Korlátlan a 40 perces dézsás fürdő alatt a sörfogyasztás, de kétlem, hogy le tudnám inni. Igaz nagyon finom a sör. A hely hangulatos, van privát fürdőre is lehetőség, csak pénztárca kérdése. Kissé fifikásak a fiatalok a kasszánál, de segitőkészek. A fürdőben a víz jótékony hatású. Ami nagyon nem tettszett és kritikán aluli volt az a büfé. Két fapofa nő szolgált ki. egy fiatalabb és egy idősebb. A középkorú hölgy még köszönni sem volt képes, hangnem e utasitó, csepet sem kedves! az árak igen húzósak ahoz képest, hogy minőségtelen fagyasztott kaja van csak. Nagyon megbántuk, hogy bementünk. A büfé is igen lelakott és koszos,kopott volt. Egy ilyen fürdő és a nem keveset fizető vendégei megérdemelnének egy szinvonalasabb büfét. az sem pozitiv hogy épületen belül nem lehet megközeliteni! A napot öszességében jól eltöltöttük itt.
2017. március 15.családjával járt itt 45 Családi ebéden voltunk itt. Az ételek inkább a hagyományos magyar konyhát követik, kis szerb beütéssel. Az étterem tiszta, hangulatos, inkább vadász stilusú. A felszolgálás kissé lassú, de korrekt. Ár-érték aránya kellemes. Az ételek kiadósak és izletesek. Ha hagyományosabb ételeket akarunk enni igen jó választás.
Egyszer voltunk itt osztály találkozón is és nagyszerűen éreztük magunkat.
2017. március 15.barátokkal járt itt 45 Csak azoknak ajánlom akik szeretik a modern gasztronómiát, az újra gondolt ételeket! Kecskemét belvárosában felújitott polgári házban kapott helyet az étterem és a söröző. Parkolni az utcán lehet, hétköznap este 6-ig fizetős. A hatalmas kapun belépve kellemes, modern, zárt udvar fogad minket, mely a város zajától teljesen elszeparál.
Az étterem kifejezeten otthonos hangulatot áraszt, kellemes szinekkel, modern berendezéssel, kandallóval, bor fallal, kertre néző panorámával. A fogadtatás kedves, segitőkész. Az étlap kecsegtető, bő választékkal. Kifejezeten tettszett, hogy egy bizonyos világcég szénsavas termékeit nem tartják, de van házias jellegű rostos ital és limonádé. A borválaszték kellemes. A meghirdetett borest nagyon csábitó. A felszolgálás mutatós, szép, szemet gyönyörködtető. A tálon modern étel, modern tálalásban. Pár falatnak tűnik, de a három fogás után "kipukkadtunk". Ragulevest ettem róka és fafülgombával. Nem volt rossz, de a hűha érzés elmaradt. Nekem a raguleves ennél sokkal több iz elegye. A másik előétel királyrák volt petrezselyem vizzel. a királyrák olyan volt amilyennek lennie kellett. a tálalása inycsiklandó. A hozzá kinált petrezselyemviz nem volt különösebb csak zöld, a csipős rizs sushi finom, de a hűha érzés itt is elmaradt. Fő ételnek Vadasmarhát kértem. Hát. Érdekes volt. A marha nagyon finom és pont olyan amilyennek lennie kellett, de a köretet sajnos újra gondolták. Egy izgis szemlegombócra vágytam, de tésztát kaptam, de még csak nem is spagettit, hanem valami töltött tésztát savanykás utóízzel. Finom volt, csak nem vadas. Ugye az ember agya úgy működik, ha vadast kér akkor a jól megszokott vadas izt érzi már a szájában a rendeléskor, és nagyon csalódott lesz, ha nem azt kapja. Az édes répás iz nagyon hiányzott. A másik fő étel szűzérme volt burgonya habbal. Jól nézett ki de szintén csalódás volt. Izetlen. A burgonyahab meg nem izlett. Ami nagyon finom volt az a répahab mentával. Talán még a hús omlóssága volt pozitivum. Desszert csoki fondue. Nagyon gusztusosan szolgálták fel és nagyon finom is volt, csak a fondue szó hallatán már elképzeltem egy kis gusztusos tálat, alatta mécsessel, benne forró csokival, amibe klasszikus módon gyümölcsöket lehet mártogatni. A kivitelezésben csalódtam, bár hangsúlyozom amit kaptam nagyon gusztusos volt. Az iz kiemelkedő volt. 3 apró csoki golyó, tényleg nagyon finomak, ellensúlyozva savanykás bogyós gyümölcskivonattal. Ez nekem mondjuk nem hiányzott mellé. Másik édesség narancsos szuflé volt. A tészta kifejezetten izletes, puha, omlós, benne forró narancsszósz. Nagyon finom. A mellé tálalt zöld "zselé" szerintem citromos lehetett, de túl sok izt nem fedeztem fel benne, inkább szinesitette csak a tányért. Ha fekete tányéron szolgálták volna fel akkor teljesen szükségtelen lett volna. Személy szerint ha már adni akartak valami zöldet akkor egy karakteres mentazselét szivesebben ettem volna. Ár-érték aránya az akciós hét keretében nagyon jó volt. Az étlap szerinti árak sem szálltak el. Nem olcsó, de nem is megfizethetetlen. Nekem nem lesz a kedvenc éttermem, de annak aki szeret kisérletezni biztosan bejön. át
2016. december 19.egyedül járt itt 45Most házhoz szállítással kértük a pizzat, bár jól ismerjük az éttermet is. Viszonylag gyorsan kihozták a csúcsidő ellenére is. Gyors, korrekt rendelés felvétel, pontos kiszállítás. Húsvét pizzat kértünk így télen. Ezt a fajtát még csak náluk láttam. Igazán finom! Amúgy bő az étlap, jók az akciók. A tészta kellően átsült, feltét megfelelő adagban volt rajta. Finom volt!
2016. december 19., kollégákkal járt itt 45 Kollégákkal jártam itt. Pécs belvárosában van. Az étterem modern és szép. A kemence a tér közepén van, isteni illatokat és látványt nyújtva ezzel. Az étlap megfelel a hagyományos olasz étkezésnek, bőven van választék. A kiszolgálás kedves, gyors, szakszerű és nem tolakodó.
Az ételek küllemre nagyon szépek, de sajnos nagyon kis adagok, azok számára akik nem tudnak egy egész menüsort végig enni, csak úgy ennének egy tállal. Viszont nagyon finomak! Ára nem éppen mérsékelt, de az étel minősége megéri, a mennyisége nagyon nem! Ital választék bőséges, és még tudják hogyan kell az édes Martinit felszolgálni! Plusz pont. Ajánlom! ! !
2016. december 19., kollégákkal járt itt 45 Pécs belvárosában, a király utcai sétáló utcában nyílt. Tradicionális székely étlappal kecsegtetnek a különböző hirdetési felületeken. Jól hangzott, mindig bőven láttunk bent vendéget, hát megnéztük. Maga a hely tetszetős kialakítást kapott, a hely nevéhez és a kínált ételekhez mérten.
Az étel finom volt,de semmi különös és kicsit csalódtunk. Az étlapon szereplő ételek felével éppen nem tudtak szolgálni. A tradicionális pálinka Panyolai volt, és az ital választék se különleges, sem bő nem volt. Ár-érték aránya megfelelő. Nem különleges, de ehető volt a felszolgált étel.
2016. december 15., kollégákkal járt itt 55 A hely könnyen megközelíthető,a Király utcából, bár kissé eldugott. Nem túl nagy, viszont barátságos. A csapolt sörök nagyon jók és az üveges választék is jó. A kiszolgálás kedves, fiatalos, barátságos és rugalmas. A hangulat remek lehetne, ha szólna valami kis háttér zene. Ez nekem nagyon hiányzott, bár megértem miért nincs.
A belga meggyes csapolt sör ízlett a legjobban, de csak finom sört kóstoltunk. Sörösöknek kötelező hely!
2016. december 15., kollégákkal járt itt 55 Kollégákkal jártunk Pécsett, mikor betértünk egy cappucinora. Mézeskalács ízűt kértem, nagyon finom volt, bár mézeskalácsot nem véltem felfedezni benne. A kiszolgálás remek volt, úgy ahogy annak lenni kellett. Vízzel, teasütivel. Elképesztően szép sütik voltak, alig tudtam választani. Végül gesztenyés rolád mellett döntöttem.
Nagyon finom volt. Igazi gesztenyével, amit nem spóroltak ki belőle. Ár elfogadható, a hely kellemes, könnyen megközelíthető. Ajánlom!
2016. december 15., kollégákkal járt itt 35
Ami tettszett: A szálloda elhelyezkedése kiváló, könnyen megközelíthető, a látványosságok szinte lépésnyire vannak. A hátsó szobából szép kilátás nyílt a Havi-hegyre. Az aula, ebédlő, díszterem nagyon szép. A reggeli kifejezetten bőséges, sokszínű. A személyzet segítőkész. A minibárt csak kérésre töltik fel.
A szálloda alatti borbár jól néz ki, bőven van választék. Szálloda alatt van parkoló. A lift nagyon szép. Ami nem tettszett: A szoba nagyon kicsi volt és rettentő rossz elrendezésű. A folyosók és a szoba nagyon kopottas volt, jócskán ráférne egy alapos felújítás. A takarítás látszólag tiszta, de az ágy alatt állt a por, ill. a kád olyan kopott volt, hogy nem szerettem volna bele feküdni. Sajnos a kilátás nem csak a hegyre nézett, de a szomszéd, nagyon elhanyagolt telekre is. (persze erről nem a szálloda tehet)! ! ! ! Az étlap nem túl változatos, a szobaszerviz meg különösen csekély. Délben és este kongott sz ebédlő az ürességtől. A szálloda parkolója drága, még akkor is ha olcsóbb, mint az utcán parkolni. Állati szűkek a parkoló helyek. A parkolóból az utcára vezető sikátor inkább ijesztő, mint bizalmat keltő. Euróból számolták át az árakat, mert net-en rendeltük a szobát (forintban fizettünk). A recepción derült ki, hogy az ajánlatban egy reggelivel kevesebb van, mint a valóságban. Ezt külön számolták fel. Fizetéskor, elsőre nem vették észre, hogy a szoba már ki volt előre fizetve, szóltam, kijavították. A + 1 reggeliért többet számoltak kicsivel, mint amit szóban elmondtak. A folyosón lévő cipő tisztító gép hangos és karistól.